2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İki eliyle benimki de daha uzanamıyor. Ellerini evet tam her daim açık tutmuyor. Hele eldiven giydirince bir süre kapalı tutuyor. Her bebeğin gelişim hızı farklıdır. O yüzden hiç bir bebeği birbiri ile kıyaslamamak gerekiyor. Zamanla her şeyi yapabilecek duruma gelecekler. Sadece olgunlaşmaları lazım. Dönme tam olarak yok bizde sadece yan koyduysa geriye ve öne doğru dönüyor. Sesli oyuncaklar çok dikkatini çekiyor. Zeka kartınında bazılarına heyecanlanıyor. Ben nereye gidersem kafasını o yöne döndürüyor. Babasını tanıyor. Seslere tepki vermeye başladı. Uykusu çok hafif en ufak sese uyanıyor seninki de öyle mi?

Amin canım bebeklerimiz aynı günlerde doğmuştu diye hatırlıyorum sanırım seninki arife günü doğdu bizimki arifeden bir gün önce amin canım hepsine sağlıklı bir ömür nasip etsin rabbim
Benimki bayramın ikinci günü doğdu. Arife günü hastaneye yattım doğum için. Doğmayınca sezeryan olmuştum. Zorla getirdik paşayı :)) Amin inşallah canım

Rabbim en kısa zamanda şifa versin. Sen üzülme annesi hemen toparlar bebeğin. İnternette bakma sen doktorlar en doğrusunu bilir.

J Allah şifa versin bebişine hemencecik iyi olsun inşallah canım

ek gidaya dorduncu ayda baslanilabiliyor diye biliyorum? oyle yapmayi dusunuyorum. kendim yapabilirsem vaktim olursa kendim yaparim, mevsiminde urunlerle. ama acikcasi okadar guzel mamalar satiliyor ki, hazirda cok alirim.
buzlugumda yer yok meyve sebzeye bu bir, ikincisi ihtiyac duymuyorum. ilk baslangicta hafif baslaniliyor, seftali mango agir sanki. ayrica seftali yazin olmuyo mu?

cok uzuldum, cooook gecmis olsun! keske beklemeseydin ilk gece oksurmeden sonra goturseydin tatlim, kendini kotu hissetmen icin demiyorum ama minikler kolay atlatamiyormus, oyle biliyorum bende. Allah iyiligini versin hemen toparlar insallah!

ooohooh hanimlar noluyoruz? hamilelikte bebegin boyunu kilosunu yaristiranlar vardi burda, sira simdi gelisimlerini yaristirmaya mi geldi? cogumuzun bebegi daha 3 aylik bile olmadi, hangi akila hizmet ‘donuyor mu, oyuncak tutuyor mu’ gibi sorular soruyosunuz. samimi olarak soruyorum. gaz sancilarindan gozunu acamiyo cogumun bebisleri, oyuncak kavramak donmek, bu haftalarda mumkun bile degil. neden bu tur sorularla yeni anne olmus hanimlarin burda kafasini karistiriyosunuz. B Bluemom44 hem onca soruyo sorup hemde ‘bebeklerimiz cok minik ucuncu ayina bile girmediler’ demek peki?

daha bizimkiler pek minik canim geçen b2nimde bir arkadaşı. 6 aylık bebisi var daha tam oturamıyor bile
senin kadar tatli ve iyimser olamadim ben canim bebeklerimiz daha cok minik, cok dogru dedin

Allah kolaylık versin tatlım. Zor gaz olunca inşallah kısa zamanda geçer.
Geçecektir yani bir gün elbet, Zeki Müren de bizi görecek diye bekliyorum
Hay maşallah. Arada 20-25 gun falan var herhalde benimki daha basic bi model kaldi seninkinin yaninda çocukla ilgilenmiyorum ondan belki de..
Çok üzüldüm kendi basima gelmis kadar üzüldüm, inşallah hemen atlatır elini ayağını öpeyim internete bakma, doktoruna guvenmiyorsan başka görüş al ama felaket tellali Google a bakma nolur.

Valla elini agzina sokarken denk gelirss ağız bezini de yakaliyo ama bisi kavramak falan ohoooo hayal onlar bizim için şu aşamada.
Hayatta unutmam R Rzg14 bebegi içerde tutmaya calisiyodu büyüsün diye, gram hesabi yapiyodu, peridrol84 biricik yegenimi tuttu içerde büyüsün diye, burda sidik yaristiriliyordu o ara.
Ne ayıp.

Valla o yarisma hic bitmeyecek sanırım ya kasten mi yoksa tamamen paylasim icten mi acaba merak ediyorum mesela yemiyor deyip 6800 kg 300 cc sut sagdim 6 saat uyuyor 8 saat uyusa uyku eğitimi diyenler diyen var mama veriyorum yetmiyor diyor bu sırada sütü kesilenler var kilo durmasi yasayanlar var vb vb yani ben anlamiyorum kizlar ben mi yoksa kafayi yedim

Son düzenleme:
Allahım acil şifa versin inşallah canim hemen toparlanır bebegin inşallah canim

Evet bebeleri pistten alalım artık at yarışı değil ki bunlar bebe daha yapmayın arkadaşlar sıkıldık artık, zamanı gelince bütün bebeler uyum sağlayacak zaten çok itici geliyo bu tarz karşılaştırmalar

Bizde bronşit olduk 2 farklı hava 1 antibiyotik 1 ateş düşürücü kullandık benim doktorda öksürük şurubu veremem cok küçük demişti ama doktoruna güveniyorsan kullan ilerlemesin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…