- 21 Ağustos 2015
- 32.178
- 97.679
- 798
- 38
Onu ben yazdım ama yorum yukarda kalmjs@ikuayko canim ben yazdım da sad2ce günde bi kere sabah sağıyordum
2 aylık olduğuna gire 50 paket dedim canim
artik onuda sagmiyorum anca yetiyor çünkü
doğduğundan beri nerdeys3 sağdım canim bütün gece uymayınca sabaha karşı iyi uyuyor bende o ara sağıyordum 15 gundur onuda bıraktım. çok dolu olmuyor artik cunkuOnu ben yazdım ama yorum yukarda kalmjs
Hey masallah vala 50 paket cok iyi
Bende3-5 paket var buzluktaAcil durum paketi
3-5 de annemde bırakmısım
aynen ya benim kizda 5200 fln zaten ankaraya geldim bu hafta kaynana sınır etti bu sefer kilo almamais bilmem ne sınır oldumArkadaslar lutfen artik gerilmeyelim gerile gerile kimse kalmadi herkes gitti. Yakinda sayfamiz tarihe karisacak boyle giderse... Benim bebegimin kilosu 5bin civarında, burda yazilanlara yakin bile degil, ilk basta bir anlik moralim bozuldu ama ben cok iyi biliyorum ki her bebegin kilosu beslenmesine, aileden gelen ozelligine, bünyesine gore degisir hiiiccc de uzulmeme gerek yok dedim. Baska bebeklerin kilosuyla kiyaslayarak bebegimin sagligindan şüpheye düsüp kendimi mi üzücem. Cok da önemsemedim. Niyet hava atmak falan degil ki.
Bende 10paket var ve bebeğimde süt alerjisi çıktı ,o sütleri ne icemeyecek galibaOnu ben yazdım ama yorum yukarda kalmjs
Hey masallah vala 50 paket cok iyi
Bende3-5 paket var buzluktaAcil durum paketi
3-5 de annemde bırakmısım
Canim kafaya takmaya gerek yok , sen de biliyorsun , zaten siradişi bir durum olsa her ay kontrole goturuyoruz bize soylerler. Allah hepimizin bebislerine saglik versin en önce.a
aynen ya benim kizda 5200 fln zaten ankaraya geldim bu hafta kaynana sınır etti bu sefer kilo almamais bilmem ne sınır oldum
Kuzum ben 27. Cüzü kendim hasta oldugum icin okuyamadim ama bir yakınima okuttum Allah kabul etsin inşallahhanımlar hepimiz gerginiz daha fazla üzülmeyelim
çünkü ev işi bebek büyük çocuklar hepimiz cooook yoruluyoruz
birbirimizi üzmeyelim hemen yanlış anlamayalim
amin canim hepimizin bebisleri ne Allahım şifa versin inşallahCanim kafaya takmaya gerek yok , sen de biliyorsun , zaten siradişi bir durum olsa her ay kontrole goturuyoruz bize soylerler. Allah hepimizin bebislerine saglik versin en önce.
Allahım kabul etsin inşallah canim tmm canimKuzum ben 27. Cüzü kendim hasta oldugum icin okuyamadim ama bir yakınima okuttum Allah kabul etsin inşallah
Sizin nezdinizde bebeği kıyaslanan tüm annelere tavsiyem aile, eş, dost, ahbapların bebekler arası kıyaslamalarına, kilo almamış, falancanın bebeği hareketlendi bizimki hareket etmiyor, gülmüyor, tutmuyor, oturmuyor vs eleştirilerine kulak tıkayın, her bebeğin gelişimi farklıdır, kardeşler bile kıyaslanmaz, ilk çocuğunuzda bebeğiniz belki 2. ayda dönmeye başlamıştır, 2. çocuğunuz 4. ayda dönmeye başlamıştır, biri ayda 1 kilo alır diğeri 500 gr alır, önemli olan bebeklerinizin sağlıklı ve mutlu olmasıdır, buradaki arkadaşlarınız arasında da bebekleri kıyaslamayın, hepsi sağlıklı ve mutlu bebekleraynen ya benim kizda 5200 fln zaten ankaraya geldim bu hafta kaynana sınır etti bu sefer kilo almamais bilmem ne sınır oldum
İnşAllah canm inşAllah.
Hanımlar,
bugün yine biraz gerginlik olmuş sanırım, lütfen artık gerginlikler son bulsun, topik hepinizin, gerginliklerle tartışmalarla kimseyi topiğe küstürmeyin, hiç kimsenin diğerine üstünlüğü yok olamaz da.
Alttan alta birbirinize laf dokundurmaları bir kenara bırakıp topiğinize hak ettiği değeri verin lütfen, konuyu konu yapan her birinizin yazdıkları, hepinizin bilgisi kıymetli bunu unutmayınız rica ediyorum.
Sizin nezdinizde bebeği kıyaslanan tüm annelere tavsiyem aile, eş, dost, ahbapların bebekler arası kıyaslamalarına, kilo almamış, falancanın bebeği hareketlendi bizimki hareket etmiyor, gülmüyor, tutmuyor, oturmuyor vs eleştirilerine kulak tıkayın, her bebeğin gelişimi farklıdır, kardeşler bile kıyaslanmaz, ilk çocuğunuzda bebeğiniz belki 2. ayda dönmeye başlamıştır, 2. çocuğunuz 4. ayda dönmeye başlamıştır, biri ayda 1 kilo alır diğeri 500 gr alır, önemli olan bebeklerinizin sağlıklı ve mutlu olmasıdır, buradaki arkadaşlarınız arasında da bebekleri kıyaslamayın, hepsi sağlıklı ve mutlu bebekler
Onlar sizin minik melekleriniz mucizeleriniz gerisi önemli mi sizce?
Hasta olan annelerimize bebeklerimize şifa diliyorum, Allah tez vakitte şifa versin, hepsini korusun inşaallah.Efelihayat canim insallah gececek bu gunler Efe'cik çok iyi olacak , günden gune organlari gelisiyor, sen iyi olmaya bak. Baska cocuklarin gelisimine bakip üzülme asla her cocuk bambaska kiyas edip uzülmeye hic gerek yok Mune cok katiliyorum
Süt belki bi miktar o da 1,2 günlük yoksa azalma falan olmuyor 3. Bebek emziren ana olrak tecrübem buHesap etme anacim, bosver. Versem dunyalari yer ama sonra kusar, ben ayarlamaya çalışıyorum o yüzden.
Bi de galiba regl oldum, süt azaliyormus deneyimleyen oldu mu? Mamayi arttiririm olmadı.
Bende senin mantıklı hoş sohbetini seviyorum topik hepimizin,bilgi sınırsız paylaşmak güzeldir Istediğin zaman yaz tabii buraya bence sorun yokHakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım.konuşuruz tabiki,sende ne zaman istersen yazabilirsin,sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin,elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere bebişini çok çok öp benim yerime
Hazirligim yok canım mevsiminde taze yemesi taraftarıyım Makine var ama sevmedim Kendim daha iyi mayaliyorumKızlar size bir sorum var lütfen çok kişi cevaplarsa sevinirim herkes bilgilenmiş olurMalum bebeklerimiz ek gıdaya başladıklarında (6.ay) kış mevsiminde olacağız. Ben şimdiden ek gıda için şeftali, avokado ve mango attım buzluğa. Kış mevsi olmadıkları için eksik kalmasın diye vermek istiyorum. Tabiki buna ek kışın bulabileceğim elma armut muzda vereceğim. En önemlisi doktorumun bana verdiği ek gıda listesini baz alacağım. Ek olarak yoğurt yapma makinesi alacağım taze taze yapabileyim diye. Siz hiç hazırlık yaptınız mı? Meyve sebze buzluğa koydunuz mu
Hanımlar,
bugün yine biraz gerginlik olmuş sanırım, lütfen artık gerginlikler son bulsun, topik hepinizin, gerginliklerle tartışmalarla kimseyi topiğe küstürmeyin, hiç kimsenin diğerine üstünlüğü yok olamaz da.
Alttan alta birbirinize laf dokundurmaları bir kenara bırakıp topiğinize hak ettiği değeri verin lütfen, konuyu konu yapan her birinizin yazdıkları, hepinizin bilgisi kıymetli bunu unutmayınız rica ediyorum.
Sizin nezdinizde bebeği kıyaslanan tüm annelere tavsiyem aile, eş, dost, ahbapların bebekler arası kıyaslamalarına, kilo almamış, falancanın bebeği hareketlendi bizimki hareket etmiyor, gülmüyor, tutmuyor, oturmuyor vs eleştirilerine kulak tıkayın, her bebeğin gelişimi farklıdır, kardeşler bile kıyaslanmaz, ilk çocuğunuzda bebeğiniz belki 2. ayda dönmeye başlamıştır, 2. çocuğunuz 4. ayda dönmeye başlamıştır, biri ayda 1 kilo alır diğeri 500 gr alır, önemli olan bebeklerinizin sağlıklı ve mutlu olmasıdır, buradaki arkadaşlarınız arasında da bebekleri kıyaslamayın, hepsi sağlıklı ve mutlu bebekler
Onlar sizin minik melekleriniz mucizeleriniz gerisi önemli mi sizce?
Cumartesi alerji uzmanina gittim bana da anlattı alerji vat mi.suphemiz vardiBende 10paket var ve bebeğimde süt alerjisi çıktı ,o sütleri ne icemeyecek galibaokadar sütüm artsın diye uğraştım arttı ,fazlasını dolaba attım şimdi de alerjiye kafa patlatiyorum
Hatun kingHasta olan annelerimize bebeklerimize şifa diliyorum, Allah tez vakitte şifa versin, hepsini korusun inşaallah.
İnanın hayatınızın en güzel dönemleri şu günler, mis gibi süt kokan bebekleriniz kucaklarınızda, anneleri olduğunuz için şanslılar, bir ay kilo almamış, komşunun bebeği gülücük atıyormuş da sizinki gülmüyormuş, bunlar dert edilmemeli üzülmesin anneler, her çocuğun gelişimi kendine hastır, doktorlarınız kilo gelişim konusunda size olumsuz bir şey demedikten sonra komşu, hala, kayınvalide sözlerini pek dikkate almayın, eskiler kilolu bebekleri sağlıklı bebek diye nitelendirdiğinden anneleri strese sokuyorlar, halbuki sağlıklı olmak illa kilolu bebek demek değildir.
Rahatlayın ve minik meleklerin keyfini çıkarın, boşuna strese sokulduğunuza üzülürsünüz sonra.
Saygılar sunarım güzel anneler, topiğinize pat küt dalıyorum ama umarım rahatsız etmiyorumdur, hatam kusurum varsa affınıza sığınırım.Hatun king
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?