- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Empati ne kadar önemli şey dimi..Valla o yarisma hic bitmeyecek sanırım ya kasten mi yoksa tamamen paylasim icten mi acaba merak ediyorum mesela yemiyor deyip 6800 kg 300 cc sut sagdim 6 saat uyuyor 8 saat uyusa uyku eğitimi diyenler diyen var mama veriyorum yetmiyor diyor bu sırada sütü kesilenler var kilo durmasi yasayanlar var vb vb yani ben anlamiyorum kizlar ben mi yoksa kafayi yedim
Şükür geçti canım havalar ise yaradı cok teşekkür ederimAllahım senin bebise de şifa versin inşallah canim
Aynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminimEmpati ne kadar önemli şey dimi..
Herşey düzelecek yakin zamanda bak göreceksin bu günleri unutacaksın bile ❤Aynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminim
Ornegin biz
1 aydir istah kesildi
Uc haftadir kilo alimimiz durdu
Bağışıklık neut degeri cok dusuk sebebi bulunamiyor delik desik oldu pazArtesi yine kan
Birde d vitamini yanlis doz verilmis bingildak kucuk.muhabbeti
Bitmedi kahverengi leke var iki tane o da Allah korusun o da kafeola bisey hastalığı varmis pazartesi bakicak kontrol altinda olcakmis gerekirse mr falan
Yeterli mi arkadaslarrr oldu mu simdi bakin biz boyleyiz
Aynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminim
Ornegin biz
1 aydir istah kesildi
Bağışıklık neut degeri cok dusuk sebebi bulunamiyor delik desik oldu pazArtesi yine kan
Bitmedi kahverengi leke var iki tane o da Allah korusun o da kafeola bisey hastalığı varmis pazartesi bakicak kontrol altinda olcakmis gerekirse mr falan
valla okuyunca kafamin tasi atti. mesajlari okuyunca kucagimdakine baktim, sukretmem gerekirken oturdum ya niye donmuyo, tutmuyoda biseyi bilincli olarak diye tereddute dusuyorum. napiyorum dedim yaa. iki aylik kirki yeni cikmis bebek bunlar. oha yani. millet dua istiyor hastaligi sebebiyle, kavrama donme diyorlar.Valla elini agzina sokarken denk gelirss ağız bezini de yakaliyo ama bisi kavramak falan ohoooo hayal onlar bizim için şu aşamada.
Hayatta unutmam @Rzg14 bebegi içerde tutmaya calisiyodu büyüsün diye, gram hesabi yapiyodu, @peridrol84 biricik yegenimi tuttu içerde büyüsün diye, burda sidik yaristiriliyordu o ara.
Ne ayıp.
hicte iyi niyetle paylasim olarak degil bence.Valla o yarisma hic bitmeyecek sanırım ya kasten mi yoksa tamamen paylasim icten mi acaba merak ediyorum mesela yemiyor deyip 6800 kg 300 cc sut sagdim 6 saat uyuyor 8 saat uyusa uyku eğitimi diyenler diyen var mama veriyorum yetmiyor diyor bu sırada sütü kesilenler var kilo durmasi yasayanlar var vb vb yani ben anlamiyorum kizlar ben mi yoksa kafayi yedim
gececek kuzum, biraz sabir, bolca dua, bu zor surec gececek Allahin izniyle. gecici dertler bunlar unutmaAynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminim
Ornegin biz
1 aydir istah kesildi
Allahım şifa versin canim korktuklarimiza ugratmasin inşallahAynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminim
Ornegin biz
1 aydir istah kesildi
evt canim çok doğru kimin ne derdi var bilemiyoruzbelki o arkadaslr hiç yazmıyo biz üzülmeyelim etkilemeyelim diye o yüzden ha bire karşılaştırma yapmak çok kötü bencedeAh kuzum aynen öyle herkesin derdi başından aşkın.. Efe'miz iyi olacak, hiçbir sıkıntı çıkmayacak sen gönlünü ferah tut.
İste hanımlar burası öyle bir platform ki kimin ne derdi var bilinmiyor. Bişeyleri yazarken empati yapmak lazım. Belki benim bebeğim bu söylenenlerin hiçbirini yapamıyor ve yapamayacak bunları düşünmeli insan. Karşısındakinin ne kadar üzüleceğini. Kaldı ki onca sorunla uğraşmaktan oğlanı sakinleştirmeye çalışmaktan bu söylenenleri takip bile edemiyorum. Vah benim çocuğuma.
Geçecek geçecek. Bazen benimki durmuyor o zaman tek söylediğim şey bu günlerde geçecek büyüyecek unutacaksın bu günleri sende öyle düşün. Bir hafta bile gelişim olarak çok fark ediyor bebeklerde. İlgilen benim tek işim bebek şuan. Kitap okuyorum, Zeka kartları, oyuncaklar ile oynama günlük egzersizler, şarkı söyleme gibi gibi aktiviteler yapıyoruz. Tavsiye ederim :)Geçecektir yani bir gün elbet, Zeki Müren de bizi görecek diye bekliyorum
Hay maşallah. Arada 20-25 gun falan var herhalde benimki daha basic bi model kaldi seninkinin yanindaçocukla ilgilenmiyorum ondan belki de..
Çok üzüldüm kendi basima gelmis kadar üzüldüm, inşallah hemen atlatırelini ayağını öpeyim internete bakma, doktoruna guvenmiyorsan başka görüş al ama felaket tellali Google a bakma nolur.
Tatlım benim mesajlarımı okuduysan yazdım gelişim farklılıkları oluyor diye. Şahsım adına konuşayım ne kendi çocuğumu ne de başkasının çocuğunu kıyaslama yarıştırma yapmam yapılmasına da izin vermem kendi çocuğum için. Belli başlı şeyleri yapıp yapmadığı bilgilenmek amaçlı konuştuk. Bunu da yarış olarak zaten algılamaya gerek yok.ooohooh hanimlar noluyoruz? hamilelikte bebegin boyunu kilosunu yaristiranlar vardi burda, sira simdi gelisimlerini yaristirmaya mi geldi? cogumuzun bebegi daha 3 aylik bile olmadi, hangi akila hizmet ‘donuyor mu, oyuncak tutuyor mu’ gibi sorular soruyosunuz. samimi olarak soruyorum. gaz sancilarindan gozunu acamiyo cogumun bebisleri, oyuncak kavramak donmek, bu haftalarda mumkun bile degil. neden bu tur sorularla yeni anne olmus hanimlarin burda kafasini karistiriyosunuz. @Babylionmother hem onca soruyo sorup hemde ‘bebeklerimiz cok minik ucuncu ayina bile girmediler’ demek peki?
senin kadar tatli ve iyimser olamadim ben canimbebeklerimiz daha cok minik, cok dogru dedin
Cok gecmis olsunKızlar çok moralim bozuk ya hastanedeyiz bebeğim hasta. Henüz 2 ay 18 günlük. Geçenlerde dışarda fazla dolaştık ( Sabahtan akşama kadar) belki ondan belki gripli birinden bulaştı. Sürekli öksürüyor balgamı atamıyordu. 3 gecedir köpek havlaması gibi öksürüp nefesi kesiliyor ödümüz kopuyordu. Doğru düzgün ememiyor. Gözler sürekli sulu ve Çapaklı. Evde hallederiz diye düşündüm sürekli emzirdim 1-2 kaşık ıhlamur verdim ama bir türlü geçiremedik. Bugün röntgen çekildi bronşit olmuş ciğerleri dolu bırakmak istemiyorum 3 gün yatış veriyorum dedişimdi serum takıldı, antibiyotik te verildi. Öksürük şurubu ve balgam sökücü şurup verildi. Hava da veriyoruz. Ben anne sütü alıyor su vermeye gerek yok derken neler neler kullandık. . İnternetten bakıyorum 2 aylık bebeğe öksürük şurubu verilmez, yok bir bebeğe serum takılmış kolu morarmış kolunu kullanamıyormuş falan. dua edin hemen iyileşelim.
300 cc süt sagan mı varmıs abowwwValla o yarisma hic bitmeyecek sanırım ya kasten mi yoksa tamamen paylasim icten mi acaba merak ediyorum mesela yemiyor deyip 6800 kg 300 cc sut sagdim 6 saat uyuyor 8 saat uyusa uyku eğitimi diyenler diyen var mama veriyorum yetmiyor diyor bu sırada sütü kesilenler var kilo durmasi yasayanlar var vb vb yani ben anlamiyorum kizlar ben mi yoksa kafayi yedim
Bak süt posetleri icin bi yol okumustum, ben de sanki mandira isleticem de poset almisim hamileyken300 cc süt sagan mı varmıs abowww
Ben hala 40
40 günlük falandık annem baktı benim sütler doldurmuyo bunlara et suyu koy sen dediBak süt posetleri icin bi yol okumustum, ben de sanki mandira isleticem de poset almisim hamileykenbiri et sularini koyuyomus dondurucuya onlarla, cok mantıklı lan ben de oyle yapicam. Hem kullanmış olurum poşetleri
Yukarda bi yorum okudum 100 ml 50-60 paket koydm diye
Göz yaslarım pıt pıt
Evet bebeleri pistten alalım artık at yarışı değil ki bunlar bebe dahayapmayın arkadaşlar sıkıldık artık, zamanı gelince bütün bebeler uyum sağlayacak zaten çok itici geliyo bu tarz karşılaştırmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?