2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Karşılaştırma yapınca mutlu oluyor musunuz mesela yaa bak o yapamıyor ama benim fantastik ultra zekali evlâdım yapıyor diye tamammm kocanın iyisi sizde çocugun akıllısı yeteneklisi sizde harikasınız ve kıskanıyoruz simdi mutlu olun ve karşılaştırmayi birakin.

Empati ne kadar önemli şey dimi..

Empati ne kadar önemli şey dimi..
Aynen oyle canim herkes yeterince sorun yasiyor eminim
Ornegin biz
1 aydir istah kesildi
Uc haftadir kilo alimimiz durdu
Bağışıklık neut degeri cok dusuk sebebi bulunamiyor delik desik oldu pazArtesi yine kan
Birde d vitamini yanlis doz verilmis bingildak kucuk.muhabbeti
Bitmedi kahverengi leke var iki tane o da Allah korusun o da kafeola bisey hastalığı varmis pazartesi bakicak kontrol altinda olcakmis gerekirse mr falan
Yeterli mi arkadaslarrr oldu mu simdi bakin biz boyleyiz

Herşey düzelecek yakin zamanda bak göreceksin bu günleri unutacaksın bile ❤

Ah kuzum aynen öyle herkesin derdi başından aşkın.. Efe'miz iyi olacak, hiçbir sıkıntı çıkmayacak sen gönlünü ferah tut.

İste hanımlar burası öyle bir platform ki kimin ne derdi var bilinmiyor. Bişeyleri yazarken empati yapmak lazım. Belki benim bebeğim bu söylenenlerin hiçbirini yapamıyor ve yapamayacak bunları düşünmeli insan. Karşısındakinin ne kadar üzüleceğini. Kaldı ki onca sorunla uğraşmaktan oğlanı sakinleştirmeye çalışmaktan bu söylenenleri takip bile edemiyorum. Vah benim çocuğuma.

valla okuyunca kafamin tasi atti. mesajlari okuyunca kucagimdakine baktim, sukretmem gerekirken oturdum ya niye donmuyo, tutmuyoda biseyi bilincli olarak diye tereddute dusuyorum. napiyorum dedim yaa. iki aylik kirki yeni cikmis bebek bunlar. oha yani. millet dua istiyor hastaligi sebebiyle, kavrama donme diyorlar.

hicte iyi niyetle paylasim olarak degil bence.

gececek kuzum, biraz sabir, bolca dua, bu zor surec gececek Allahin izniyle. gecici dertler bunlar unutma

Allahım şifa versin canim korktuklarimiza ugratmasin inşallah
sanada güç kuvvet versin inşallah canim

evt canim çok doğru kimin ne derdi var bilemiyoruzbelki o arkadaslr hiç yazmıyo biz üzülmeyelim etkilemeyelim diye o yüzden ha bire karşılaştırma yapmak çok kötü bencede

Geçecek geçecek. Bazen benimki durmuyor o zaman tek söylediğim şey bu günlerde geçecek büyüyecek unutacaksın bu günleri sende öyle düşün. Bir hafta bile gelişim olarak çok fark ediyor bebeklerde. İlgilen benim tek işim bebek şuan. Kitap okuyorum, Zeka kartları, oyuncaklar ile oynama günlük egzersizler, şarkı söyleme gibi gibi aktiviteler yapıyoruz. Tavsiye ederim :)

Tatlım benim mesajlarımı okuduysan yazdım gelişim farklılıkları oluyor diye. Şahsım adına konuşayım ne kendi çocuğumu ne de başkasının çocuğunu kıyaslama yarıştırma yapmam yapılmasına da izin vermem kendi çocuğum için. Belli başlı şeyleri yapıp yapmadığı bilgilenmek amaçlı konuştuk. Bunu da yarış olarak zaten algılamaya gerek yok.

Cok gecmis olsun
Bence okuma su dönem neti
Bol emzir ve drn dediklerini uygula cnm
Tez zamanda gececrk insallah

300 cc süt sagan mı varmıs abowww
Ben hala 40

40 günlük falandık annem baktı benim sütler doldurmuyo bunlara et suyu koy sen dedi

Arkadaşlar yazmadan edemeyeceğim. Karşılaştırma, kıyaslama yapmak, yarıştırmak bunları hiç bir zaman yapmadım yapmamda. Herkesin kendine göre sorunu sıkıntısı var. Ki Allah kolaylık versin sağlık şifa versin. Ama iki yorumda konuştuk oda BİLGİLENMEK AMAÇLI YARIŞ AMAÇLI DEĞİL. Siz niye böyle tepki verdiniz anlamadım. Ona bakarsanız benim sütüm çok az sağınca 300 cc sağanlara bende diyeyim buraya niye yazıyorsun benim sütüm az falan diye tepki vereyim. Yapmayın arkadaşlar niyetim sadece bilgi almak böyle şeyler okuyunca şahsım adına üzüldüm. Yanlı düşünmek yerine bilgilenmeye bakın. Böyle tepkiler vererek insanı uzaklaştırıyorsunuz hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…