Amin cok amin hep bekleriz efendim pozitif pozitif sizi gormekSaygılar sunarım güzel anneler, topiğinize pat küt dalıyorum ama umarım rahatsız etmiyorumdur, hatam kusurum varsa affınıza sığınırım.
Hepinizi gözlerinizden öpüyor, o minik tatlı ballı lokumlarınızın misler gibi tenlerini koklarım, Allah hepsine sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin, bahtları da kendileri gibi güzel olsun inşaallah
Yok yapmadım.Kızlar size bir sorum var lütfen çok kişi cevaplarsa sevinirim herkes bilgilenmiş olurMalum bebeklerimiz ek gıdaya başladıklarında (6.ay) kış mevsiminde olacağız. Ben şimdiden ek gıda için şeftali, avokado ve mango attım buzluğa. Kış mevsi olmadıkları için eksik kalmasın diye vermek istiyorum. Tabiki buna ek kışın bulabileceğim elma armut muzda vereceğim. En önemlisi doktorumun bana verdiği ek gıda listesini baz alacağım. Ek olarak yoğurt yapma makinesi alacağım taze taze yapabileyim diye. Siz hiç hazırlık yaptınız mı? Meyve sebze buzluğa koydunuz mu
Canım cok gecmis olsun minik efeciğe.Birsey danışacaktim sana ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ve doktordan memnunmusunuz? Henüz iyi bir doktor bulup düzenli takibini yaptıramadık kızımınCumartesi alerji uzmanina gittim bana da anlattı alerji vat mi.suphemiz vardi
sutlerini sakla kalsin belirtiler ne tanıyı kim koydu uzman mi testler yapildi mi
Kıyamam ya..Kızlar çok moralim bozuk ya hastanedeyiz bebeğim hasta. Henüz 2 ay 18 günlük. Geçenlerde dışarda fazla dolaştık ( Sabahtan akşama kadar) belki ondan belki gripli birinden bulaştı. Sürekli öksürüyor balgamı atamıyordu. 3 gecedir köpek havlaması gibi öksürüp nefesi kesiliyor ödümüz kopuyordu. Doğru düzgün ememiyor. Gözler sürekli sulu ve Çapaklı. Evde hallederiz diye düşündüm sürekli emzirdim 1-2 kaşık ıhlamur verdim ama bir türlü geçiremedik. Bugün röntgen çekildi bronşit olmuş ciğerleri dolu bırakmak istemiyorum 3 gün yatış veriyorum dedişimdi serum takıldı, antibiyotik te verildi. Öksürük şurubu ve balgam sökücü şurup verildi. Hava da veriyoruz. Ben anne sütü alıyor su vermeye gerek yok derken neler neler kullandık. . İnternetten bakıyorum 2 aylık bebeğe öksürük şurubu verilmez, yok bir bebeğe serum takılmış kolu morarmış kolunu kullanamıyormuş falan. dua edin hemen iyileşelim.
Alerji uzmanına daha gitmedim kendi çocuk doktorum söyledi ama o çok içime sinmedi. Kakasinda kan varken testte kan negatif çıktı doktor süt ve süt ürünlerini azalt dedi. Gecmezse kesersin dedi.E azaltarak bulamam ki neye alerjisi olduğunu. Ben de tamamen kestim haftaya alerji uzmanına gidicem. Kafam da çok karışık ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi araştırıyorum surekliCumartesi alerji uzmanina gittim bana da anlattı alerji vat mi.suphemiz vardi
sutlerini sakla kalsin belirtiler ne tanıyı kim koydu uzman mi testler yapildi mi
Tatlim gez gez biktim akay liv baya gezdik sanirim buldum sonunda kadin titiz medicana hematoloji uzmani ayrica suna emir prof kadin ben ilk kez gittim baya ilgili bilgiside iyi ikna ediciCanım cok gecmis olsun minik efeciğe.Birsey danışacaktim sana ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ve doktordan memnunmusunuz? Henüz iyi bir doktor bulup düzenli takibini yaptıramadık kızımın
Alerji uzmanına daha gitmedim kendi çocuk doktorum söyledi ama o çok içime sinmedi. Kakasinda kan varken testte kan negatif çıktı doktor süt ve süt ürünlerini azalt dedi. Gecmezse kesersin dedi.E azaltarak bulamam ki neye alerjisi orlduğunu. Ben de tamamen kestim haftaya alerji uzmanına gidicem. Kafam da çok karışık ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi araştırıyorum surekli
kuzum ben cuzumu okuyorum, baskasina vermedin dimi?evt canim çok doğru kimin ne derdi var bilemiyoruzbelki o arkadaslr hiç yazmıyo biz üzülmeyelim etkilemeyelim diye o yüzden ha bire karşılaştırma yapmak çok kötü bencede
Bu arada benimki de efeSevnus uzmani bu isin en iyi deneyimli anne anlar
yok canim 2 güne bitirebilirsin demi kandil mis dua edelim insallh o günkuzum ben cuzumu okuyorum, baskasina vermedin dimi?
Amin canm inş.Allahım acil şifa versin inşallah canim hemen toparlanır bebegin inşallah canim
Çok geçmiş olsun kuzuyaBizde bronşit olduk 2 farklı hava 1 antibiyotik 1 ateş düşürücü kullandık benim doktorda öksürük şurubu veremem cok küçük demişti ama doktoruna güveniyorsan kullan ilerlemesin çok geçmiş olsun
Saol canm. Sürekli emziriyorum zaten 3 haftadır meme reddi vardı onunla uğraşıyordum hastalık üstüne tuz biber oldu. Savaşıyoruz resmen. Büyük oğlumda 4. Ayda bırakmıştı memeyi hep sağmıştım çok zor oluyordu gecenin köründe dırrrr dır. Umarım bu bırakmaz memeyi.Cok gecmis olsun
Bence okuma su dönem neti
Bol emzir ve drn dediklerini uygula cnm
Tez zamanda gececrk insallah
Çok teşekkürler inşAllah geçecek Allah’ın izniyle. Bakmıyorum artık internete de kafam karışıyor daha çok.Kıyamam ya..
Hemen İnterneti bırakın.
İnternet bilgi kirliliği demek.
Doktorları dinleyin.
Çok geçmiş olsun.
Ya suphelendik karin gurultusu meme biberon istah reddi falan filan derken acaba arada yesil kaka bakildi kakada temiz kan yoktu lakin hazim testini bekliyoruz cumaya cikarmis efeler ahhhh efeler dort efemiz var forumdaBu arada benimki de efeseninki de efe galiba ,sana da mı alerjisi var dendi
Mukuslu kaka ve nokta şeklinde kan var kakasinda, meme reddi yok karnı doğduğundan beri gurulduyor gazdan dolayı. Mukus ve kan görünce direkt alerji bu dedim zaten. Bir de son iki haftadır süt ürünleri ve paletli gidayi fazla tuketmistim o yüzden hemen alerji olduğunu düşündümYa suphelendik karin gurultusu meme biberon istah reddi falan filan derken acaba arada yesil kaka bakildi kakada temiz kan yoktu lakin hazim testini bekliyoruz cumaya cikarmis efeler ahhhh efeler dort efemiz var forumdasizin belirtiler ne
Yok serum vermedi ventolin ve bi hava daha verdi 4 saatte bir verdik bide antibiyotik verdi ama benim kiz içmedi antibiyotiği şükür geçtiAmin canm inş.
Çok geçmiş olsun kuzuya
Öksürük şurubu 1 kez 1 ml verdi bir daha verirse vermeyi düşünmüyorum.
Serum takıldı mı size?
Saol canm. Sürekli emziriyorum zaten 3 haftadır meme reddi vardı onunla uğraşıyordum hastalık üstüne tuz biber oldu. Savaşıyoruz resmen. Büyük oğlumda 4. Ayda bırakmıştı memeyi hep sağmıştım çok zor oluyordu gecenin köründe dırrrr dır. Umarım bu bırakmaz memeyi.
I ikuayko Allah razı olsun canm çok saol bugünler de geçecek biliyorum ama çok zor gerçekten. Oğlum eşimle evde yarın okul var. Ben bebekle hastanedeyim kolunda serum öylece uyudu şimdi. Kan aldılar bacaktan iğne yaptılar baya uğraştılar bugün oğlumlaHayatta en büyük zenginlik sağlık gerçekten.
elaide haklısın canm ya keşke ilk günler gelseydik. Çok önemsemedim emzirdikçe açılır iyi olur diye düşündüm. Doktor müdahale edip hava vermesin dedim. Havayı düşünürken neler kullandık üstüne.Allah beterinden saklasın.
Efelihayat Efe ye çok geçmiş olsun canm, Allah dermansız dert vermesin.
Yarisini bugun diger yarisini yarin okurum insallah tamam canimyok canim 2 güne bitirebilirsin demi kandil mis dua edelim insallh o gün
Anladim.belki fazlasina tepki vermiştir iyi dusunelim insallah cikmaz canimMukuslu kaka ve nokta şeklinde kan var kakasinda, meme reddi yok karnı doğduğundan beri gurulduyor gazdan dolayı. Mukus ve kan görünce direkt alerji bu dedim zaten. Bir de son iki haftadır süt ürünleri ve paletli gidayi fazla tuketmistim o yüzden hemen alerji olduğunu düşündüm
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Benim ufaklık da rota virüsü kaptı günlerce çektik. Ateş ishal pişik derken toparladık çok şükür. Sağlık en önemlisi gerçekten.Kızlar çok moralim bozuk ya hastanedeyiz bebeğim hasta. Henüz 2 ay 18 günlük. Geçenlerde dışarda fazla dolaştık ( Sabahtan akşama kadar) belki ondan belki gripli birinden bulaştı. Sürekli öksürüyor balgamı atamıyordu. 3 gecedir köpek havlaması gibi öksürüp nefesi kesiliyor ödümüz kopuyordu. Doğru düzgün ememiyor. Gözler sürekli sulu ve Çapaklı. Evde hallederiz diye düşündüm sürekli emzirdim 1-2 kaşık ıhlamur verdim ama bir türlü geçiremedik. Bugün röntgen çekildi bronşit olmuş ciğerleri dolu bırakmak istemiyorum 3 gün yatış veriyorum dedişimdi serum takıldı, antibiyotik te verildi. Öksürük şurubu ve balgam sökücü şurup verildi. Hava da veriyoruz. Ben anne sütü alıyor su vermeye gerek yok derken neler neler kullandık. . İnternetten bakıyorum 2 aylık bebeğe öksürük şurubu verilmez, yok bir bebeğe serum takılmış kolu morarmış kolunu kullanamıyormuş falan. dua edin hemen iyileşelim.
Milletin lafiyla çocuk büyüteceksen daha çok akil verenin olur.Milletin bebesi dönmüş de haberimiz yok.
Biz de daha normal s'camayalım...
Ay neyse baya yine bir şeyler olmuş.
Atak haftasının son günü yarın aşırı gerginim bitsin artık.
2 gün çıldırdı bugün sürekli uyudu
Bakalım yarın ne olacak?
Kafam hiç iyi değil bu çocuk aç bu çocuk üşür çorap giydir bilmem nelerden bıktım. Çocuğumu da alıp aya yerleşmek istiyorum.
Sürekli yetersiz hissettirme sanki gerizekaşıymışım da bana bunların hatırlatılması gerekiyormuş gibi tavırlar.
Yıldım.
Yemin ediyorum. Bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Sinirden kendimi parçalamak isterdim. Dedim tamam lanet oldu emzirmiycem doya doya dayasınlar mamayı.
Ama yok olmaz dedim.
Cidden ciddi ciddi düşünmeye başladım. Emzirmemeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?