2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin cok amin hep bekleriz efendim pozitif pozitif sizi gormek

Yok yapmadım.
Çünkü blw yapıcam ve zaten havuçla başlama yapıcam.
Ve blw in felsefesinde o mevsimin sebze ve meyvelerini yedir ek var.
Sadece o ay gelince organik bebek irmiği organic pirinç mısır unu keçiboynuzu unu yulaf unu kurukayısı vs alıcam ruşeym keçiboynuzu pekmezi ve propolis.
Yani süreci blw ile başlayıp 45 gün tadından sonra yine blw yapıp öğünü ben gesirerek tamamlamayı düşünüyorum 3 4 kaşık yedirecek.

Cumartesi alerji uzmanina gittim bana da anlattı alerji vat mi.suphemiz vardi
sutlerini sakla kalsin belirtiler ne tanıyı kim koydu uzman mi testler yapildi mi
Canım cok gecmis olsun minik efeciğe.Birsey danışacaktim sana ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ve doktordan memnunmusunuz? Henüz iyi bir doktor bulup düzenli takibini yaptıramadık kızımın

Kıyamam ya..
Hemen İnterneti bırakın.
İnternet bilgi kirliliği demek.
Doktorları dinleyin.
Çok geçmiş olsun.

Cumartesi alerji uzmanina gittim bana da anlattı alerji vat mi.suphemiz vardi
sutlerini sakla kalsin belirtiler ne tanıyı kim koydu uzman mi testler yapildi mi
Alerji uzmanına daha gitmedim kendi çocuk doktorum söyledi ama o çok içime sinmedi. Kakasinda kan varken testte kan negatif çıktı doktor süt ve süt ürünlerini azalt dedi. Gecmezse kesersin dedi.E azaltarak bulamam ki neye alerjisi olduğunu. Ben de tamamen kestim haftaya alerji uzmanına gidicem. Kafam da çok karışık ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi araştırıyorum surekli

Canım cok gecmis olsun minik efeciğe.Birsey danışacaktim sana ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ve doktordan memnunmusunuz? Henüz iyi bir doktor bulup düzenli takibini yaptıramadık kızımın
Tatlim gez gez biktim akay liv baya gezdik sanirim buldum sonunda kadin titiz medicana hematoloji uzmani ayrica suna emir prof kadin ben ilk kez gittim baya ilgili bilgiside iyi ikna edici

Sevnus uzmani bu isin en iyi deneyimli anne anlar

Allahım acil şifa versin inşallah canim hemen toparlanır bebegin inşallah canim
Amin canm inş.
Çok geçmiş olsun kuzuya
Öksürük şurubu 1 kez 1 ml verdi bir daha verirse vermeyi düşünmüyorum.
Serum takıldı mı size?
Cok gecmis olsun
Bence okuma su dönem neti
Bol emzir ve drn dediklerini uygula cnm
Tez zamanda gececrk insallah
Saol canm. Sürekli emziriyorum zaten 3 haftadır meme reddi vardı onunla uğraşıyordum hastalık üstüne tuz biber oldu. Savaşıyoruz resmen. Büyük oğlumda 4. Ayda bırakmıştı memeyi hep sağmıştım çok zor oluyordu gecenin köründe dırrrr dır. Umarım bu bırakmaz memeyi.
I ikuayko Allah razı olsun canm çok saol bugünler de geçecek biliyorum ama çok zor gerçekten. Oğlum eşimle evde yarın okul var. Ben bebekle hastanedeyim kolunda serum öylece uyudu şimdi. Kan aldılar bacaktan iğne yaptılar baya uğraştılar bugün oğlumla Hayatta en büyük zenginlik sağlık gerçekten.
elaide haklısın canm ya keşke ilk günler gelseydik. Çok önemsemedim emzirdikçe açılır iyi olur diye düşündüm. Doktor müdahale edip hava vermesin dedim. Havayı düşünürken neler kullandık üstüne.Allah beterinden saklasın.
Efelihayat Efe ye çok geçmiş olsun canm, Allah dermansız dert vermesin.

Bu arada benimki de efe seninki de efe galiba ,sana da mı alerjisi var dendi
Ya suphelendik karin gurultusu meme biberon istah reddi falan filan derken acaba arada yesil kaka bakildi kakada temiz kan yoktu lakin hazim testini bekliyoruz cumaya cikarmis efeler ahhhh efeler dort efemiz var forumda sizin belirtiler ne

Milletin bebesi dönmüş de haberimiz yok.
Biz de daha normal s'camayalım...

Ay neyse baya yine bir şeyler olmuş.
Atak haftasının son günü yarın aşırı gerginim bitsin artık.
2 gün çıldırdı bugün sürekli uyudu
Bakalım yarın ne olacak?

Kafam hiç iyi değil bu çocuk aç bu çocuk üşür çorap giydir bilmem nelerden bıktım. Çocuğumu da alıp aya yerleşmek istiyorum.
Sürekli yetersiz hissettirme sanki gerizekaşıymışım da bana bunların hatırlatılması gerekiyormuş gibi tavırlar.
Yıldım.
Yemin ediyorum. Bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Sinirden kendimi parçalamak isterdim. Dedim tamam lanet oldu emzirmiycem doya doya dayasınlar mamayı.
Ama yok olmaz dedim.
Cidden ciddi ciddi düşünmeye başladım. Emzirmemeyi.

Ya suphelendik karin gurultusu meme biberon istah reddi falan filan derken acaba arada yesil kaka bakildi kakada temiz kan yoktu lakin hazim testini bekliyoruz cumaya cikarmis efeler ahhhh efeler dort efemiz var forumda sizin belirtiler ne
Mukuslu kaka ve nokta şeklinde kan var kakasinda, meme reddi yok karnı doğduğundan beri gurulduyor gazdan dolayı. Mukus ve kan görünce direkt alerji bu dedim zaten. Bir de son iki haftadır süt ürünleri ve paletli gidayi fazla tuketmistim o yüzden hemen alerji olduğunu düşündüm

Yok serum vermedi ventolin ve bi hava daha verdi 4 saatte bir verdik bide antibiyotik verdi ama benim kiz içmedi antibiyotiği şükür geçti

Anladim.belki fazlasina tepki vermiştir iyi dusunelim insallah cikmaz canim
Feliceee efe demisken aklima geldin nasilsin.nerelerdesin canim mastit ne oldu umarim.gecmistir

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Benim ufaklık da rota virüsü kaptı günlerce çektik. Ateş ishal pişik derken toparladık çok şükür. Sağlık en önemlisi gerçekten.

Milletin lafiyla çocuk büyüteceksen daha çok akil verenin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…