geçmiş olsun canım sizedeÇok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Benim ufaklık da rota virüsü kaptı günlerce çektik. Ateş ishal pişik derken toparladık çok şükür. Sağlık en önemlisi gerçekten.
Arkadaşım gecen gun süt artırıcı başlamadın mi yazik degil mi millete ne bakiyorsun sen cocuk senin tarz senin kime ne ben bere eldiven takmadım taşliyorlardi bak emziremiyorum bebegimi cok üZülüyorum degerini bilin cidden çok onemli emzirmekMilletin bebesi dönmüş de haberimiz yok.
Biz de daha normal s'camayalım...
Ay neyse baya yine bir şeyler olmuş.
Atak haftasının son günü yarın aşırı gerginim bitsin artık.
2 gün çıldırdı bugün sürekli uyudu
Bakalım yarın ne olacak?
Kafam hiç iyi değil bu çocuk aç bu çocuk üşür çorap giydir bilmem nelerden bıktım. Çocuğumu da alıp aya yerleşmek istiyorum.
Sürekli yetersiz hissettirme sanki gerizekaşıymışım da bana bunların hatırlatılması gerekiyormuş gibi tavırlar.
Yıldım.
Yemin ediyorum. Bugün ağlamaktan gözlerim şişti. Sinirden kendimi parçalamak isterdim. Dedim tamam lanet oldu emzirmiycem doya doya dayasınlar mamayı.
Ama yok olmaz dedim.
Cidden ciddi ciddi düşünmeye başladım. Emzirmemeyi.
Oyyy çok gemiş olsun. Rota aşısı yaptırmışmıydın? 3. Ayda yapılıyormuşÇok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk. Benim ufaklık da rota virüsü kaptı günlerce çektik. Ateş ishal pişik derken toparladık çok şükür. Sağlık en önemlisi gerçekten.
Öncelikle çok geçmiş olsun 9 yıl önce kizimda aynı 2 ay 10 günlükken bronsiolit oldu sizin yasadiklarinizin hepsini yaşadım çok üzüldüm çocuğuma ilaç yüklüyorlar diye hatta ufacık yavrum 10 tane iğne yedi ama şükür ki topladı hiç kendinizi üzmeyin ve doktorunuza güvenin internette okuduklariniza önem vermeyin inşallah bir an evvel yavrunuz iyileşir geçmiş olsun tekrarKızlar çok moralim bozuk ya hastanedeyiz bebeğim hasta. Henüz 2 ay 18 günlük. Geçenlerde dışarda fazla dolaştık ( Sabahtan akşama kadar) belki ondan belki gripli birinden bulaştı. Sürekli öksürüyor balgamı atamıyordu. 3 gecedir köpek havlaması gibi öksürüp nefesi kesiliyor ödümüz kopuyordu. Doğru düzgün ememiyor. Gözler sürekli sulu ve Çapaklı. Evde hallederiz diye düşündüm sürekli emzirdim 1-2 kaşık ıhlamur verdim ama bir türlü geçiremedik. Bugün röntgen çekildi bronşit olmuş ciğerleri dolu bırakmak istemiyorum 3 gün yatış veriyorum dedişimdi serum takıldı, antibiyotik te verildi. Öksürük şurubu ve balgam sökücü şurup verildi. Hava da veriyoruz. Ben anne sütü alıyor su vermeye gerek yok derken neler neler kullandık. . İnternetten bakıyorum 2 aylık bebeğe öksürük şurubu verilmez, yok bir bebeğe serum takılmış kolu morarmış kolunu kullanamıyormuş falan. dua edin hemen iyileşelim.
kendini okuyanlarin yerine koyarsan, mesajlarinizin gercekten oyle de algilanabilecegini gorursun. iyi niyetle yaklastigina elbette inaniyorum canim, aciklaman icin ayrica tesekkur ederim.Tatlım benim mesajlarımı okuduysan yazdım gelişim farklılıkları oluyor diye. Şahsım adına konuşayım ne kendi çocuğumu ne de başkasının çocuğunu kıyaslama yarıştırma yapmam yapılmasına da izin vermem kendi çocuğum için. Belli başlı şeyleri yapıp yapmadığı bilgilenmek amaçlı konuştuk. Bunu da yarış olarak zaten algılamaya gerek yok.
Hanımlar,
bugün yine biraz gerginlik olmuş sanırım, lütfen artık gerginlikler son bulsun, topik hepinizin, gerginliklerle tartışmalarla kimseyi topiğe küstürmeyin, hiç kimsenin diğerine üstünlüğü yok olamaz da.
Alttan alta birbirinize laf dokundurmaları bir kenara bırakıp topiğinize hak ettiği değeri verin lütfen, konuyu konu yapan her birinizin yazdıkları, hepinizin bilgisi kıymetli bunu unutmayınız rica ediyorum.
Sizin nezdinizde bebeği kıyaslanan tüm annelere tavsiyem aile, eş, dost, ahbapların bebekler arası kıyaslamalarına, kilo almamış, falancanın bebeği hareketlendi bizimki hareket etmiyor, gülmüyor, tutmuyor, oturmuyor vs eleştirilerine kulak tıkayın, her bebeğin gelişimi farklıdır, kardeşler bile kıyaslanmaz, ilk çocuğunuzda bebeğiniz belki 2. ayda dönmeye başlamıştır, 2. çocuğunuz 4. ayda dönmeye başlamıştır, biri ayda 1 kilo alır diğeri 500 gr alır, önemli olan bebeklerinizin sağlıklı ve mutlu olmasıdır, buradaki arkadaşlarınız arasında da bebekleri kıyaslamayın, hepsi sağlıklı ve mutlu bebekler
Onlar sizin minik melekleriniz mucizeleriniz gerisi önemli mi sizce?
Çok teşekkürler. İlerde bu yaşadıklarım belki normal bir süreç gibi görünecek ama şu an gerçekten üzülüyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.Öncelikle çok geçmiş olsun 9 yıl önce kizimda aynı 2 ay 10 günlükken bronsiolit oldu sizin yasadiklarinizin hepsini yaşadım çok üzüldüm çocuğuma ilaç yüklüyorlar diye hatta ufacık yavrum 10 tane iğne yedi ama şükür ki topladı hiç kendinizi üzmeyin ve doktorunuza güvenin internette okuduklariniza önem vermeyin inşallah bir an evvel yavrunuz iyileşir geçmiş olsun tekrar
Not ettim ismi canım teşekkürlerTatlim gez gez biktim akay liv baya gezdik sanirim buldum sonunda kadin titiz medicana hematoloji uzmani ayrica suna emir prof kadin ben ilk kez gittim baya ilgili bilgiside iyi ikna edici
Kesinlikle öyle olacak. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki o olaydan sonra yıllarca kızımın en ufak oksurugunde doktora kostum hırıltılar kabus olmustu hep böyle olacak sanmistim ama şükür geçti bitti sizin de geçecek bebeginize sütünüz şifa olsun inşallahÇok teşekkürler. İlerde bu yaşadıklarım belki normal bir süreç gibi görünecek ama şu an gerçekten üzülüyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Emzirmeyi o kadar seviyorum ki ama çok bunaldım.Arkadaşım gecen gun süt artırıcı başlamadın mi yazik degil mi millete ne bakiyorsun sen cocuk senin tarz senin kime ne ben bere eldiven takmadım taşliyorlardi bak emziremiyorum bebegimi cok üZülüyorum degerini bilin cidden çok onemli emzirmek
Canım ben bu tarz mesajlar okuyunca kimin yazdığına ve genelde ne yazdığına bakarım. Hiç bir zaman kıyaslama yapmadım. Teşekkür ederim inandığın için. Rica ederim kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana. Rabbim evlatlarımızı korusun ve sağlık versin.kendini okuyanlarin yerine koyarsan, mesajlarinizin gercekten oyle de algilanabilecegini gorursun. iyi niyetle yaklastigina elbette inaniyorum canim, aciklaman icin ayrica tesekkur ederim.
harfiyyen katiliyorum size. elbette surundu disi cikti dondu bilmem naapti muhabbetlerimiz olacak cokta keyifle okuyacagiz birbirimizin bebeklerinin tatli gelisimlerini. ama daha yeni 2 aylik oldu bicogumuzun bebegi, simdiden bu konulari konusup anneleri tereddut ettirmeye luzum yok.
tartismanin fitilini atesledim sanirim, kusura bakmayin asla gerginlik icin yazmadim. ama dogru zamanda dogru konularin konusulmasi daha saglikli ve cok daha keyifli
Tesekkur ederim Mune, bebegimi senin yerine kokulu kokulu optum
Kendini topla mantikli davran tavsiyem annesin sen kendi çocuğunu en iyi sen.tanirsinEmzirmeyi o kadar seviyorum ki ama çok bunaldım.
Sürekli tepemde aç bence bu çocuk bak elini emiyor denmesinden aranıyor denmesinden sıkıldım.
Biberonu bırakmak zorundayız çünkü Red yapmaya başladı ve babamız sağ olsun sıfır destek. Hatta elinde biberon dolanıyor.
Hala durduramıyorum ağlamamı inan sinirlerim boşaldı artık.
Toparlanamadım hala.
Bugün ilk defa çok tükenmiş hissettim.
Çok bitkinim.
Nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum
Milletin lafıyla çocuk yetiştirmediğim için olıuor bunlar zaten.Milletin lafiyla çocuk büyüteceksen daha çok akil verenin olur.
Çok çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda toparlarAmin canm inş.
Çok geçmiş olsun kuzuya
Öksürük şurubu 1 kez 1 ml verdi bir daha verirse vermeyi düşünmüyorum.
Serum takıldı mı size?
Saol canm. Sürekli emziriyorum zaten 3 haftadır meme reddi vardı onunla uğraşıyordum hastalık üstüne tuz biber oldu. Savaşıyoruz resmen. Büyük oğlumda 4. Ayda bırakmıştı memeyi hep sağmıştım çok zor oluyordu gecenin köründe dırrrr dır. Umarım bu bırakmaz memeyi.
@ikuayko Allah razı olsun canm çok saol bugünler de geçecek biliyorum ama çok zor gerçekten. Oğlum eşimle evde yarın okul var. Ben bebekle hastanedeyim kolunda serum öylece uyudu şimdi. Kan aldılar bacaktan iğne yaptılar baya uğraştılar bugün oğlumlaHayatta en büyük zenginlik sağlık gerçekten.
elaide haklısın canm ya keşke ilk günler gelseydik. Çok önemsemedim emzirdikçe açılır iyi olur diye düşündüm. Doktor müdahale edip hava vermesin dedim. Havayı düşünürken neler kullandık üstüne.Allah beterinden saklasın.
Efelihayat Efe ye çok geçmiş olsun canm, Allah dermansız dert vermesin.
Ayol ne gözü yanaktan öptüm ben bi de sarildim oh Teşekküler iyi dilekler icin bekleriz her zamanSaygılar sunarım güzel anneler, topiğinize pat küt dalıyorum ama umarım rahatsız etmiyorumdur, hatam kusurum varsa affınıza sığınırım.
Hepinizi gözlerinizden öpüyor, o minik tatlı ballı lokumlarınızın misler gibi tenlerini koklarım, Allah hepsine sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin, bahtları da kendileri gibi güzel olsun inşaallah
Teşekkürler canım Alerji sabir işi, pes etmek yok Damda düşeni damdan düşen anlarSevnus uzmani bu isin en iyi deneyimli anne anlar
İyi de kilo alımı iyi bebeğinin doktorda iyi diyosa millete ne şaşırdım sana okuduğum maydonozsuyu bu değildi Bebeği az bırak yarim saat yürü tek başına dağilsin kafanEmzirmeyi o kadar seviyorum ki ama çok bunaldım.
Sürekli tepemde aç bence bu çocuk bak elini emiyor denmesinden aranıyor denmesinden sıkıldım.
Biberonu bırakmak zorundayız çünkü Red yapmaya başladı ve babamız sağ olsun sıfır destek. Hatta elinde biberon dolanıyor.
Hala durduramıyorum ağlamamı inan sinirlerim boşaldı artık.
Toparlanamadım hala.
Bugün ilk defa çok tükenmiş hissettim.
Çok bitkinim.
Nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, hakkımda böyle güzel düşünen insanlar kazanmak benim için çok daha önemli,eksik olmaBende senin mantıklı hoş sohbetini seviyorum topik hepimizin,bilgi sınırsız paylaşmak güzeldir Istediğin zaman yaz tabii buraya bence sorun yok
Sağlıkla kavus bebeğine güzel zamanda dogum ilkbaharda ohh yaza kadar buyur bizimkilerde kurtlanır iyice kımıl kımıl olurlar inşallahCanım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, hakkımda böyle güzel düşünen insanlar kazanmak benim için çok daha önemli,eksik olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?