2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzel anneler ben sağlıklı olup da bir şeyi tutamayan dönemeyen oturamayan hatta çiş öğrenemeyen kilo alamayan gülümseyemeyen bebek görmedim. Sağlıklı olsunlar bunların hepsi er geç olacak. Her bebeğin özelliği hareketliliği ilgileri farklı bazısı bazı konularda erken baZısı geç ama illa ki hepsi güzelce büyüyecek. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Hiç takmayın bence.

Arkadaşım gecen gun süt artırıcı başlamadın mi yazik degil mi millete ne bakiyorsun sen cocuk senin tarz senin kime ne ben bere eldiven takmadım taşliyorlardi bak emziremiyorum bebegimi cok üZülüyorum degerini bilin cidden çok onemli emzirmek

Öncelikle çok geçmiş olsun 9 yıl önce kizimda aynı 2 ay 10 günlükken bronsiolit oldu sizin yasadiklarinizin hepsini yaşadım çok üzüldüm çocuğuma ilaç yüklüyorlar diye hatta ufacık yavrum 10 tane iğne yedi ama şükür ki topladı hiç kendinizi üzmeyin ve doktorunuza güvenin internette okuduklariniza önem vermeyin inşallah bir an evvel yavrunuz iyileşir geçmiş olsun tekrar

kendini okuyanlarin yerine koyarsan, mesajlarinizin gercekten oyle de algilanabilecegini gorursun. iyi niyetle yaklastigina elbette inaniyorum canim, aciklaman icin ayrica tesekkur ederim.

harfiyyen katiliyorum size. elbette surundu disi cikti dondu bilmem naapti muhabbetlerimiz olacak cokta keyifle okuyacagiz birbirimizin bebeklerinin tatli gelisimlerini. ama daha yeni 2 aylik oldu bicogumuzun bebegi, simdiden bu konulari konusup anneleri tereddut ettirmeye luzum yok.
tartismanin fitilini atesledim sanirim, kusura bakmayin asla gerginlik icin yazmadim. ama dogru zamanda dogru konularin konusulmasi daha saglikli ve cok daha keyifli
Tesekkur ederim Mune, bebegimi senin yerine kokulu kokulu optum

Çok teşekkürler. İlerde bu yaşadıklarım belki normal bir süreç gibi görünecek ama şu an gerçekten üzülüyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.

Çok teşekkürler. İlerde bu yaşadıklarım belki normal bir süreç gibi görünecek ama şu an gerçekten üzülüyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Kesinlikle öyle olacak. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki o olaydan sonra yıllarca kızımın en ufak oksurugunde doktora kostum hırıltılar kabus olmustu hep böyle olacak sanmistim ama şükür geçti bitti sizin de geçecek bebeginize sütünüz şifa olsun inşallah

Emzirmeyi o kadar seviyorum ki ama çok bunaldım.
Sürekli tepemde aç bence bu çocuk bak elini emiyor denmesinden aranıyor denmesinden sıkıldım.
Biberonu bırakmak zorundayız çünkü Red yapmaya başladı ve babamız sağ olsun sıfır destek. Hatta elinde biberon dolanıyor.
Hala durduramıyorum ağlamamı inan sinirlerim boşaldı artık.
Toparlanamadım hala.
Bugün ilk defa çok tükenmiş hissettim.
Çok bitkinim.
Nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum

Canım ben bu tarz mesajlar okuyunca kimin yazdığına ve genelde ne yazdığına bakarım. Hiç bir zaman kıyaslama yapmadım. Teşekkür ederim inandığın için. Rica ederim kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana. Rabbim evlatlarımızı korusun ve sağlık versin.

Kendini topla mantikli davran tavsiyem annesin sen kendi çocuğunu en iyi sen.tanirsin

Çok çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda toparlar

Ayol ne gözü yanaktan öptüm ben bi de sarildim oh Teşekküler iyi dilekler icin bekleriz her zaman
Sevnus uzmani bu isin en iyi deneyimli anne anlar
Teşekkürler canım Alerji sabir işi, pes etmek yok Damda düşeni damdan düşen anlar
İyi de kilo alımı iyi bebeğinin doktorda iyi diyosa millete ne şaşırdım sana okuduğum maydonozsuyu bu değildi Bebeği az bırak yarim saat yürü tek başına dağilsin kafan

Bende senin mantıklı hoş sohbetini seviyorum topik hepimizin,bilgi sınırsız paylaşmak güzeldir Istediğin zaman yaz tabii buraya bence sorun yok
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, hakkımda böyle güzel düşünen insanlar kazanmak benim için çok daha önemli,eksik olma

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, hakkımda böyle güzel düşünen insanlar kazanmak benim için çok daha önemli,eksik olma
Sağlıkla kavus bebeğine güzel zamanda dogum ilkbaharda ohh yaza kadar buyur bizimkilerde kurtlanır iyice kımıl kımıl olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…