2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hem nasıl valla ya bi tuhaf oldum evde ki koşturmacadan sonra
Bide yenidoğan diye Doğum katındayız Sakin, odamız büyük gerçi gecesi 550 TL miş bu biraz canımı sıkmıyor değil
Ben de fototerapide doğum yaptım katta yatmıştım, bize bir oda vermişlerdi.
Özelden özelden halı sahaya oyuncu çağırmak garip. Ayrıca ben hiçbir zaman kavga istemiyorum demedim kan istiyorum vahşet istiyorum

Atak haftasında olunca da yaparlarmış. Benimkinin dişten olduğunu düşünmüyorum. Çektirdiğimiz mr da çenesi de gözüküyor. Dişlerin hepsi hazırda bekliyor
Aa doğru biz atak haftasındayız gerçi bugün bitmiş galiba ayy yerim onun minnak çenesini benimkinin de çenesini ısırmamak için zor tutuyorum kendimi

Bisey demedik canım neden acildi demedik isteyen herkes.özgür tapulu degil buralar gelen gelir giden gider polemiklik durum yok

benimki de oyle cnm. ellerini tanidilar. bir de aciktiklarinda eger zamaninda vermezsek memeyi, o zamanda ellerini yiyorlar.
sıkma canıni. hangi hastane bilemiyprum ama pazarlik yapin mutlaka..

yine olsun yine düşerim
Eşime söyledim yarın gidip pazarlık yapacak ama en fazla 500 yaparlar diyor.

İyi canım arada yüreğimizi hoplattığı oluyo ama şükür iyiyiz

Bunu yapan bi hormonmuş 9 ay çektiğimiz sıkıntıları unutup yeniden hamilelik istememiz için. Ben düştüm sen düşme
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yoktur inşallah

Ellerini yiyenlerden biri de bizimki sığsa ikisini birden sokacak
Benim derdim de Pazartesi ise başladım yarim gün çalışıyorum sabah gidip 2 de evdeyim ama benim kucuk adam sabah çok az sut içiyormuş biberon sevemedi sanırım kaşıkla da yemiyor ne yapayım bilemedim daha yeni alışır diye umuyorum biraz zaman vereceğim

Park yatak kullanan arkadaşlar içerisine nasıl yatak aldınız? ortopedi visko hangisini önerirsiniz.? Üste alınan yatak daha sonra altta kullanılmıyor mu?
Pamuk yatak aldım civil den. Biraz ince geldi altta kullanmak için alta geçince tekrar bi yatak alabilirim. Ama şuan yataktan mennunum.

Bana niye kimse özelden yazmıyor çağırmıyor, beğenme demiyor

Eşime söyledim yarın gidip pazarlık yapacak ama en fazla 500 yaparlar diyor.
insallah daha da inerler cnm. inmezse de Allah ödeme kolayligi versin..

alisir canim uzulme.

Grup acmis haber veriyo kiz aaa alemsin haaa anam ne bilim artik iyice kafam karisti valla ben parka marka gideyim bebeynen

Bisey demedik canım neden acildi demedik isteyen herkes.özgür tapulu degil buralar gelen gelir giden gider polemiklik durum yok
Tamam polemik yok diyosun ya orasi elit yeri diye, burda tartisma olabiliyo su ara evet birbidmizi cogumuz gormuyorz ama 1 yildir hamilelikten beri surekli konustugum insanlarla tartismakta bana iyi gelmiuo sahsen omu anlatmaya calisiyorum

Tamam polemik yok diyosun ya orasi elit yeri diye, burda tartisma olabiliyo su ara evet birbidmizi cogumuz gormuyorz ama 1 yildir hamilelikten beri surekli konustugum insanlarla tartismakta bana iyi gelmiuo sahsen omu anlatmaya calisiyorum
Has oz elit agustos grubu ikinci olduğu icin dedim yahu bana ne isteyen istediği yerde kalsin polemik degil tekrar diyorum ne gerek vardi burasi ozgur acik alan kimseyi gondermek almamak diye durum.yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…