Hem nasıl valla ya bi tuhaf oldum evde ki koşturmacadan sonra
Bide yenidoğan diye Doğum katındayız Sakin, odamız büyük gerçi gecesi 550 TL miş bu biraz canımı sıkmıyor değil
Yaw arkadaslar ortada bi ustunluk durumu yok herkes uykusuzluktan yeterince gergin bi yerlerde bi kopukluk oldu ve burasi donanimhaber mac grubuna donmus durumda tartismaktan.. hem istenilmiyo tartisma hem de neden baska sayfa acildi deniyo anlamadim ben bisey
Atak haftasında olunca da yaparlarmış. Benimkinin dişten olduğunu düşünmüyorum. Çektirdiğimiz mr da çenesi de gözüküyor. Dişlerin hepsi hazırda bekliyor
Yaw arkadaslar ortada bi ustunluk durumu yok herkes uykusuzluktan yeterince gergin bi yerlerde bi kopukluk oldu ve burasi donanimhaber mac grubuna donmus durumda tartismaktan.. hem istenilmiyo tartisma hem de neden baska sayfa acildi deniyo anlamadim ben bisey
benimki de oyle cnm. ellerini tanidilar. bir de aciktiklarinda eger zamaninda vermezsek memeyi, o zamanda ellerini yiyorlar.
sıkma canıni. hangi hastane bilemiyprum ama pazarlik yapin mutlaka..
Ellerini yiyenlerden biri de bizimki sığsa ikisini birden sokacak
Benim derdim de Pazartesi ise başladım yarim gün çalışıyorum sabah gidip 2 de evdeyim ama benim kucuk adam sabah çok az sut içiyormuş biberon sevemedi sanırım kaşıkla da yemiyor ne yapayım bilemedim daha yeni alışır diye umuyorum biraz zaman vereceğim
Park yatak kullanan arkadaşlar içerisine nasıl yatak aldınız? ortopedi visko hangisini önerirsiniz.? Üste alınan yatak daha sonra altta kullanılmıyor mu?
Ellerini yiyenlerden biri de bizimki sığsa ikisini birden sokacak
Benim derdim de Pazartesi ise başladım yarim gün çalışıyorum sabah gidip 2 de evdeyim ama benim kucuk adam sabah çok az sut içiyormuş biberon sevemedi sanırım kaşıkla da yemiyor ne yapayım bilemedim daha yeni alışır diye umuyorum biraz zaman vereceğim
Tamam polemik yok diyosun ya orasi elit yeri diye, burda tartisma olabiliyo su ara evet birbidmizi cogumuz gormuyorz ama 1 yildir hamilelikten beri surekli konustugum insanlarla tartismakta bana iyi gelmiuo sahsen omu anlatmaya calisiyorum
Tamam polemik yok diyosun ya orasi elit yeri diye, burda tartisma olabiliyo su ara evet birbidmizi cogumuz gormuyorz ama 1 yildir hamilelikten beri surekli konustugum insanlarla tartismakta bana iyi gelmiuo sahsen omu anlatmaya calisiyorum
Has oz elit agustos grubu ikinci olduğu icin dedim yahu bana ne isteyen istediği yerde kalsin polemik degil tekrar diyorum ne gerek vardi burasi ozgur acik alan kimseyi gondermek almamak diye durum.yokki
Yav kızlar bnm oğlan misafirliklerde uyuyo ama evde uyumuyo hiç bi işimi yapamıyorum. Her gün kapı kapı geziyim mi anlamadım ki evde de oda oda geziyorum