2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay kızlar misafirleri konusmussunuz
Benim en yakın arkadaslarım gelmedi valla bozugum
5 kisiyiz liseden beri görüsüyoruz haftada 2-3 wp gruptan konusuyorz
2 tanesi dogum yaptıgundan hastaneye kadr gitttik esimle,kostur kostur.
Eve ayrı gittik kızlarla.
Bana 2 arkads hastaneye geldi 5 dk.
Ya sanada gelemedik diyen yok.
Esim takı getircekler ya ondan gelemiyorlardır takılma diyo ama bozuldum valla.
Mevlüd hafta iciydi calısanlar gelemedii
1i 2 cocuklu gelemedi.
Ay aklıma geldi yine bak
Daha da gitmem biseylerine valla

Kızlarla yalnız ilk yuruyusumusu yaptık evde anamı aglatiyorlar gezmeye çıkınca uyuyorlar ama sadece hareket halindeyken araba durdu mu basıyorlar çığlığı cadılar
Bizimki de ayni resmen hareket durduğu an ciyak ciyak seninkiler ne tatlıdır masallah

bizde de durum boyleydi bebek gormeye gelen giden bitmiyordu en sonunda mevlit yaptim topladim herkesi aradan cikti ama cumartesi mevlit yaptim salı gunu bebek gormeye gelmek isteyen cikti akşamdan birkac hazirlik yapmistim salı gunu oldu gelemiyoruz cuma gelcez demisler yaptiklarimi oturduk yedik yarina tekrar biseyler hazirlayacam ☹☹ gelecek kisileri de tanimiyom annemin kurandan hocalari pehhh ne alakaysaaa artikk

Kızlar trendyolda koton kids te çok iyi indirim var. Ben 4 uzun kollu 1 tişört 68 liraya aldım beden hesaplayıp yaza stok yapabilirsiniz yada şuan içinde uygun şeyler var. Dün koton mağazasından kalın bi hırka aldım oğluma 60 lira internette aynısı trendyolda 45 lira. Sonra baktim baya güzel şeyler var sipariş verdim. Sizde faydalanırsınız belki paylaşmak istedim.

valla yarfim eden de yok canim aynen senin gibiyim senim mesajı görünce benmi yazdım dedim
bazen o kadr yoruluyorum bayılacak gibi hissediyorum ekim ayağım tutmuyor
soz de eşim evden çalışıyor ya hiç bir faydasi yok bana
bi de bahçemiz var kıştan önce son mahsulleri topladım onları halletmem lazim oyyy

Benimde normalde 14 kasımda bitiyordu baktık ayrılamıcaz ücretsiz izin kullancam dedim gecen ay isyerime.
Tabi onu derken emiyordu benim cadı
Anneme diyorm bak emmeyi de bıraktı gidebilirmisim ise
Otur oturdugun yere diyo
Verirler ya 1 ay bisey değilki,zaten hakkın senin o.

geçmiş olsun canım sende cabuk olmuşsun bende bebis 70 günlükken oldum tekrar

Evet canm 4 aylık diş çıkartan var, şimdiden hazırlığını yapıyordur belki kuzucuk. Allah kolaylık versin. Diş dönemi başlayınca tamamlanana kadar rahat yok bizlere

O degil de basak burcu anneler nerde sistemli insanlar
Sistem mi oda ne? bir Başak burcu olarak plansız hareket etmeyi öğrenmiştim. Ki bebek olana kadar öğrendiğimi sanıyordum yanılıyormuşum. Şuan bir markete gitmek için bile 1 saat önceden hazırlanmam lazım ki. Geçen gün tam hazırlandık oğlum başladı ağlamaya emzirdim gene ağladı. Artık gitmeyelim dedim biraz daha emzirdim öyle sustu. Planlı hareket falan edilmiyor bebekle o ne isterse o şekilde oluyor :))

Evet canm 4 aylık diş çıkartan var, şimdiden hazırlığını yapıyordur belki kuzucuk. Allah kolaylık versin. Diş dönemi başlayınca tamamlanana kadar rahat yok bizlere
Gaz bitti derken şimdi de diş başladı azcık rahatlamıştım daha sen karnımda tepiniyodun ne ara buralara geldik güzel kuzum

Canım benim büyük oğlanın dişi 4 ay 15 günlükken çökmüştü. beni ısırınca fark etmiştim. Huzursuzdu demek ondan demiştim. Erken çöktü tüm dişleri hep.

Canım benim büyük oğlanın dişi 4 ay 15 günlükken çökmüştü. beni ısırınca fark etmiştim. Huzursuzdu demek ondan demiştim. Erken çöktü tüm dişleri hep.
Yaa şaka gibii yandımm bennn oğlum birazcık geç çıkarsan ne vardı yaa bizim komşununkide erken çıkmış hemen çürümüş dişleri yemek falan yiyemiyomuş çocuk

Güzel dilekleriniz için amin. Ancak ben de ortamdaki gerginlikte ne yazık ki sizin de payınız olduğunu düşünüyorum. Negatif ve olumsuza odaklı mesajlarınız bazen beni bile üzüyor doğrusu.

Çok geçmiş olsun canım allah korumuş.

tatlis anne seviyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…