Neden onun mesajını begendin diye ozelden mesaj atmaktan diger konuya cekmeye calismalara da gectigimize göre
Kocaman kadinlariz geldigimiz hale bak ya, ne ayıp..
Neden onun mesajını begendin diye ozelden mesaj atmaktan diger konuya cekmeye calismalara da gectigimize göre
Buralarda baya entrika dönmüş yaw, neler kaçırdım ben böyle
hastanede hiç iş yapmıyorum boş vakit geçirmek ne güzel. Temizlik yok yemek derdi yok emziriyorum o yatıyor ben yatıyorum... tabi keşke yatmasaydık ama anı değerlendireyim bari.
Buralarda baya entrika dönmüş yaw, neler kaçırdım ben böyle
hastanede hiç iş yapmıyorum boş vakit geçirmek ne güzel. Temizlik yok yemek derdi yok emziriyorum o yatıyor ben yatıyorum... tabi keşke yatmasaydık ama anı değerlendireyim bari.
bizde de durum boyleydi bebek gormeye gelen giden bitmiyordu en sonunda mevlit yaptim topladim herkesi aradan cikti ama cumartesi mevlit yaptim salı gunu bebek gormeye gelmek isteyen cikti akşamdan birkac hazirlik yapmistim salı gunu oldu gelemiyoruz cuma gelcez demisler yaptiklarimi oturduk yedik yarina tekrar biseyler hazirlayacam ☹☹ gelecek kisileri de tanimiyom annemin kurandan hocalari pehhh ne alakaysaaa artikk
Diyecek bir şey bulamıyorum bak yine çok sinirlendim Günah ya gerçekten günah. Yap bir tepsi kek ara 2-3 saat öncesi kekimi aldım kahveyi koy bebek görelim diye. Mevlüt yapılmış git oraya, gidemediysen annene verSin hediyeni o ulaştırır sana
Yaa şaka gibii yandımm bennn oğlum birazcık geç çıkarsan ne vardı yaa bizim komşununkide erken çıkmış hemen çürümüş dişleri yemek falan yiyemiyomuş çocuk
Kızlar diş çıkarıyo olamaz demi ya salyası akıyo sürekli damağınu kaşıyo 2 gündür uyumuyo bugünde hafif ateşi var gibiydi çok huzursuz damağı çok kaşınıyo ya 3.5 aylığız 23. Nde 4 aylık olacağız
Diyecek bir şey bulamıyorum bak yine çok sinirlendim Günah ya gerçekten günah. Yap bir tepsi kek ara 2-3 saat öncesi kekimi aldım kahveyi koy bebek görelim diye. Mevlüt yapılmış git oraya, gidemediysen annene verSin hediyeni o ulaştırır sana
bende sinir oldum annem de sarma sarip pisirmisti napti bilmiyom yemistir heralde icimden küfür ettim bi de bunlar dini bütün hocalar yani lafa gelince hak hukuk icraata gelince cart curt yarin gelince lafimi soylicem zaten cok pis kinlendim
Hem nasıl valla ya bi tuhaf oldum evde ki koşturmacadan sonra
Bide yenidoğan diye Doğum katındayız Sakin, odamız büyük gerçi gecesi 550 TL miş bu biraz canımı sıkmıyor değil
Yaw arkadaslar ortada bi ustunluk durumu yok herkes uykusuzluktan yeterince gergin bi yerlerde bi kopukluk oldu ve burasi donanimhaber mac grubuna donmus durumda tartismaktan.. hem istenilmiyo tartisma hem de neden baska sayfa acildi deniyo anlamadim ben bisey
Ya benim kızım da dişi kaşınıyor gibi kaşıyım dedim ondan da rahatsız oldu. Sürekli salya akıtıyor eli hep ağzında ama elleri keşfetmeyi geçtik bence hırsla bazen sinirli sesler çıkararak elini komple ağzına sokmaya filan çalışıyor. Dişlik verdim o hoşuna gitti ama kendi tutamadığı için onu da tam ağzına alamıyor yine parmaklar ağızda. 3 ayı doldurdu 2gün önce
valla yarfim eden de yok canim aynen senin gibiyim senim mesajı görünce benmi yazdım dedim
bazen o kadr yoruluyorum bayılacak gibi hissediyorum ekim ayağım tutmuyor
soz de eşim evden çalışıyor ya hiç bir faydasi yok bana
bi de bahçemiz var kıştan önce son mahsulleri topladım onları halletmem lazim oyyy
Kızlar diş çıkarıyo olamaz demi ya salyası akıyo sürekli damağınu kaşıyo 2 gündür uyumuyo bugünde hafif ateşi var gibiydi çok huzursuz damağı çok kaşınıyo ya 3.5 aylığız 23. Nde 4 aylık olacağız
Ya benim kızım da dişi kaşınıyor gibi kaşıyım dedim ondan da rahatsız oldu. Sürekli salya akıtıyor eli hep ağzında ama elleri keşfetmeyi geçtik bence hırsla bazen sinirli sesler çıkararak elini komple ağzına sokmaya filan çalışıyor. Dişlik verdim o hoşuna gitti ama kendi tutamadığı için onu da tam ağzına alamıyor yine parmaklar ağızda. 3 ayı doldurdu 2gün önce
Atak haftasında olunca da yaparlarmış. Benimkinin dişten olduğunu düşünmüyorum. Çektirdiğimiz mr da çenesi de gözüküyor. Dişlerin hepsi hazırda bekliyor
Hem nasıl valla ya bi tuhaf oldum evde ki koşturmacadan sonra
Bide yenidoğan diye Doğum katındayız Sakin, odamız büyük gerçi gecesi 550 TL miş bu biraz canımı sıkmıyor değil