2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neden onun mesajını begendin diye ozelden mesaj atmaktan diger konuya cekmeye calismalara da gectigimize göre
Kocaman kadinlariz geldigimiz hale bak ya, ne ayıp..
Ultra elit ağustos grubu ya işlere bak komedi

Neden onun mesajını begendin diye ozelden mesaj atmaktan diger konuya cekmeye calismalara da gectigimize göre
Kocaman kadinlariz geldigimiz hale bak ya, ne ayıp..
Buralarda baya entrika dönmüş yaw, neler kaçırdım ben böyle
hastanede hiç iş yapmıyorum boş vakit geçirmek ne güzel. Temizlik yok yemek derdi yok emziriyorum o yatıyor ben yatıyorum... tabi keşke yatmasaydık ama anı değerlendireyim bari.

Değişik geliyor değil mi hic is yapmadan zaman gecirmek?

Diyecek bir şey bulamıyorum bak yine çok sinirlendim Günah ya gerçekten günah. Yap bir tepsi kek ara 2-3 saat öncesi kekimi aldım kahveyi koy bebek görelim diye. Mevlüt yapılmış git oraya, gidemediysen annene verSin hediyeni o ulaştırır sana

bizimki de ellerini yumruk yapip agzina sokuyo kızartıyor ellerini bi de salyasi akiyo surekli yakalik dayanmiyo kucuk adama

bende sinir oldum annem de sarma sarip pisirmisti napti bilmiyom yemistir heralde icimden küfür ettim bi de bunlar dini bütün hocalar yani lafa gelince hak hukuk icraata gelince cart curt yarin gelince lafimi soylicem zaten cok pis kinlendim

Yaw arkadaslar ortada bi ustunluk durumu yok herkes uykusuzluktan yeterince gergin bi yerlerde bi kopukluk oldu ve burasi donanimhaber mac grubuna donmus durumda tartismaktan.. hem istenilmiyo tartisma hem de neden baska sayfa acildi deniyo anlamadim ben bisey

Ya benim kızım da dişi kaşınıyor gibi kaşıyım dedim ondan da rahatsız oldu. Sürekli salya akıtıyor eli hep ağzında ama elleri keşfetmeyi geçtik bence hırsla bazen sinirli sesler çıkararak elini komple ağzına sokmaya filan çalışıyor. Dişlik verdim o hoşuna gitti ama kendi tutamadığı için onu da tam ağzına alamıyor yine parmaklar ağızda. 3 ayı doldurdu 2gün önce

eline saglik cnm.
esin evde olmasi daha zor ki. bir de ona bakman lazim.
Allah guc versin bizlere. sirf benim saniyrdum bayilma noktasina geleni

Buralardayim aslında canım takip ediyorum da yazmıyorum iyiyim çok şükür büyüyor bebişim seninki nasıl
İyi canım arada yüreğimizi hoplattığı oluyo ama şükür iyiyiz
Gecen fotolarima baktım, icimdeyken hareketleri vs ile ne hissettigimi zerre hatirlamiyorum cok garip aslında, 9 ayi silmis gibi beynim
Bunu yapan bi hormonmuş 9 ay çektiğimiz sıkıntıları unutup yeniden hamilelik istememiz için. Ben düştüm sen düşme

diş olabilir cnm. uzulme. erken cikti diye kotu olur dişi vs gibi hurafelere de inanma cnm

Atak haftasında olunca da yaparlarmış. Benimkinin dişten olduğunu düşünmüyorum. Çektirdiğimiz mr da çenesi de gözüküyor. Dişlerin hepsi hazırda bekliyor

bizimki de ellerini yumruk yapip agzina sokuyo kızartıyor ellerini bi de salyasi akiyo surekli yakalik dayanmiyo kucuk adama
benimki de oyle cnm. ellerini tanidilar. bir de aciktiklarinda eger zamaninda vermezsek memeyi, o zamanda ellerini yiyorlar.
Hem nasıl valla ya bi tuhaf oldum evde ki koşturmacadan sonra
Bide yenidoğan diye Doğum katındayız Sakin, odamız büyük gerçi gecesi 550 TL miş bu biraz canımı sıkmıyor değil
sıkma canıni. hangi hastane bilemiyprum ama pazarlik yapin mutlaka..

İyi canım arada yüreğimizi hoplattığı oluyo ama şükür iyiyiz

Bunu yapan bi hormonmuş 9 ay çektiğimiz sıkıntıları unutup yeniden hamilelik istememiz için. Ben düştüm sen düşme
yine olsun yine düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…