2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yav kızlar bnm oğlan misafirliklerde uyuyo ama evde uyumuyo hiç bi işimi yapamıyorum. Her gün kapı kapı geziyim mi anlamadım ki evde de oda oda geziyorum
benim sadece acik havada gezersek uyuyor. evde yada misafirlik de ya meme de ya kucakta uyuyor. her yeri geziyrz evde.

Yav kızlar bnm oğlan misafirliklerde uyuyo ama evde uyumuyo hiç bi işimi yapamıyorum. Her gün kapı kapı geziyim mi anlamadım ki evde de oda oda geziyorum
Sen de hergun gezmeye git bizimki disarda avm de bebej arabasinda uyuyor saykopat evde kucakta gezecekmiş pasamm durdugun an ciglik
Z zhrazynep ya doktor bana gecen ne dedi günduz uyutma uyusada kisa uyut isikta kalsin.gunduz sık alt ac konus eglendir gece los ışık altini kaka yapmadıkça cok cis yoksa acma dedi anca oyle anliyorlarmis gece gunduz kavramini ucuncu aydan sonra dedi suan anlamazlar dedi

Canım sana cok özendim cünkü benimki dışarda asla durmuyor. Arabayı da bebek arabasını da hiç sevmiyor. Dün tekrar kan vermeye çıktık daha giderken arabada bi görmen lazım sanki bi yerini kesiyormuşsun gibi çığlık çığlığa ağladı kendini parçaladı resmen. Arabayı geçtim bebek arabasına bari alışabilse keşke, dışarı çıkmaya korkuyorum ya. Çok ama çok bunaldım...

vallahi 2 gun once esime dedim "ben cocuk buyutemiyorum. ben de sorun var. bakmayi bilmiyorum. evde deli gibi gez gez nereye kadar".... o da "aman karicim yok oule sey olur mu" vs demedi. "nerden bileyim ben" diyor.
icimden gecenleri yazmayayim simdi

Şuan radyoda çıkan 'vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedin' şarkısı tüm analara gelsin
Şurda 2 gram sütümü çocumun ağzından içeri sokacam diye şekilden şekile giriyorum, buralarda neler oluyor
Neyse hava açılmış bol oksijen gelmiş gruba, hadi başa dönelim
Ağız suyu herkeste var dimi, bu ağustos bebeleri erken mi çıkaracak acaba, gazı yeni atlayıyoruz azcık nefes alsaydık diş bekleseydi biraz

vallahi 2 gun once esime dedim "ben cocuk buyutemiyorum. ben de sorun var. bakmayi bilmiyorum. evde deli gibi gez gez nereye kadar".... o da "aman karicim yok oule sey olur mu" vs demedi. "nerden bileyim ben" diyor.
icim gecenleri yazmayayim simdi
Yaa sinir benimki de geçen kavga ederken “bakamıyomuşum gibi davranma bana” dedim, “bakamıyorsun” dedi.İlk defa battaniyesini yastığını koridora fırlattım kapattım kapımı yattım.ertesi Gün özür diliyo sinirden söylemişmiş.

2 tane amca kızımın ilk çocukları kolik, ee bizimkide kolik
Eşim sizden başka evlenen olursa uyaracağım bak bunlardan kolik çıkıyor hazırlık ol diyeceğim dedi
Bende içimden şarkılar söyledim

Diş kaşıyıcı aldım ben bazen veriyorum eline. Ne zaman çıkaracak merak ediyorum Ya cok huysuzluk ediyor bazen

2 tane amca kızımın ilk çocukları kolik, ee bizimkide kolik
Eşim sizden başka evlenen olursa uyaracağım bak bunlardan kolik çıkıyor hazırlık ol diyeceğim dedi
Bende içimden şarkılar söyledim
Senden tek başına çıkmış herhalde eşinin payı yok muymuş

bisi demeyim ben

Diş kaşıyıcı aldım ben bazen veriyorum eline. Ne zaman çıkaracak merak ediyorum Ya cok huysuzluk ediyor bazen
Bende almadım alayım bari, 3 gün sakindi bugün yine çılgınlık peşinde
Sakindi dediğim daha az ağladı evde gezinirken oyalandı, bugün hiç bişi oyalamıyor

Bende almadım alayım bari, 3 gün sakindi bugün yine çılgınlık peşinde
Sakindi dediğim daha az ağladı evde gezinirken oyalandı, bugün hiç bişi oyalamıyor
Günleri günlerine tutmuyo tatlım allah yardımcımız olsun şöyle kendi kendine oyalanacağı günü bekliyorum...

evt canim anca hareket dince uyumuyor oyun oynayınca fln oda ablayla ne kadr müsait olursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…