2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
A

ay vlla bütün gün baksalar cocuklar ne hale gelir kimbilir
arkadasimin arkadasi soz konusu olan...

calismaya basliyr bebegini kv ye veriyr baksin diye. cocuk otozimli oluyor.
sonra ikinci cocuk oluyr. yine babanne bakiyor ve yine cocuk otizimli. kamera yerlestiriyorlar. meger babanne cocuklari tv önune oturtup birakiyor tum gun ve saglikli 2 cocuk bu yuzden otizimli oluyor... bana anlatilan bu sekilde canim.

Canım otizm li bi bebeğimiz var ailede kesinlikle sonradan olan birşey değil dedi tüm doktorlar doğuştan oluyor

Canım otizm li bi bebeğimiz var ailede kesinlikle sonradan olan birşey değil dedi tüm doktorlar doğuştan oluyor
Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..

dogrudur canim. benim net bilgim yok. bana bu sekilde anlattilar. o yuzden korktum ve tv den tamamen uzak tuttum oglumu....
okudugum bazi seylerde tv nin tetikledigi yaziyordu.

Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
o down sendromu canim. kromozom nedeniyle dpgustan oluyor.

otizim baska.

Ben de öyle biliyorum canım. Ancak otiZm kadar olmasa da disleksi dikkat dağınıklığı hiperaktivite algı bozukluğu zeka ve gelişim problemleri tv ye bağlı artabilir ya da oluşabilir diye düşünüyorum. Önüne koyup bırakmak çok yanlış bence de. Ha odada açık oluyor arada ilgisini çektiğini görünce pozisyonunu değiştirip ilgi göstererek dikkatini tvden uzaklaştırıyorum ben de.

Merhabalar , nasılsınız kızlar? herkesin bebişi çok iyidir inşallah ☺
İyiyiz canım sen nasılsın?

Ben Eylül görünümlü Ağustos anası olarak en miniğimizin bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım. Yavrum çok huzursuz. Ateş kontrolü falan yapıyoruz. Calpol ve fitil verdi. Calpolü verdik ama fitili vermemek için direniyorum. Versem mi bilemedim.

Vayy alalım bakalım tesekkur ederiz kati meyve sikacagi var evde o gereklimi aslında almış bulundum zamanında
Ben hamileliğimde kullanmıştım. Havuç suyu içmiştim bol bol. Meyve yemesini sevmediğim için işime yaramıştı. Bebek’te de kullanırım muhtemelen.

Atesi kac?

TV bizde de çok ilgi çekiyor
Çevirip kafayı bakıyor.

tv gerçekten. çok dikat çekiyor şimdi kizim çizgi film fln bakarken bazen ana kucağı o yine doğru oluyor dikkatli ce nasio bakiyo minik hemen d2gistiriyirm
ablası da anne o da baksın diyor

Ben de ben de. Eylul gorunumlu Agustos annesiyim. 31 Agustosla kapattim Agustos'u. oysa Eylul'le ilgili ne hayallerim vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…