calismaya basliyr bebegini kv ye veriyr baksin diye. cocuk otozimli oluyor.
sonra ikinci cocuk oluyr. yine babanne bakiyor ve yine cocuk otizimli. kamera yerlestiriyorlar. meger babanne cocuklari tv önune oturtup birakiyor tum gun ve saglikli 2 cocuk bu yuzden otizimli oluyor... bana anlatilan bu sekilde canim.
calismaya basliyr bebegini kv ye veriyr baksin diye. cocuk otozimli oluyor.
sonra ikinci cocuk oluyr. yine babanne bakiyor ve yine cocuk otizimli. kamera yerlestiriyorlar. meger babanne cocuklari tv önune oturtup birakiyor tum gun ve saglikli 2 cocuk bu yuzden otizimli oluyor... bana anlatilan bu sekilde canim.
Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
dogrudur canim. benim net bilgim yok. bana bu sekilde anlattilar. o yuzden korktum ve tv den tamamen uzak tuttum oglumu....
okudugum bazi seylerde tv nin tetikledigi yaziyordu.
Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
Ben de öyle biliyorum canım. Ancak otiZm kadar olmasa da disleksi dikkat dağınıklığı hiperaktivite algı bozukluğu zeka ve gelişim problemleri tv ye bağlı artabilir ya da oluşabilir diye düşünüyorum. Önüne koyup bırakmak çok yanlış bence de. Ha odada açık oluyor arada ilgisini çektiğini görünce pozisyonunu değiştirip ilgi göstererek dikkatini tvden uzaklaştırıyorum ben de.
Ben Eylül görünümlü Ağustos anası olarak en miniğimizin bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım. Yavrum çok huzursuz. Ateş kontrolü falan yapıyoruz. Calpol ve fitil verdi. Calpolü verdik ama fitili vermemek için direniyorum. Versem mi bilemedim.
Ben Eylül görünümlü Ağustos anası olarak en miniğimizin bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım. Yavrum çok huzursuz. Ateş kontrolü falan yapıyoruz. Calpol ve fitil verdi. Calpolü verdik ama fitili vermemek için direniyorum. Versem mi bilemedim.
Ciddi manada bi tv sıkıntımız var
Gunduzleri anakucagındayız tvye uzak,seside kapalı denecek kadr kısık acıksa eger.
Aksm baba gelince cocukla odadan cıkamıyorz cğnkü sesi acıyor
Bide tvye baktıkca gururlanıyor bak bak nasıl bakıyo diye
Az evvel kızım anan gelcek kızcak bak simdi bize tv yasak diyo cocuga
Hee dedim anladı simdi o
tv gerçekten. çok dikat çekiyor şimdi kizim çizgi film fln bakarken bazen ana kucağı o yine doğru oluyor dikkatli ce nasio bakiyo minik hemen d2gistiriyirm
ablası da anne o da baksın diyor