2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tv konuşmuşsunuz kızlar bizim de odada tv açık olunca ışığa dönüp bakıyor dikkatini çekiyor ama hemen yönünü değiştiriyorum. Babası bir ara maç izlerken dalmış çocuk da bakıyor kızdım yan otur yönünü diğer tarafa çevir dedim. Bugün de otizm yapıyormuş dedim baya korktu. İyi oldu şimdi hiç baktırmıyor.

Off cok fena yazıyı buldum okuttum.
Tmm dikkat edeceğim dedi ama insallah
Dikkat etmeye calısıyorz,ben odasına telefonla girilmesini yasakladım dogdugundan beri.
Onu uyguluyor.
Gerci evde wifi var alıyor o radyasyonu diyor ama uyguluyor
Not:İstisnalar vardır ama hep söylerim,babanneyle büyüyen cocuklarda sıkıntı oluyor.
Fazla rahat babanneler

Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
Ay o olaya gercekten dellendim
Tek tek bulunup ifsa edilsin o vicdansızlar!
Girip cocuklara sarılmak istedim
Nasıl ucsuz bucaksız bir cahillik bu

Ben de ben de. Eylul gorunumlu Agustos annesiyim. 31 Agustosla kapattim Agustos'u. oysa Eylul'le ilgili ne hayallerim vardi.
İyi Ağustos’a yetişmişsin sen ben kaçırdım.
Dükkanda son doğurarak ışıkları kapatıp gelicem derdim hep
Ben Işık’ları kapatmıştım ama fener ile gezip Işık’ları yine yakmışlar grupta görmemişim

Bizim son 1 aydır kaka problemimiz var. 10 gün yapmıyor ya biz fitil yapıyoruz ya doktorumuz. Doktorumuz makat darlığı olduğunu söyledi. Kendi parmağını çocuğun poposuna sokunca kaka çıkmaya başladı hemen. Sende eğer yapmazsa her gün yap böyle dedi ama ben yapamam ya kıyamıyorum yavruma çok ağladı hastanede
Başka bir doktora götüreceğim bu sefer çocuk cerrahına.
böyle bir problem yaşayıp atlatan var mı?

Canim uzulme duzelen bir sey o. Bir tanidigimizn bebeginde vardi dogdugundan beri kaka yapamiyodu bebek hatta. Dr bi aparat gibi bisey vermis onlara hergun onunla bebisin totosuna müdahalede bulunuyolardi duzelmis

Bizim de oyle tv ye kitleniyo resmen. Baska tarafa donduruyorum oynatiyorum tvyi kapatiyorum bu sefr de ikimiziz evde bi tek ben daraliyorum ama yapacak biswy yok aksamlari da sesini kisiyoruz. Biraz daha buyuyunca tvyi hic acmamayi düşünüyorum

Bizim de tv yi açık görsün kafasını hiç çevirmiyor sürekli bakmaya çalışıyor. Hemen yönünü çeviriyorum abisi 7 yaşında o çizgi film izliyor mecburen açılıyor tv. Annem babam ve kv ye denk geldim hepsi ‘ aaa baksanıza tv ye nasıl bakıyor ‘ gibilerinden hoşnut tepkiler geldi. İzlememesi gerekiyor sakıncalı dedim. Oğlumu 3 aylık bırakıp işe başladım annem rahatsızdı tv hep açık oluyordu, çok müdahale edemiyorsun, çünkü ayaklandıkları zaman bakım gerçekten zor hep bu kiloda kalmıyorlar kucak dolanmak ,kollarından tutulup gezdirilmek istiyorlar. Çok şükür oğlumda bir sorun olmadı. Ama kendin bakmayınca zorrrr gerçekten

Ama ben Eylul annesi olmak istiyordum. 13-14 eylul'de dogum yapmam gerekirken preeklempsi yuzunden 31 Agustos'ta dogum yaptim. Bir gun daha bekleyemedi doktorum

Kandilimiz mübarek olsun. Hayırlı cumalar
Allah tüm hastalara acil şifalar versin.
Bebek isteyenlere bebek,
iş isteyenlere hayırlı bereketli iş,
eş isteyenlere hayırlı, merhametli eşler nasip etsin.
Zorluklarımızı kolaylığa çevirsin. Layıkıyla annelik yapabilmeyi ve bu masumların hakkına giren, hor gören işkence edenleri ıslah etsin amin....

Aminnn cnm rabbim dualarını kabul etsin. Hayırlı cumalar hayırlı kandiller herkese

Hayalimdeki tarihti olmadı yahu 19.07 ne güzel dünya Fenerbahçeliler günü
Ay valla sizin istediğinizi yapmıcam Aslan burcu da olmayacağım dedi , kendi kendisini hem yengeç Burcu yaptı hem Fenerbahçeli yaptı ya , oysa ben onu Karşıyakalı yapacaktım neyse belki yine karşıyakalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…