2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı kandiller kızlar
Evet ben 3 Eylül’de Doğum yaptım 30 Ağustos olması gerekirken olsun Gönüller hep Ağustos annesi.
Ay 2 diye kalmış aklımda
Aynı biz de yalnızız evde ee benim de canım sıkılıyor açıyorum ama emzirirken ancak izleyebiliyorum çünkü emzirdikten sonra durmuyor illa gezdir diyor. Sonra da uykusu geliyor yarım saat uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra da yapılacak iş varsa onu yapıyorum tam oturuyorum geri uyanıyor aynı döngü tekrar ediyor sürekli. Büyüyünce açmamak lazım da bakalım nasıl olacak. 3 yaşa kadar ekran yasak diyorlar da pek mümkün değil gibi

Bizim dr 3.ay kontrolünde reklamlar ya da futbol maçı gibi hareketli görüntüler dikkatini çekebilir 2-3 dk izletebilirsiniz görsel algıları gelişsin dedi. Ama oturup çizgi film izliyo ekrana kilitleniyorsa o zaman tehlikeli dedi. Gündüz zaten izleyecek bi şey yok ben de ses olsun evde diye tv acıyorum . bazen tuvalete giderken reklam acıyorum izliyo ben gelene kadar sonra dikkatini dağıtıyorum hemen dün de eşim ağlıyo diye telefondan çizgi film açmış, napıyosun sen kapa şunu dedim çocuğuma telefon tablet vermeyeceğim alıştırmayacağım diyordu bide. Mecbur kaldım susmuyodu diyo. Sakın dedim ayvayı yeriz

Ahahah tek başına iktidar benim kuzucum maşallah olur annesi olurr annesini kırmaz Karşıyakalı da oluurr

İşte Bazen susturmak için başvuruyoruz yani tablet telefon yaşı o kadar düştü ki. Dışarı çıktığımızda bebek arabasında 1 yaş çocuklar tutmuş izliyor. Restoranda anneler çizgi filM açıyor koyuyor önüne ancak yemek yiyor çocuk. 7 yaşında oğlum çoğu yemeği telefon tablet ile yiyor maalesef

Ben de bundan korkuyorum 3 yaştan sonra sınırlı süreyle gösterin diyor uzmanlar ama mecbur kalıp susturucu olarak kullanmak istemiyorum. Neyi yapmıycam desek yapıyoruz gerçi ama inşallah başarabilirim. Bir yandan da her yerde ekran, bizim elimizde ekran nasıl engel olunabilir ki

Canim uzulme duzelen bir sey o. Bir tanidigimizn bebeginde vardi dogdugundan beri kaka yapamiyodu bebek hatta. Dr bi aparat gibi bisey vermis onlara hergun onunla bebisin totosuna müdahalede bulunuyolardi duzelmis
2.ayında böyle bir problem yaşamaya başladık. Ondan öncesinde her gün 2-3 kez yapardı. Yavrumun canı yanmadan düzelir umarım.

Ben de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
Canım sen down sendromu ile karıştıryosun sanırım otizm yüzden belli olan birşey değil en erken 14.ayda teşhis konuluyor .down sendromu doğar doğmaz yüz şeklinden belli oluyor zaten

dogrudur canim. benim net bilgim yok. bana bu sekilde anlattilar. o yuzden korktum ve tv den tamamen uzak tuttum oglumu....
okudugum bazi seylerde tv nin tetikledigi yaziyordu.
Evet canım otizm değil ama disleksi vb rahatsızları tetikliyor maalesef ne kadar uzak tutabilirsen o kadar güzel en güzelini yapmışsın

Amiiiiin

Çok yaklaşmışsın ha 2si ha 3ü

Bu arada biz kukuli şarkılarını seviyorduk, şimdi Renkli renkli görüntüsü de ilgisini çekmeye başladı. Napıcaz bilmiyorum. Benim yeğenim Baby tv izlerdi. Bir sıkıntı olmadı 12 yaşında görsel zekası çok kuvvetli. Resim yapmayı seviyor ve çok yetenekli. Kursa gidiyor. Bir sürü tablosu oldu. Sergi de gösterime çıktı. TV izleyen çocuğun hayal gücü sınırlı olur derler ama, tvye bağlayamıyorum bu yüzden.

Evet ya kitaba konsantre olamıyorm zaten bu ara bebek gelisimi dısında kitap okuyamadım
Tablet yok bizde esim almakda ısrarcı ben aldırmıyorm,iki gün sonra elinde tablet gezsin istemiyorm cocuk.
Telefonlar is görüyor.
Bilmiyorm biz mi abartıyoruz
Gecen arkadaslara pazar kahvaltısına gittik,giderken gazete de aldık,pazarları bizde alınır fix cok sasırdılarKaldı mı gazete almak diye.
Okuyamasam da 3 aydır illa alırız

Hangi site bu?
Geçen sene değildi o yahu bu yıldı da bebekler doğunca çok geçmiş gibi oldu

Tablet bizim şuanda bile hayatımızı kurtarıyor. Kolik olduğu İçin bebe elektrik süpürgeli pış pış açıyoruz da uyuyor. Yoksa her çıtırtıya uyanıyor. Dışarda köpek havlasa bizimki uyanıyor.

Artık sepette rahat edemiyor. Park yatak aldım ama iç yatağını biraz araştırayım dedim. Kraft yataş visko lar var onlara bakayım. Baby jeneratör markası var daha uygun. Kalitesi nasıl acaba
Ben kraft almistim visko oglum hala yatiyor buyuk yatagida var ama hala park yatakta yatiyor

Dun bizde eşimle kavga ettik su oğlan büyüse bari biz ayrılmadan dün duşa girdim 1 saat bakamadı bide bana diyo tek çocuk bakan benmiymisim tek başıma ev işi yemek herşey ben yapıyorum ztn dedim bin tane soyleniyon dedi söylediğimde uyuyamiyorm yoruluyorum anneme gideyim dediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…