Ay 2 diye kalmış aklımdaEvet ben 3 Eylül’de Doğum yaptım30 Ağustos olması gerekirken olsun Gönüller hep Ağustos annesi.
Aynı biz de yalnızız evde ee benim de canım sıkılıyor açıyorum ama emzirirken ancak izleyebiliyorum çünkü emzirdikten sonra durmuyor illa gezdir diyor. Sonra da uykusu geliyor yarım saat uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra da yapılacak iş varsa onu yapıyorum tam oturuyorum geri uyanıyor aynı döngü tekrar ediyor sürekli. Büyüyünce açmamak lazım da bakalım nasıl olacak. 3 yaşa kadar ekran yasak diyorlar da pek mümkün değil gibiBizim de oyle tv ye kitleniyo resmen. Baska tarafa donduruyorum oynatiyorum tvyi kapatiyorum bu sefr de ikimiziz evde bi tek ben daraliyorum ama yapacak biswy yok aksamlari da sesini kisiyoruz. Biraz daha buyuyunca tvyi hic acmamayi düşünüyorum
Bizim dr 3.ay kontrolünde reklamlar ya da futbol maçı gibi hareketli görüntüler dikkatini çekebilir 2-3 dk izletebilirsiniz görsel algıları gelişsin dedi. Ama oturup çizgi film izliyo ekrana kilitleniyorsa o zaman tehlikeli dedi. Gündüz zaten izleyecek bi şey yok ben de ses olsun evde diye tv acıyorum . bazen tuvalete giderken reklam acıyorum izliyo ben gelene kadar sonra dikkatini dağıtıyorum hemenHayırlı kandiller kızlar ♥
Ay 2 diye kalmış aklımda
Aynı biz de yalnızız evde ee benim de canım sıkılıyor açıyorum ama emzirirken ancak izleyebiliyorum çünkü emzirdikten sonra durmuyor illa gezdir diyor. Sonra da uykusu geliyor yarım saat uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra da yapılacak iş varsa onu yapıyorum tam oturuyorum geri uyanıyor aynı döngü tekrar ediyor sürekli. Büyüyünce açmamak lazım da bakalım nasıl olacak. 3 yaşa kadar ekran yasak diyorlar da pek mümkün değil gibi
Ahahah tek başına iktidar benim kuzucum maşallahAy valla sizin istediğinizi yapmıcam Aslan burcu da olmayacağım dedi , kendi kendisini hem yengeç Burcu yaptı hem Fenerbahçeli yaptı ya , oysa ben onu Karşıyakalı yapacaktım neyse belki yine karşıyakalı olur
İşte Bazen susturmak için başvuruyoruz yaniBizim dr 3.ay kontrolünde reklamlar ya da futbol maçı gibi hareketli görüntüler dikkatini çekebilir 2-3 dk izletebilirsiniz görsel algıları gelişsin dedi. Ama oturup çizgi film izliyo ekrana kilitleniyorsa o zaman tehlikeli dedi. Gündüz zaten izleyecek bi şey yok ben de ses olsun evde diye tv acıyorum . bazen tuvalete giderken reklam acıyorum izliyo ben gelene kadar sonra dikkatini dağıtıyorum hemendün de eşim ağlıyo diye telefondan çizgi film açmış, napıyosun sen kapa şunu dedim çocuğuma telefon tablet vermeyeceğim alıştırmayacağım diyordu bide. Mecbur kaldım susmuyodu diyo. Sakın dedim ayvayı yeriz
Ben de bundan korkuyorumİşte Bazen susturmak için başvuruyoruz yanitablet telefon yaşı o kadar düştü ki. Dışarı çıktığımızda bebek arabasında 1 yaş çocuklar tutmuş izliyor. Restoranda anneler çizgi filM açıyor koyuyor önüne ancak yemek yiyor çocuk. 7 yaşında oğlum çoğu yemeği telefon tablet ile yiyor maalesef
2.ayında böyle bir problem yaşamaya başladık. Ondan öncesinde her gün 2-3 kez yapardı. Yavrumun canı yanmadan düzelir umarım.Canim uzulme duzelen bir sey o. Bir tanidigimizn bebeginde vardi dogdugundan beri kaka yapamiyodu bebek hatta. Dr bi aparat gibi bisey vermis onlara hergun onunla bebisin totosuna müdahalede bulunuyolardi duzelmis
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm kuzucuğa inşallah düzelir de rahatlar bir an önce2.ayında böyle bir problem yaşamaya başladık. Ondan öncesinde her gün 2-3 kez yapardı. Yavrumun canı yanmadan düzelir umarım.
Canım sen down sendromu ile karıştıryosun sanırım otizm yüzden belli olan birşey değil en erken 14.ayda teşhis konuluyor .down sendromu doğar doğmaz yüz şeklinden belli oluyor zatenBen de onunmerak ediyorum ilk doğduğunda yuz sekli oyle.mi oluyor sonradan mi, bu ara tum cocuk doktorlari otizm belirtisi paylasiyor. Bi de Aksaraydaki olay cok üzücü gercejten..
Evet canım otizm değil ama disleksi vb rahatsızları tetikliyor maalesef ne kadar uzak tutabilirsen o kadar güzel en güzelini yapmışsındogrudur canim. benim net bilgim yok. bana bu sekilde anlattilar. o yuzden korktum ve tv den tamamen uzak tuttum oglumu....
okudugum bazi seylerde tv nin tetikledigi yaziyordu.
AmiiiiinKandilimiz mübarek olsun. Hayırlı cumalar
Allah tüm hastalara acil şifalar versin.
Bebek isteyenlere bebek,
iş isteyenlere hayırlı bereketli iş,
eş isteyenlere hayırlı, merhametli eşler nasip etsin.
Zorluklarımızı kolaylığa çevirsin. Layıkıyla annelik yapabilmeyi ve bu masumların hakkına giren, hor gören işkence edenleri ıslah etsin amin....
Çok yaklaşmışsınHayırlı kandiller kızlar ♥
Ay 2 diye kalmış aklımda
Aynı biz de yalnızız evde ee benim de canım sıkılıyor açıyorum ama emzirirken ancak izleyebiliyorum çünkü emzirdikten sonra durmuyor illa gezdir diyor. Sonra da uykusu geliyor yarım saat uyutmaya çalışıyorum uyuduktan sonra da yapılacak iş varsa onu yapıyorum tam oturuyorum geri uyanıyor aynı döngü tekrar ediyor sürekli. Büyüyünce açmamak lazım da bakalım nasıl olacak. 3 yaşa kadar ekran yasak diyorlar da pek mümkün değil gibi
Evet ya kitaba konsantre olamıyorm zaten bu ara bebek gelisimi dısında kitap okuyamadımBizim de oyle tv ye kitleniyo resmen. Baska tarafa donduruyorum oynatiyorum tvyi kapatiyorum bu sefr de ikimiziz evde bi tek ben daraliyorum ama yapacak biswy yok aksamlari da sesini kisiyoruz. Biraz daha buyuyunca tvyi hic acmamayi düşünüyorum
Hangi site bu?Kızlar 11.11 indiriminden uyguna geliyo ama içi dolgusuz bu fiyata dolguluEki Görüntüle 2552373 lar nette 130 tl civarında.
Geçen sene grupta çoğu kişi aliexpress ten bakım çantası almışlardı zaman çok hızlı geçiyor
Tablet bizim şuanda bile hayatımızı kurtarıyor. Kolik olduğu İçin bebe elektrik süpürgeli pış pış açıyoruz da uyuyor. Yoksa her çıtırtıya uyanıyor. Dışarda köpek havlasa bizimki uyanıyor.Evet ya kitaba konsantre olamıyorm zaten bu ara bebek gelisimi dısında kitap okuyamadım
Tablet yok bizde esim almakda ısrarcı ben aldırmıyorm,iki gün sonra elinde tablet gezsin istemiyorm cocuk.
Telefonlar is görüyor.
Bilmiyorm biz mi abartıyoruz
Gecen arkadaslara pazar kahvaltısına gittik,giderken gazete de aldık,pazarları bizde alınır fix cok sasırdılarKaldı mı gazete almak diye.
Okuyamasam da 3 aydır illa alırız
Ben kraft almistim visko oglum hala yatiyor buyuk yatagida var ama hala park yatakta yatiyorArtık sepette rahat edemiyor. Park yatak aldım ama iç yatağını biraz araştırayım dedim. Kraft yataş visko lar var onlara bakayım. Baby jeneratör markası var daha uygun. Kalitesi nasıl acaba
Tamm canm saol. Oğlun nasıl alıştı mı kardeşine? İşe dönecek misin?Ben kraft almistim visko oglum hala yatiyor buyuk yatagida var ama hala park yatakta yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?