2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ustun körü okuyabildim ..

oglum 5.5 yasinda. telefon ya da tablette oyun oynamayi bilmez. izin vermedim. daha bu sene telefonla aramayi ogrettim ...
tabletten de sinirli sure cizgi film izlemesine izin verdim. tv yi de anne baba saati diye birsey uydurdum. hadi anne baba saati diyrum hop odasinda oyuncaklarina daliyor ...

hususi mutfaga tv koymadim. yemek yerken izlemesin diye. tablet ya da telefonla da hic yedirmedim. umarim kizimda da basaririm. ilk 6 ay ekrana hic baktirmamistim. 6aydan sonra bazen baby tv ya da bebek sarkilari aciyordum.

telas etmeyin sizler de. oyle boyle bir duzen kuruluyor zamanla. ama size tavsiyem telefon tabletle yemek yedirmeyin. o zaman ne yediklerini bilmedikleri icin beyin doydugunu gec algiliyor ve migde buyuyor. obezite sorununa yol acabiliyor...

Kizlar meme reddi yasayanlar gogus ucu silikonunu denedi mi? Ben meneye kondugunda aglamayi gazdan saniyodum gecen ay 1 hafta kadar surdu boyle almiyodu memeyi fakat meme reddi falan oldugunun farkina varmamistim sonra silikon gogus ucu koymustum emzik gibi ordan emmeye baslamisti ve gecmisti

Harikasin canim tebrik ederim ben de asla asla asla istemiyorum tv tablet telefon bagimlisi bir cocuk yetistirmek

Benimki emzirirken bile tv ye bakmaya calisiyo artik tv yi kapatip oyle emziriyorum kafasini ceviriyo iyicene... Disleksiye taban hazirliyomus bebeklerin tv ye bakmasi diye duydum ama sen cok guzel duzen kurmuasun ilk defa boyle bisey okuyorum helal olsun

Reyiz geldi dağılınn.

Her bebe gibi bizimki de tv açıldığı an güneşe bakan ay çiçeği misali yönünü değiştiriyor. Boyun fıtığı olmasın diye tv izlemiyorum. Şu ara telefondan Friends izliyorum 637289. kez, onu da göremiyor zaten.

Kızlar var ya benim misafirden pertim çıktı. Ve ne zaman misafir gelecek olsa bizimki aşırı huysuz oluyor, gündüz uykusunun içine ediyor vs. Bu akşamki misafirleri riske atmamak için tüm yemekleri dün gece bebe uyurken pişirdim. Şu an adeta yapacak işim yok ve bebe de uyuyor. Hayat bazen çok zalım.

Z zhrazynep cüz tamam
tutkuu85 çok geçmiş olsuun ♥
Efelihayat Efecik nasıl annesii?

Allah kabul etsin canlar hepimizin duasını benim içinde dua edermisiniz hayirkisi ile ankaraya tekrar taşınmayı Allahim nasip etsin diye

Eklentiler

• Screenshot_20191108-162005_Gallery.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20191108-162007_Gallery.webp
    35 KB · Görüntüleme: 34
Tamm canm saol. Oğlun nasıl alıştı mı kardeşine? İşe dönecek misin?
Alistik oglum cok kiskanclik yapmadi. Biraz odasinda uyumak istemedi bir kac gun benle yatti simdi iyiyiz. Cok seviyor kardesini iznim 11 inde bitiyor. Ama bir yil ucretsiz izin alacagim. Masraflarimizda var ama. Ev kredimiz is yeri icin cektigimiz kredi oglanin kresi. Esim hallederiz diyor ama bakalim artik

sen iznini al canim. baktin olmuyor erken donersin işe..

topluca yazayim dedim. sag olun kizlar. sanirim oglum tabletle 4 yasinda tanisti gavur anasi vermedi .. arkadasimin cocugu 2 yasinda ve annesine telefonunu vermiyor bile. hatta izledigi videolardan dolayi turkce konusamiyor... suan telefonu biraktirmaya calisiyor. en guzeli bastan vermemek lazim. nasil baslarsa oyle gider... cok da lazim birsey degil bebislere nasil olsa...

Harikasin canim tebrik ederim ben de asla asla asla istemiyorum tv tablet telefon bagimlisi bir cocuk yetistirmek

... çılgın kobra.. enerjisi guzel hatun. ozlendin haberin olsun...

Amin canm saoll bana misafir deme. Hele yemeğe çağırıyorum hiç deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…