Amin canim tesekkurler. Herkese hayirli kandiller. Hatim duasini burdan paylasir misin canim. Tekrar sagol hatimine bizi de dahil ettigin icinhepimizin cuması ve kandili mübarek olsun inşallah arkadaslar
Harikasin canim tebrik ederimustun körü okuyabildim..
oglum 5.5 yasinda. telefon ya da tablette oyun oynamayi bilmez. izin vermedim. daha bu sene telefonla aramayi ogrettim...
tabletten de sinirli sure cizgi film izlemesine izin verdim. tv yi de anne baba saati diye birsey uydurdum. hadi anne baba saati diyrum hop odasinda oyuncaklarina daliyor...
hususi mutfaga tv koymadim. yemek yerken izlemesin diye. tablet ya da telefonla da hic yedirmedim. umarim kizimda da basaririm. ilk 6 ay ekrana hic baktirmamistim. 6aydan sonra bazen baby tv ya da bebek sarkilari aciyordum.
telas etmeyin sizler de. oyle boyle bir duzen kuruluyor zamanla. ama size tavsiyem telefon tabletle yemek yedirmeyin. o zaman ne yediklerini bilmedikleri icin beyin doydugunu gec algiliyor ve migde buyuyor. obezite sorununa yol acabiliyor...
Benimki emzirirken bile tv ye bakmaya calisiyo artik tv yi kapatip oyle emziriyorum kafasini ceviriyo iyicene... Disleksiye taban hazirliyomus bebeklerin tv ye bakmasi diye duydum ama sen cok guzel duzen kurmuasun ilk defa boyle bisey okuyorum helal olsunustun körü okuyabildim..
oglum 5.5 yasinda. telefon ya da tablette oyun oynamayi bilmez. izin vermedim. daha bu sene telefonla aramayi ogrettim...
tabletten de sinirli sure cizgi film izlemesine izin verdim. tv yi de anne baba saati diye birsey uydurdum. hadi anne baba saati diyrum hop odasinda oyuncaklarina daliyor...
hususi mutfaga tv koymadim. yemek yerken izlemesin diye. tablet ya da telefonla da hic yedirmedim. umarim kizimda da basaririm. ilk 6 ay ekrana hic baktirmamistim. 6aydan sonra bazen baby tv ya da bebek sarkilari aciyordum.
telas etmeyin sizler de. oyle boyle bir duzen kuruluyor zamanla. ama size tavsiyem telefon tabletle yemek yedirmeyin. o zaman ne yediklerini bilmedikleri icin beyin doydugunu gec algiliyor ve migde buyuyor. obezite sorununa yol acabiliyor...
Allah kabul etsin inşallah canim hep beraber tekrar okuruz inslalahAmin canim tesekkurler. Herkese hayirli kandiller. Hatim duasini burdan paylasir misin canim. Tekrar sagol hatimine bizi de dahil ettigin icin
ustun körü okuyabildim..
Bitti canjm kusura bakma banliydim!elaide cuz bitttimi canim
Allah kabul etsin canım benim böyle güzel birseye vesile oldugun içinde Allah razi olsun sendenAllah kabul etsin canlar hepimizin duasını benim içinde dua edermisiniz hayirkisi ile ankaraya tekrar taşınmayı Allahim nasip etsin diye
hepimizden Allahım razı olsun sağol canim temennim icind2Allah kabul etsin canım benim böyle güzel birseye vesile oldugun içinde Allah razi olsun sendeninşallah ankaraya taşınırsın
Okudum ferahladim canim ne guzel dua bu. Allah razi olsun Allah kabul etsin. Insallah Ankaraya en hayirli zamanda en hayirli eve taşinirsinAllah kabul etsin canlar hepimizin duasını benim içinde dua edermisiniz hayirkisi ile ankaraya tekrar taşınmayı Allahim nasip etsin diye
Alistik oglum cok kiskanclik yapmadi. Biraz odasinda uyumak istemedi bir kac gun benle yatti simdi iyiyiz. Cok seviyor kardesini iznim 11 inde bitiyor. Ama bir yil ucretsiz izin alacagim. Masraflarimizda var ama. Ev kredimiz is yeri icin cektigimiz kredi oglanin kresi. Esim hallederiz diyor ama bakalim artikTamm canm saol. Oğlun nasıl alıştı mı kardeşine? İşe dönecek misin?
amin amin canim inşalalhOkudum ferahladim canim ne guzel dua bu. Allah razi olsun Allah kabul etsin. Insallah Ankaraya en hayirli zamanda en hayirli eve taşinirsin
sen iznini al canim. baktin olmuyor erken donersin işe..Alistik oglum cok kiskanclik yapmadi. Biraz odasinda uyumak istemedi bir kac gun benle yatti simdi iyiyiz. Cok seviyor kardesini iznim 11 inde bitiyor. Ama bir yil ucretsiz izin alacagim. Masraflarimizda var ama. Ev kredimiz is yeri icin cektigimiz kredi oglanin kresi. Esim hallederiz diyor ama bakalim artik
Harikasin canim tebrik ederimben de asla asla asla istemiyorum tv tablet telefon bagimlisi bir cocuk yetistirmek
Benimki emzirirken bile tv ye bakmaya calisiyo artik tv yi kapatip oyle emziriyorum kafasini ceviriyo iyicene... Disleksiye taban hazirliyomus bebeklerin tv ye bakmasi diye duydum ama sen cok guzel duzen kurmuasun ilk defa boyle bisey okuyorum helal olsun
Reyiz geldi dağılınn.
Her bebe gibi bizimki de tv açıldığı an güneşe bakan ay çiçeği misali yönünü değiştiriyor. Boyun fıtığı olmasın diye tv izlemiyorum.Şu ara telefondan Friends izliyorum 637289. kez, onu da göremiyor zaten.
Kızlar var ya benim misafirden pertim çıktı. Ve ne zaman misafir gelecek olsa bizimki aşırı huysuz oluyor, gündüz uykusunun içine ediyor vs. Bu akşamki misafirleri riske atmamak için tüm yemekleri dün gece bebe uyurken pişirdim. Şu an adeta yapacak işim yok ve bebe de uyuyor.Hayat bazen çok zalım.
Z zhrazynep cüz tamam
tutkuu85 çok geçmiş olsuun ♥
Efelihayat Efecik nasıl annesii?
... çılgın kobra.. enerjisi guzel hatun. ozlendin haberin olsun...
Amin canm saollReyiz geldi dağılınn.
Her bebe gibi bizimki de tv açıldığı an güneşe bakan ay çiçeği misali yönünü değiştiriyor. Boyun fıtığı olmasın diye tv izlemiyorum.Şu ara telefondan Friends izliyorum 637289. kez, onu da göremiyor zaten.
Kızlar var ya benim misafirden pertim çıktı. Ve ne zaman misafir gelecek olsa bizimki aşırı huysuz oluyor, gündüz uykusunun içine ediyor vs. Bu akşamki misafirleri riske atmamak için tüm yemekleri dün gece bebe uyurken pişirdim. Şu an adeta yapacak işim yok ve bebe de uyuyor.Hayat bazen çok zalım.
Z zhrazynep cüz tamam
tutkuu85 çok geçmiş olsuun ♥
Efelihayat Efecik nasıl annesii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?