Ben de cok daraliyorum bazen. Doktoru kolik dedi işte, ben kopige de atağa da inanmıyorum diye geziyorum ortada
Bugün zor gunlerden biriydi yine. Bazen zorluyor. Ağlatıyor. Hamileyken agzimiza edecekler diyordum ya, ediyor
ancak cocuk sahibi olnaya karar verdiğimde bunları göze aldım, bazen hic susmayacagini bilmiyordum ama onun bir kabahati yok. Lanet olası sindirim sistemi dostum!
Babasi bakabiliyor, ben de disari cikiyorum bazen; yakinda bir kafeye kahve içmeye vs. Yuvarlanip gidiyoruz anlayacağın.. Motoru da kullandim gecen gün, neredeyse 1 sene olmustu, hic bisi degismemis hala herkes bizi öldürmek istiyor
2.5 aylik Mutlu
Gündüz o kadar süre uyumadigi bile oluyor. Sen bir seyleri yanlis yapmiyorsun, bir eksigin yok, once onu aklindan çıkar. Her çocuk farkli ve kendine özel. Dillerini ogrenene kadar zorluk cekecegiz işte. Uykusu var ama uyuyamiyor veya uykuda kalamiyor diye dusunuyorsan farkli yollarla uyutmayi dene. Kanguru, meme, koyunda sıkıştırma vs yollarim var, bazen hic biri işe yaramiyor. Gozleri kırmızı uyumadim diye aglamaktan helak oluyor ama uyutamiyorum. Olur yani, hepimizin basina geliyor
Hepsi aynı bunlarin demek ki; bir yerde uyuyorlar ama asıl yerlerine koyunca uyaniyorlar. Gotunde sensör var diyoruz biz
Akşam için katanlik oda, pispisli süpürge, kundak, konuşmama ve uzun zaman olduysa mama ile başlıyorum uyutma calismalarina. Yerse