2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yani dis bezin havlusuz hali gibi bisey buda iyiymis

evet ya bide sut kokusimu ne oluyir bende fena oluyorum kokudan gun asiri dus yapiyordum banyoda buz artik enson banyidan sonra hasya oldum oyy

19.00 den beri evde geziyoruzKanguru,kucakta sallama hepsinde cıglık cıglıgaArtık attım besige dedim napıosan yap uyuma tmm.10 dk sonra uyumus iyi mi
Beni sal kadın diyomus cocuk
Bu arada kocam olacak beyde sesini kıs tvnin dedim diye e duymuyorm bisey dedi
Koyun can derdinde kasap et derdinde te Allahım

Aykta sallamak icin henüz kücğk degiller mi?
Ben bikeresinde alcam sonunda ayaga dedim,nasıl dellendiysem.Annem olmaz kücük o daha dediBeni mi kekledi öz anam

Sallayarak uyutmaktan bahsediyorsunuz bnm kızları annanne alıştırdı sonra yalnız kalınca yetişemedim birini salliyom öteki ağlıyor uykuları geliyor ama illa sallanicak yoksa ağlıyor uyumuyordular bu ara azalttım ayakta sallamayı unutturmaya çalışıyorum mecbur kalmadıkça ayagimda sallamıyorum besiklerinde sallıyorum şimdilik ins bunuda unutur uykusu gelen kendi uyur ilerisinde bnce sakin alistirmayin ayakta sallamaya alışmadıysa simdiye kdr tâbi

Bugün 8.259 adim attim evde
Aglayan bebegin böyle bir artısı var ancak benim anlamadığım hem emziriyorum hem evde bu kadar aktifim neden incelmiyorum?
Bende aynen ya sanki bi kucağimda bide karnımda bebek var 7-8 aylik gibi hemde hani dogumdan sonra hemen giderdi bu kilolar kandırdılar bizi kızlarr

Ben bikeresinde alcam sonunda ayaga dedim,nasıl dellendiysem.Annem olmaz kücük o daha dediBeni mi kekledi öz anam
Ben hamileyken her seyi yaparim bi tek ayakta sallamam diyodum hatta annemi uyarmisyim sakin ayakta sallamayin ben yokken dogunca diye.. ayakta sallamayi gectim en son artik carsafin bi ucinda ben bi ucunda esim salliyoruz suan su saatler bile aslinda kucukler evet ama caresizlik yani

sinemist57 senin attigin resimle Su yazdigim mesaji hatirladjm hamileyken ve yazdigim hicbi seyin gerceklesmemesi way arkadas inanilir gbi degil bir tanesi bile olmaz mi otobuslerde yer verdigim teyzelerden de mi sewap kazanmamisim

sinemist57 senin attigin resimle Su yazdigim mesaji hatirladjm hamileyken ve yazdigim hicbi seyin gerceklesmemesi way arkadas inanilir gbi degil bir tanesi bile olmaz mi otobuslerde yer verdigim teyzelerden de mi sewap kazanmamisim
ayakta sallamam demistim
dogum sancisini cekicem normal dogum yapicam demistim
fazla oyuncak almam diyordum simdi herseyi alasim var

Canım nerdeyse bir aylıktan beri ayakta sallanıyor. Küçük değil gibi de gene de alıştırma derim. :))

İnanır mısın dışarı çıkıyoruz kanguru da 3 saat uyuyan çocuk eve gelince beşiğine koyar koymaz uyanıyor. Be oğlum hani uyuyordun :) bazen deli gibi uykusu oluyor ama yok uyumuyor hayır bende babası da uykuyu severiz bu çocuk neden sevmiyor bilmem :)) aynı yöntemleri deniyoruz. Bazen işe yaramasa da böyle devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…