2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Karıın üstü durma,cıngırak sallama,akıllı kartlar bittibize oyun lazım a dostlar
Karnini, boyun altini gidiklayabilisin. Ellerini yukari, asagi ve yana, ortaya birlestirme hareketlerini yapabilirsin. Bebek sporu olmus oluyorsonra da ellerini dizine degdirmeye calis. Bu spordan sonra guzel bir gaz cikarir hem eglenmis olur. Tam olarak oyun sayilmaz ama bu ayda bu aktiviteler guzel oluyor. Baska aklima gelenleri de yazayim barimuzik acip kucaginda tutup birlikte dans edebilirsiniz. Bir battaniyeye koyup yanlara dogru yavasca dondurebilirsin. Boylelikle donme egzersizi de yapmis olur. Evdeki farkli nesnelere dokunup bol bol konusabilirsiniz.

canim cok şükür oksuruk gecti cok korkmustum iyi Allaha sukur sordugun icin sagol

Harikaaa canim sökülmeyen bir kumaşsa dikmeye de gerek yok. Havlu boyutlarinda kessen yeterli olur , eski penyeler, eski havlu carsaf hersey bir ybb içbezidir fazla fazla olursa cok iyi olur
Ay nasil sevindim nasil. Ybb kullananlar olmasi beni cok mutlu ediyor. @sekersizsizfistikezmesi bir suru ybb cesidi var. Hangisini aldin bilmiyorum ama coverlardan al bence. Daha az dis bez degisimi oluyor. Bende su anda tamamemn pamuklu cepli bez, babyneo mikrofiber cepli bez ve cover var. Hepsi ayri ayri islevlere sahip. Mikrofiberler kisin cok hizli kuruyor. Pamuklularin kurumasi uzayabiliyor. Cover ise cikan camasir sayisini azaltiyor, dis beze daha az para vermis oluyoruz. Hem de disari sizdirmiyor.

Bilgiler için çok teşekkür ederiiimm. Valla cover falan hiç araştırmadan aldım şu alttakini neyse günden güne öğreniciiz inşallah.

Eklentiler

• A11D1C73-FB7C-45B0-8091-7080F888FF34.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 22
Hepinize mutlu günler. Allah bütün bebeklerimizi hayırlı ve huzurlu eylesin. Annelerimize de azıcıkta olsa dinlenme fırsatı versin. Bebeklerinizin uykuları nasıl? Gündüz ara ara toplasak 3 saat uyuyor. Gece de en fazla 6 saat uyuyor. Ara ara Emerkende uyuyor. Ben mi bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorum anlayamadım. Uykuyu sevmeyen bir çocuk. Kucakta olmayı seviyor. Sürekli ağlayan bir çocuk değil ama sürekli onu oyalamam lazım. Gerçi tek işim o oldu da. Ve ben bazen çok yoruluyorum. Ayakta sallayarak uyutuyorum bunu da utanarak söylüyorum.3 aylık oldu bu arada 4 ayını dolduruyor. Siz uyku ile ilgili bir düzen kurabildiniz mi?

Bilgiler için çok teşekkür ederiiimm. Valla cover falan hiç araştırmadan aldım şu alttakini neyse günden güne öğreniciiz inşallah.
Tabi zamanla olur canim. Ben de coveri alali 2 ay oluyor daha. Bir de hep farkli yerlerden almaya calisiyorum denemek amacli. Kolay gelsin canim

Kuramadım. Yani bir gün çok güzel uyuyor, yanına uzanıyorum uyuyor, ertesi gün her şeyi denesem (beşikte sallama, ayakta sallama, şarkı türkü çığırma) uyumuyor. Bir gün akşam 8’de uyuyor, ertesi gün 11’de zaaar zor. Geceleri ilk uyuduğunda 3-4 saat uyuyor, uyanıp emip uyuduktan sonra daha sık uyanmaya başlıyor. Son birkaç gündür 5 buçuk gibi uyanıp bir süre uyumamayı tercih ediyor. Tabi bu düzensizlikte, sürekli misafir gelmesi ya da sürekli bizim bir yerlere gitmemiz de etkili. Rutin denen şey oluşmadı yani ama bu bebeden çok benim suçum. Daha doğrusu misafirlerin suçu.

Henüz Çok düzenli olmasa da gece uykularımız fena değil. Ayakta salladığın için niye utanıyorsun ki. Hafta sonu doğum gününe gittik arkadaşın 1 yaşında çocuğu kendi yatağında pışpış ile alışmış durmadı sürekli ağladı sallamaya çalıştı çığlık attı. Kalkmak zorunda kaldılar. Başka bir arkadaş nasıl alıştırdıysa bize geldiler bir sürü çocuk oyuncak varken 4 yaşında kızı 9 da anne uykum geldi dedi yatak odasına git uyu dedik gitti uyudu Büyük Oğluma kendi kendine uyumayı öğretmiştim Bi ara hastalandı huysuz olunca ayakta salladık alıştı hep öyle uyudu. Çokta büyük sorunlar yaşamadık. Önüne gelen sallayıp uyutuyor rahatlık oluyor Şimdi bebekle 8 gibi yatak odasına gidiyoruz 9 gibi anca uyuyor odadan çıkıyorum abisini uyutmaya geçiyorum sohbet hikaye derken 22.30-23 oluyor oluyor saat. Eee Akşam bitti bebek emmeye kalkacak birazdan. Bana birşey kalmıyor diyerekten 3 gündür bebeği eşim sallıyor 10 dk da uyuyor bizde büyükle okuma yapıyoruz vs. Belki kötü yapıyorum ama henüz uyku eğitimi için zaten erken kolay yolu seçiyorum şu an için

Benim cocuk uyumuyor arkadaslar gunduz kucakta toplam 1 saat gece toplam 2 saat kucakta sizce normal mi canavar bence
Bir saattir ayağımda bıraktığım anda uyanıyor ve kımıldayamiyorum. Seninkini okuyunca buna da şükür dedim :)) şaka bir yana canım Allah yardımcın olsun :)

Haklisiniz dediniz dediler koyaydim mazlum ismini misss kendim ettim kendim buldum gül gibi sarardim durdim.eyvah eyvah eyvahhhhhhh.......
Şükredin kızlar.sukredin vampir bir bebeginiz yok uyusa araliksiz sukretcem yatakta civi var koydugun an viyakkkkkkk ciyakkkkk sesleri kucakta dakika hesabi sonra yurut beni kucakta geziyoruz evi bel pert kambur oldum

Rutin kurmaya çalışıyorum. Mamayı her gün aynı saatte verip sonra yarım saat kadar oynayıp öyle uykuya geçiriyoruz göya. Ama malesef her gün aynı olmuyor. Oda bir gün sabah güzel uyurken bir gün sabah uyumuyor. Gün içinde de aynı değişiyor. Ve çok kısa uyuyor. Ayağımda dururken 1 saat uyuyor ama bırakınca anında uyanıyor. Bir düzen kurarsan buradan da paylaşır mısın? Bilgilenmis olurum.

Benim cocuk uyumuyor arkadaslar gunduz kucakta toplam 1 saat gece toplam 2 saat kucakta sizce normal mi canavar bence
Canım bu zamana kadar öğrencilerimde dahil ne kadar efe isminde çocuk tanıdıysam hepsi afacanlar. Çünkü efe ismi şeytanın isimlerinden biri. O yüzden ismi beğenmeme rağmen koymadım. Ama şu var belki seninki istisna olur ve daha uysal bir çocuk olur inşallah. Rabbim yardımcın olsun.

Yok canim o istisna beni bulmaz amin amin insallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…