2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayakta sallamaya kayınvalidem alıştırdı. Buna alıştığı için ayağımdan bıraktığım anda uyanıyor. Ve ben bir Saattir ayağımda tutuyorum. Utanma sebebimde kendi kendine uyumaya ya da farklı şekilde hiç uyumadığı için. Geçen bir tanıdık geldi çocuğu 3 yaşında hala ayakta sallayarak uyutuyor öyle uyutmak istemiyorum ondan.

Yok canim o istisna beni bulmaz amin amin insallah diyelim
Bulur belki sen gene de umudunu kaybetme. Bir gün sende artık kendi kendine duruyor ve daha sakin bir çocuk oldu yazacaksın ben inanıyorum sende inan. Belli bir aydan sonra çocuklar ailelerinin davranışlarından ve hareketlerinden her şeyi öğrendikleri için seninki de daha ılımlı olacaktır. Unutmayalım ÇOCUKLAR AİLENİN AYNASIDIR.

Alkış ınşallah canim ınşallah

İnşallah kurarım da paylaşırım amiiiin.

S Shrrbtk canım neden utanıyorsun, hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz
O kadar çok doktor gezdik ki ağlıyor diye, son gittiğimiz doktor battaniyede sallattı, muayne etti bana sorular sordu(başka türlü ağlamasından doktorla konuşamıyorduk)
Ve ben çok büyük konuştum kuzenimin çocuğu tam 1 sene salıncakta sallanarak uyudu,hiç bir yere gidemiyorlardı.
Ben kollarını kundak yapıp, YouTube fön makinesi sesiyle ayağımda sallayarak uyutuyorum.daldıktan sonra yerine yerine koyuyorum ve gündüz yemek yiyip tuvalete gidene kadar kapatamıyorum

Benim cocuk uyumuyor arkadaslar gunduz kucakta toplam 1 saat gece toplam 2 saat kucakta sizce normal mi canavar bence
Bizimde ayni bi ara duzelmisti ayni bu yazdihina tekrar donduk... Bugun aynaya baktim goz altlarim morarmis bazen o 2 saati bile 15 dakikada bir kalkarak uyuyo

6 saat mi bence mukemmel

cover nasil canim resim atramisn
Cover adi ustunde dis kap sadece. Ici silinebiliyor, disina su gecirmiyor. Ustune su bile doksen disina cikmaz. Diger ybbler su dokulup uzun sure bekletince pamuklu olduklari icin suyu disina veriyor dogal olarak. Bu coverlarin icine ic bezlerden koyuyorum. Sadece ic bezi degistiriyorum. Kaka yapip covera bulasana kadar coveri yikamiyorum. Boyle olunca bir suru dis beze para vermeye gerek yok. 4-5 cover alip icini evdeki eski pamuklulardan ic bez yapip cok ucuza getirebilirsiniz. Bir de cok hizli kuruyor.

Eklentiler

• 157366668597278396896.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 15736667302031127738789.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 26
bende ayakta sallayarak yada memede uyutuyorum baska türlü uyumuyor

Ben de cok daraliyorum bazen. Doktoru kolik dedi işte, ben kopige de atağa da inanmıyorum diye geziyorum ortada
Bugün zor gunlerden biriydi yine. Bazen zorluyor. Ağlatıyor. Hamileyken agzimiza edecekler diyordum ya, ediyor ancak cocuk sahibi olnaya karar verdiğimde bunları göze aldım, bazen hic susmayacagini bilmiyordum ama onun bir kabahati yok. Lanet olası sindirim sistemi dostum!
Babasi bakabiliyor, ben de disari cikiyorum bazen; yakinda bir kafeye kahve içmeye vs. Yuvarlanip gidiyoruz anlayacağın.. Motoru da kullandim gecen gün, neredeyse 1 sene olmustu, hic bisi degismemis hala herkes bizi öldürmek istiyor
2.5 aylik Mutlu
Gündüz o kadar süre uyumadigi bile oluyor. Sen bir seyleri yanlis yapmiyorsun, bir eksigin yok, once onu aklindan çıkar. Her çocuk farkli ve kendine özel. Dillerini ogrenene kadar zorluk cekecegiz işte. Uykusu var ama uyuyamiyor veya uykuda kalamiyor diye dusunuyorsan farkli yollarla uyutmayi dene. Kanguru, meme, koyunda sıkıştırma vs yollarim var, bazen hic biri işe yaramiyor. Gozleri kırmızı uyumadim diye aglamaktan helak oluyor ama uyutamiyorum. Olur yani, hepimizin basina geliyor
Hepsi aynı bunlarin demek ki; bir yerde uyuyorlar ama asıl yerlerine koyunca uyaniyorlar. Gotunde sensör var diyoruz biz
Akşam için katanlik oda, pispisli süpürge, kundak, konuşmama ve uzun zaman olduysa mama ile başlıyorum uyutma calismalarina. Yerse

Üç gündür gecmeyen nur topu gıbı bır baş agrım var. Gecen hafta uykusuz kaldım ondan mı ev aşırı sıcak ondan mı anlayamadm ama gecmıyor be yaptıysam
Geçmiş olsun, benim de ağrıdı mi kötü tutar bilirim. Parol de bi işe yaramiyo, geçen gün agir agri kesici alıp sütümü sağıp dökmeyi bile düşündüm.

Bugün 8.259 adim attim evde
Aglayan bebegin böyle bir artısı var ancak benim anlamadığım hem emziriyorum hem evde bu kadar aktifim neden incelmiyorum?
aynı zamanda Aktif yiyici olabilir misin
Üç gündür gecmeyen nur topu gıbı bır baş agrım var. Gecen hafta uykusuz kaldım ondan mı ev aşırı sıcak ondan mı anlayamadm ama gecmıyor be yaptıysam
Evet evler çok sıcak o da bunaltıyor olabilir insanı. Arada benim de başım ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.
Ben sürekli terliyorum yaa sinir oluyorum eskiden terim kokmazdı şimdi kokuyor sürekli koltuk altımı yıkıyorum karbonat sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…