Ayakta sallamaya kayınvalidem alıştırdı. Buna alıştığı için ayağımdan bıraktığım anda uyanıyor. Ve ben bir Saattir ayağımda tutuyorum. Utanma sebebimde kendi kendine uyumaya ya da farklı şekilde hiç uyumadığı için. Geçen bir tanıdık geldi çocuğu 3 yaşında hala ayakta sallayarak uyutuyor öyle uyutmak istemiyorum ondan.Henüz Çok düzenli olmasa da gece uykularımız fena değil. Ayakta salladığın için niye utanıyorsun ki. Hafta sonu doğum gününe gittik arkadaşın 1 yaşında çocuğu kendi yatağında pışpış ile alışmış durmadı sürekli ağladı sallamaya çalıştı çığlık attı. Kalkmak zorunda kaldılar. Başka bir arkadaş nasıl alıştırdıysa bize geldiler bir sürü çocuk oyuncak varken 4 yaşında kızı 9 da anne uykum geldi dedi yatak odasına git uyu dedik gitti uyuduBüyük Oğluma kendi kendine uyumayı öğretmiştim Bi ara hastalandı huysuz olunca ayakta salladık alıştı hep öyle uyudu. Çokta büyük sorunlar yaşamadık. Önüne gelen sallayıp uyutuyor rahatlık oluyor Şimdi bebekle 8 gibi yatak odasına gidiyoruz 9 gibi anca uyuyor odadan çıkıyorum abisini uyutmaya geçiyorum sohbet hikaye derken 22.30-23 oluyor oluyor saat. Eee Akşam bitti bebek emmeye kalkacak birazdan. Bana birşey kalmıyor diyerekten 3 gündür bebeği eşim sallıyor 10 dk da uyuyor bizde büyükle okuma yapıyoruz vs. Belki kötü yapıyorum ama henüz uyku eğitimi için zaten erken kolay yolu seçiyorum şu an için
cover nasil canim resim atramisnTabi zamanla olur canim. Ben de coveri alali 2 ay oluyor daha. Bir de hep farkli yerlerden almaya calisiyorum denemek amacli. Kolay gelsin canim
Bulur belki sen gene de umudunu kaybetme. Bir gün sende artık kendi kendine duruyor ve daha sakin bir çocuk oldu yazacaksın ben inanıyorum sende inan. Belli bir aydan sonra çocuklar ailelerinin davranışlarından ve hareketlerinden her şeyi öğrendikleri için seninki de daha ılımlı olacaktır. Unutmayalım ÇOCUKLAR AİLENİN AYNASIDIR.Yok canim o istisna beni bulmaz amin amin insallah diyelim
Alkış ınşallah canim ınşallahBulur belki sen gene de umudunu kaybetme. Bir gün sende artık kendi kendine duruyor ve daha sakin bir çocuk oldu yazacaksın ben inanıyorum sende inan. Belli bir aydan sonra çocuklar ailelerinin davranışlarından ve hareketlerinden her şeyi öğrendikleri için seninki de daha ılımlı olacaktır. Unutmayalım ÇOCUKLAR AİLENİN AYNASIDIR.
Rutin kurmaya çalışıyorum. Mamayı her gün aynı saatte verip sonra yarım saat kadar oynayıp öyle uykuya geçiriyoruz göya. Ama malesef her gün aynı olmuyor. Oda bir gün sabah güzel uyurken bir gün sabah uyumuyor. Gün içinde de aynı değişiyor. Ve çok kısa uyuyor. Ayağımda dururken 1 saat uyuyor ama bırakınca anında uyanıyor. Bir düzen kurarsan buradan da paylaşır mısın? Bilgilenmis olurum.
İnşallah canım :)İnşallah kurarım da paylaşırım amiiiin.
Bebeginize su verin geçmiş olsun tekrarTeşekkür ederim cevabınız İçin susuzluktan sanırım çünkü doyuyor Emin’im kilosu normalin üstündeydi en son peki su vereyimmi yoksa kendinmmi içmem lazım
Bizimde ayni bi ara duzelmisti ayni bu yazdihina tekrar donduk... Bugun aynaya baktim goz altlarim morarmis bazen o 2 saati bile 15 dakikada bir kalkarak uyuyoBenim cocuk uyumuyor arkadaslar gunduz kucakta toplam 1 saat gece toplam 2 saat kucakta sizce normal micanavar bence
6 saat miHepinize mutlu günler. Allah bütün bebeklerimizi hayırlı ve huzurlu eylesin. Annelerimize de azıcıkta olsa dinlenme fırsatı versin. Bebeklerinizin uykuları nasıl? Gündüz ara ara toplasak 3 saat uyuyor. Gece de en fazla 6 saat uyuyor. Ara ara Emerkende uyuyor. Ben mi bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorum anlayamadım. Uykuyu sevmeyen bir çocuk. Kucakta olmayı seviyor. Sürekli ağlayan bir çocuk değil ama sürekli onu oyalamam lazım. Gerçi tek işim o oldu da. Ve ben bazen çok yoruluyorum. Ayakta sallayarak uyutuyorum bunu da utanarak söylüyorum.3 aylık oldu bu arada 4 ayını dolduruyor. Siz uyku ile ilgili bir düzen kurabildiniz mi?
Benim cocuk uyumuyor arkadaslar gunduz kucakta toplam 1 saat gece toplam 2 saat kucakta sizce normal micanavar bence
[/QUOTE
minik canavarlar bunlaruyumayan bebe yapmislar
Cover adi ustunde dis kap sadece. Ici silinebiliyor, disina su gecirmiyor. Ustune su bile doksen disina cikmaz. Diger ybbler su dokulup uzun sure bekletince pamuklu olduklari icin suyu disina veriyor dogal olarak. Bu coverlarin icine ic bezlerden koyuyorum. Sadece ic bezi degistiriyorum. Kaka yapip covera bulasana kadar coveri yikamiyorum. Boyle olunca bir suru dis beze para vermeye gerek yok. 4-5 cover alip icini evdeki eski pamuklulardan ic bez yapip cok ucuza getirebilirsiniz. Bir de cok hizli kuruyor.cover nasil canim resim atramisn
bende ayakta sallayarak yada memede uyutuyorum baska türlü uyumuyorHepinize mutlu günler. Allah bütün bebeklerimizi hayırlı ve huzurlu eylesin. Annelerimize de azıcıkta olsa dinlenme fırsatı versin. Bebeklerinizin uykuları nasıl? Gündüz ara ara toplasak 3 saat uyuyor. Gece de en fazla 6 saat uyuyor. Ara ara Emerkende uyuyor. Ben mi bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorum anlayamadım. Uykuyu sevmeyen bir çocuk. Kucakta olmayı seviyor. Sürekli ağlayan bir çocuk değil ama sürekli onu oyalamam lazım. Gerçi tek işim o oldu da. Ve ben bazen çok yoruluyorum. Ayakta sallayarak uyutuyorum bunu da utanarak söylüyorum.3 aylık oldu bu arada 4 ayını dolduruyor. Siz uyku ile ilgili bir düzen kurabildiniz mi?
Ben de cok daraliyorum bazen. Doktoru kolik dedi işte, ben kopige de atağa da inanmıyorum diye geziyorum ortada
2.5 aylik MutluHepinize mutlu günler. Allah bütün bebeklerimizi hayırlı ve huzurlu eylesin. Annelerimize de azıcıkta olsa dinlenme fırsatı versin. Bebeklerinizin uykuları nasıl? Gündüz ara ara toplasak 3 saat uyuyor. Gece de en fazla 6 saat uyuyor. Ara ara Emerkende uyuyor. Ben mi bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorum anlayamadım. Uykuyu sevmeyen bir çocuk. Kucakta olmayı seviyor. Sürekli ağlayan bir çocuk değil ama sürekli onu oyalamam lazım. Gerçi tek işim o oldu da. Ve ben bazen çok yoruluyorum. Ayakta sallayarak uyutuyorum bunu da utanarak söylüyorum.3 aylık oldu bu arada 4 ayını dolduruyor. Siz uyku ile ilgili bir düzen kurabildiniz mi?
Hepsi aynı bunlarin demek ki; bir yerde uyuyorlar ama asıl yerlerine koyunca uyaniyorlar. Gotunde sensör var diyoruz bizRutin kurmaya çalışıyorum. Mamayı her gün aynı saatte verip sonra yarım saat kadar oynayıp öyle uykuya geçiriyoruz göya. Ama malesef her gün aynı olmuyor. Oda bir gün sabah güzel uyurken bir gün sabah uyumuyor. Gün içinde de aynı değişiyor. Ve çok kısa uyuyor. Ayağımda dururken 1 saat uyuyor ama bırakınca anında uyanıyor. Bir düzen kurarsan buradan da paylaşır mısın? Bilgilenmis olurum.
Ewet buralarda az artistlik yapmadik
Geçmiş olsun, benim de ağrıdı mi kötü tutar bilirim. Parol de bi işe yaramiyo, geçen gün agir agri kesici alıp sütümü sağıp dökmeyi bile düşündüm.Üç gündür gecmeyen nur topu gıbı bır baş agrım var. Gecen hafta uykusuz kaldım ondan mı ev aşırı sıcak ondan mı anlayamadm ama gecmıyor be yaptıysam
aynı zamanda Aktif yiyici olabilir misinBugün 8.259 adim attim evde
Aglayan bebegin böyle bir artısı var ancak benim anlamadığım hem emziriyorum hem evde bu kadar aktifim neden incelmiyorum?
Evet evler çok sıcak o da bunaltıyor olabilir insanı. Arada benim de başım ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.Üç gündür gecmeyen nur topu gıbı bır baş agrım var. Gecen hafta uykusuz kaldım ondan mı ev aşırı sıcak ondan mı anlayamadm ama gecmıyor be yaptıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?