2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hiç tutamıyorum boğazımı ama egzersiz yapıyorum az biraz vücudum çok hantsllaşmış ama zaman lazım kendine gelmesi için.. Ben sabit kaldım ya doğumdan sonra 69 indim daha da inmedi tık yok ekmek hamur işi tatlı kesmem lazım ama boğazımı tutamıyorum

Ben 58’le hamile kalmıştım doğumdan sonra iştahım kesildi resmen 55’e düşmüştüm. Ta ki canım tatlı istemeye başlayana kadar 57 olmuşum sorun o değil de tatlı yediğim için göbek oldu o 2 kilo da yoksa kilo almak istiyordum zaten ama benimki biraz sağlıksız oldu. Hele bu aralar sürekli çikolata yemek istiyorum bugün markete gittik benim aldığım şeylere bir baktım hepsi tatlı

R Rzg14 canım çok geçmiş olsun. Oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallah, bebişe de bulaşmaz

Ne şekilde tüketiyorsun canim karabugdayı?
hasliyorum cnm ben.
istersn pilav yap.
ben bi de hazir patlagini aldim. ekmek yerine tuketiyrm. ama ekmek de yiyrm
saol cnm. emzirirken diyet farkli. dr a danismadan yapma derim. diyetisyen sute zarar gelmeyecwk sekilde yonlendirsin seni derim.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
amin cnm.

R Rzg14 canım çok geçmiş olsun. Oğlun en kısa zamanda iyileşir inşallah, bebişe de bulaşmaz
cokkk amin cnm.

Ben de maalesef cips tutkumdan vazgecemiyorum bide tuzlu yani ne gerek var Allah askina sacma salak seyler bak simdide canim irmik helvasi cekti tovbe yarabbim bi kere de brokoli falan cekse

Ben de maalesef cips tutkumdan vazgecemiyorum bide tuzlu yani ne gerek var Allah askina sacma salak seyler bak simdide canim irmik helvasi cekti tovbe yarabbim bi kere de brokoli falan cekse
Benim de canım hep cips cekiyo
Hamilelik de hic yemedim
Simdi de esim acınca 1-2 yiyorm kendimi süte geciyor diye durduruyorm
Sen de öyle düsün,süte geciyor,bebege zarar diye

Benim de canım hep cips cekiyo
Hamilelik de hic yemedim
Simdi de esim acınca 1-2 yiyorm kendimi süte geciyor diye durduruyorm
Sen de öyle düsün,süte geciyor,bebege zarar diye
Simdi ben 1 yildir sigara da icmiyorum onun verdigi bisey var 1 yildir icmiuorum ama dun bieakmis gniyim maalesef en azindan diyorum sadece cipsle bitiriyorum isi ama o da zararli tabii maalesef

yok cnm. ilacla kontrol ediyoruz. ilac etkisi gecince 39.5a cikiyor.

dogdugundan beri annemde, dogdugumdan beri bende ve dogduklarindn beri iki cocugumda da var cnm. halk arasinda vurda gül deniyor o lekeye. sorun yok
İnsallah tez zamanda atesi iner canim... aaman iyi barj o zaman telas etmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…