2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim uyusukluğum o kadsr çabuk geçti ki hemşireler bile şaşırdı 1.5 sonra falan hissediyodum sanırım ondan çok canım acıdı
Canım bende doğum agrisindan cok sondajın agrisini yasadim.2 kez cektiler cikmadi yapismis, üçüncüde zorla çıktı.Öyle canim yandıki bir ay gecmedi o ağrı

Hic hatırlamıyorum hızını demek ki cok sorun olmamış, acıdı tabi çıkarırken uyuşuk degildim çünkü, gece çıkardılar oglen ameliyat olmuştum.
Kızlar bebeğiniz gaz cikarttiginda kokuyormu ? Benimki gaz cikarttiginda afedersiniz büyük adam gibi kokulu oluyor
Kakasi varsa kokuyor bence
gunaydin tatlis anneler
Günaydın minnoşto

Kızlar bebeğiniz gaz cikarttiginda kokuyormu ? Benimki gaz cikarttiginda afedersiniz büyük adam gibi kokulu oluyor
Benimki gaz çıkaramıyor ya kaka günde 3 4 defa yapıyor ama gaz çıkaramıyor sırf gaz cikaramadigi için uyuyamıyor ben elimle cikarttiriyorm öyle çıkıyor bazen böyle olanda hiç duymadım ya kakasida köpüklü çıkıyor bazen gazdan sanırım

B

bunu bende sormıstum cvp gelmemisti
Drm 3 saat sonra 1 kadeh sarabın etkisi gecer dedi
Ben 5-6 saat bekleyip öyle sagdm sütü.
Anladim canim ben de olmadi arrik o gece emzirmim sabah sagip atim 1 kadehle yetinecegimi sanmam en son hamile degildim ictigimde

Benimkide gerinmekten uyuyamiyodu simdi uykumuz masallah biraz duzeldi humana iyi geceler cayindanndolayi

O agri sondadan degildir canim benimde idrar yaparken cok agriyodu ama sondadan degilmis o dogum yaptigimiz icinmis hizlica cekmedi

Canım bende doğum agrisindan cok sondajın agrisini yasadim.2 kez cektiler cikmadi yapismis, üçüncüde zorla çıktı.Öyle canim yandıki bir ay gecmedi o ağrı
Yoksa benimkide mi sondadan ay Allah im sirf su sezeryanin zorlugundan ve hamileligin 30. Haftasinjn berbatligindan bile insan 2. Cocuga supheyle bakiyo

ay ayni beninde oyle oldu hala tuvaletimi fazla tutamiyirum cok berbat bi durum

Aynen ikinciye hic cesaretim yok yaş olmus 32 zaten
ilk kızımı 29 yaşında doğurmuştum .. uzun süre 2 yapmayacağım demiştim hamileliğimin ilk 4 ayı kusma nedeni ile hastanede geçti.. o kaar kilo verdim ki bebeği almayı düşündüler.. sonra bir gün uyandım bulantı bitmişti yani bitmişdi derken günlük hayatıma dönebilmiştim... ama 9 ay boyunca kustum günde 3 kez . sonra 37 haftada kontolde bebeğin kalp atışlarında sorun gördü dr ve açıl sezeryana alındı... ikinci kızıma 6 sene sonra hamile kaldım üstelik de isteyerek :)) hersey unutuluyor zamanla.. 2. hamileliğim ise erken doğum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…