Canım bende doğum agrisindan cok sondajın agrisini yasadim.2 kez cektiler cikmadi yapismis, üçüncüde zorla çıktı.Öyle canim yandıki bir ay gecmedi o ağrı
Canım bende doğum agrisindan cok sondajın agrisini yasadim.2 kez cektiler cikmadi yapismis, üçüncüde zorla çıktı.Öyle canim yandıki bir ay gecmedi o ağrı
Kızlar hala kafama takılıyor ameliyattan sonra sondanızı nasıl çıkarttılar birden hızlıca çekerek mi yavaşça çekerek mi benimkini hemşire çok hızlı çekti çok canım yandı doğumdan sonra 2 hafta falan çok ağrıdı orası idrarımı yaparken canım yandı doktor bi arkadaşıma sordum öyle yapmaması gerekiyodu dedi sizinkiler nasıl oldu merak ettim
Benimki gaz çıkaramıyor ya kaka günde 3 4 defa yapıyor ama gaz çıkaramıyor sırf gaz cikaramadigi için uyuyamıyor ben elimle cikarttiriyorm öyle çıkıyor bazen böyle olanda hiç duymadım ya kakasida köpüklü çıkıyor bazen gazdan sanırım
Benimki gaz çıkaramıyor ya kaka günde 3 4 defa yapıyor ama gaz çıkaramıyor sırf gaz cikaramadigi için uyuyamıyor ben elimle cikarttiriyorm öyle çıkıyor bazen böyle olanda hiç duymadım ya kakasida köpüklü çıkıyor bazen gazdan sanırım
Kızlar hala kafama takılıyor ameliyattan sonra sondanızı nasıl çıkarttılar birden hızlıca çekerek mi yavaşça çekerek mi benimkini hemşire çok hızlı çekti çok canım yandı doğumdan sonra 2 hafta falan çok ağrıdı orası idrarımı yaparken canım yandı doktor bi arkadaşıma sordum öyle yapmaması gerekiyodu dedi sizinkiler nasıl oldu merak ettim
Yoksa benimkide mi sondadan ay Allah im sirf su sezeryanin zorlugundan ve hamileligin 30. Haftasinjn berbatligindan bile insan 2. Cocuga supheyle bakiyo
Yoksa benimkide mi sondadan ay Allah im sirf su sezeryanin zorlugundan ve hamileligin 30. Haftasinjn berbatligindan bile insan 2. Cocuga supheyle bakiyo
Normal dogum yaptım canım epuduralsız agrı kesıcısız fılan en cok ıkınırken sancı geldıgın agedersınız ıdrar yerımın dısarı cıktıgını hıssettım. Dogumdan sonra bı aya yakın cişimi tutamadm azcık gulsem kacıyorsu yanma hep oldu ıgne batar gıbı arada oluyor. Hala toparlamıs degıl. İşlemı bılmıyorum ama normal agrılar belkı hemsırenın elı bıraz agırdır.
ilk kızımı 29 yaşında doğurmuştum .. uzun süre 2 yapmayacağım demiştim hamileliğimin ilk 4 ayı kusma nedeni ile hastanede geçti.. o kaar kilo verdim ki bebeği almayı düşündüler.. sonra bir gün uyandım bulantı bitmişti yani bitmişdi derken günlük hayatıma dönebilmiştim... ama 9 ay boyunca kustum günde 3 kez . sonra 37 haftada kontolde bebeğin kalp atışlarında sorun gördü dr ve açıl sezeryana alındı... ikinci kızıma 6 sene sonra hamile kaldım üstelik de isteyerek :)) hersey unutuluyor zamanla.. 2. hamileliğim ise erken doğum oldu.