2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar merhaba dogurdum giremez olduk gruba...Asya bebek çok şükür iyi ... Ama yogunluk malum. En geç doğuranlardandan olduğum için Asya bebek salı gunu (19 agustos) tam 3 aylık olacak... Bu ayda yaptırmadıysnız rota virüs aşısını unutmayın..
Kiloya gelince 52 ile gebe kalmıştım, toplamda 12 kg alıp 64 le doğuma girip 60 la eve döndüm (3100 gr bebek), bebek 1 aylık olunca fırsat bulup hemen eski diyetisyenimde aldım solugu. bana hiç açlık yasatmadan sinirlerimi bozmadan hemde sütümü bol bol artırarak kalan 7 kg mu yaklasık 7-8 haftada vermem için diyetler uyguladık ve şu anda 53 kg yum..
kiloyu kafanuza takmayın vermek istiyorsanız lütfen diyetisyene gidin... çünkü hem sağlıklı hemde süt artırıcı diyetle size kilo verdiriyor. tavsiyem kesinlikle diyetisyen...
çok agır olmamak şartı ile evde göbek kalca egzersileri yaptım, yürüdüm ama işte bebekten fırst buldukça..
umarım herkes cok iyisir...

Kızlar ya bende aşırı bir halsizlik var, böyle kolumu kaldırsam yere düşecek gibi Hangi değerimiz düşünce böyle oluyorduk?

merhaba cnm B12 olabilir ben bebek 1 aylıkken diytisyenin istediği tahlillkeri yaptırdım öyle gittim mesela yine hipoglisemi çıktı bende...

Kizlar alkol alinan bi gunde sabaha kadar emzirmeyecek miyiz surec nasil oluyor bilen war mi

Yanlış yazmısım, :))) eski kiloma döndüm 53 değil 52 kg yum...

Selam kızlar, telsiz bakıyorum ben de ama emin olamadım hangisini alsam. Evim iki katlı o yüzden çekim mesafesi önemli benim için.var mı önerisi olan, kullanan memnun kalan ?

Selam kızlar, telsiz bakıyorum ben de ama emin olamadım hangisini alsam. Evim iki katlı o yüzden çekim mesafesi önemli benim için.var mı önerisi olan, kullanan memnun kalan ?

Ben bunu kullanıyorum, memnunum ama tabi iki katlı evde nasıl olur bilemiyorum.

Eklentiler

• D666EA80-675A-4DCA-B548-72775B60A0E6.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar hala kafama takılıyor ameliyattan sonra sondanızı nasıl çıkarttılar birden hızlıca çekerek mi yavaşça çekerek mi benimkini hemşire çok hızlı çekti çok canım yandı doğumdan sonra 2 hafta falan çok ağrıdı orası idrarımı yaparken canım yandı doktor bi arkadaşıma sordum öyle yapmaması gerekiyodu dedi sizinkiler nasıl oldu merak ettim

Normal dogum yaptım canım epuduralsız agrı kesıcısız fılan en cok ıkınırken sancı geldıgın agedersınız ıdrar yerımın dısarı cıktıgını hıssettım. Dogumdan sonra bı aya yakın cişimi tutamadm azcık gulsem kacıyorsu yanma hep oldu ıgne batar gıbı arada oluyor. Hala toparlamıs degıl. İşlemı bılmıyorum ama normal agrılar belkı hemsırenın elı bıraz agırdır.

Evet benimde yanma olmuştu doğumda en zor benim için bi ayağa kalkmak bide sonda oldu arkadaşım benim gibi hiç ağrımadı diyo hemşire mi yanlış yaptı anlamadım

spinal anestesi sezeryan oldum, belden igne yapildiktan sonra sondaj takildi hic hissetmedim, dogumdan sonra uyusukluk gecmeden sondaji cikardilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…