2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Cok kiymetli bir bilgi valla daha once hic aklima gelmemisti cok mantikli K ktphncanne

Uf ben de aynen ilk başlarda tutamadım. Şimdi o kadar değil ama tuvalete zor yetiştiğim anlar oluyor. Bir de neneler gibi hapşırınca altıma kaçırıyorum doktor 3-4 ay sürer demişti. İnşallah geçer.

Aa kendiliginden gecebilir mi yani? Insallah ya

kizlar aman benisleri ana kucagunda tek basina faln bitakmayin benim kiz artik kafayi zorla kaldırıp kendini oturiyo pozisyona getiriyir dun koltuga yastiga yatirip iceri gittim dogrulmis yuz ustu donmus koltuk Allahtan genis bisey olmadi
Ben de korkmaya basladim yuzustu yatirrim kendingazini daha rahat cikariyo diye bi baktim sirtustume dondurdu kendini ayaklariyla hatta dedim ben yanli koydum heralde ondan oldu twkrar yuzustu yatirdim tekrar sirtustu yapti kendini.. yatarken de devamli oturmaya calisiyo krndini ileri itiyo artik bize pek rahat yok

evt canim cok dikakt etmek lazim en oyiis yerebiseyler serip yere yatirmak koktuk yatak ustperi tehlikeli oldu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…