Günaydın annişkolarrrr
en sevdiğim gündeyiz mübarek Cuma
akşam iftara ablama davetliyiz onunda 2 çocuğu var biri daha 3 aylık. Dayanamadım dedim tatlıyı ben yaparım sen uğraşma. Akşam güya çamaşırları asıp bulaşık makinasını boşaltıp tatlı yapıcaktım ve yeni grup çamaşırı atıcaktım yıkamaya. Aman Allahım ıslakları çıkarıp makinanın üzerine katladım diğer kirli grubu attım yıkamaya sonra geçtim tatlıyı yaptım ama bırak makina boşaltmayı tatlıdan çıkan bulaşıkları bile toparlayamadım ayaklarım şişko teyzeler gibi oldu. Valla girdim yattım zaten yangın yeri her yanım. Sabah bi kalktım eşim 2 makina çamaşırı asmış çöpü kapıya koymuş nasıl sevindim anlatamam. Bende çıkmadan bi grup kirliyi daha attım yıkamaya misss. Bi de bugün aşırı yağmur var diye servisle gitmedik arabayla geldik işe o da nasıl rahatlık
işler tam bitmese de azaldı mutluyum
Sabah sabah baya yazdım heh :))
Arkadaşım iletişimde ustalık eğitimine gitti ve baya pahalı bir eğitim. Anlattıklarına inanamadım. Dikkatlice okuyun kızlar size özetliyorum. Kadın erkek her insan uğruna bedel ödediği kişilere düşkünleşirmiş. Yani eşiniz sizin için bi şey yaptığında aman sen yapma aman ben hallederim demiceksiniz bırakın yapsın size daha düşkün olur. Hatta beni şuraya bırak beni almaya gel gibi durumları da eklemek gerekiyor. Eğer tam tersi siz kocanız için sürekli bedel öderseniz düşkün olan taraf siz olursunuz ve kocanız yaptıklarınızı artık fedakarlık değil göreviniz gibi algılayıp zalimleşir. Çevrenizden veya kendi ilişkinizden gözlemleyin aşırı doğru bir tespit.
Çok önemli bir konu daha. Erkek elden para verdiği kadına meyledermiş. Yedirdiği giydirdiği harcadığı kadına meyledermiş. Patrol sekreter/ temizlikçi ev sahibi gibi ilişkiler boşuna oluşmuyo. Fıtrat olarak erkek harcadığı kadına meylediyo kızlar. Kocanızla nasıl bir para ilişkiniz var bilmiyorum ama ben çalışıyorum yine de eşim nakitin var mı veriyim mi diyo her defasında ver aşk diyorum alırken de senin paran ayrı bi kıymetli lezzetli diyip öpüp sarılıyorum valla da hoşuna gidiyo. Düşünün eğitmen diyor ki temizlikçinize bile parasını eşinize ödetmeyin gerekirse ondan alın parayı ama siz elden verin.
Aklıma geldikçe yazarım bu eğitimden bilgiler size de.
Yani sana çok katılıyorum beybi :))
Şuan istanbul hala öyle bende gece oda aydınlandı resmen gürültü ile ona uyandım sabah servise durağa gidemedim.