2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lohusa kiyafetleri goturdum fotograf cekimi icin 3 ayri kiyafet... prof makinasi aldi esim sirf orada fotograflarimiz olsun animiz olsun diye.. Bir kere bile o kiyafetleri giymedim 12 gun suren lohusa depresyonundan sonra kendim giydim evde bebekle cekindim keske hastanede onlari giyinip cekinseydim

Ne diim vallahi insanin cesareti kirilmiyo degil yani hamiellik unutuluyo deniyo bebek olunca ben hic unutmadim zorluklari supheleri agrilari sancilajma yok yalanxi sanci zart zurt zaten cok supheci bu insanim hele spinal anestezi falan yoj anam bana gore degil bu isler

ben dogum fotografcisi falan tutmamistim ameliyata hazirlanirken hemsire telefonunu ver ameliyatta foto cekeyim dedi sayeainde cok guzel bir suru fotom oldu

ben dogum fotografcisi falan tutmamistim ameliyata hazirlanirken hemsire telefonunu ver ameliyatta foto cekeyim dedi sayeainde cok guzel bir suru fotom oldu
Yaaa cok sanslısın ya keske banada dıyen olsaydı. Dogumhaneye anca yetısdım dırek ıkınma dogurursun bebek duser dedıler dogum haneye dırdım dogurdum nst fılan takmamıslardı. Hatta doktor stajer dr kızmıs aglayarak cıkmıs dogum haneden doktor esımler bana veya bebege bırsey oldu sanmıslar. Baya korkmuslardı

Yıne cekınmıssın eve gelınce psıklojm bozuldu esıme kızdım cekmedım hıc

benimki planli dogumdu, gobek bagiyla bile fotosu var kuzumun dogduktan temizleyip yanima getirdiler yanak yanaga pozumuzu da cekti hemsire ama okuz kocam dandik sarj aleti almis telefonlarimizin duzgun sarj edemedik hastanede birkac tane fotomuz var sadece

Benımkı dogru durust gelmedı bıle ıhtıyac oldukca geldı guzel olmus özelde mı yaptn dogumu

sekersizfistikezmesi gelem mi dovmeye
S Serpico19 hala.efeyle.fotom.yok inanmicaksiniz ama gercekten yanyana fotomuz yok dogum pismanligim ne dersen keske oda suslemesini sade yapmayip abartsaymisim ya anisi bile yetti herkes hala soyluyor güzeldi falan filan

Benım oda susum bılen yok ıstemedım ben de foto olabılırdı. Vakıt gecmeden cekıl canım hatta olusu babaya bırak az makyaj yap ıkı kare cek bu aksam. Bende boyle hazırlanıp bı yere gıtmıyodum eve kapattm baktm benle doguranlar gezıyor neyım eksık deyıp cumartesı gezmeye gıttık nasıl ıyı oldu anlatamam. Gıttıgımız yerde da caktırmadan bakıp sevenler mı dersın nasıl gaza geldım mutlu oldum

İyi dedin kiz çekem.makyaj hayattan.bezince insan tip kayinca boyle oluyor

İyi dedin kiz çekem.makyaj hayattan.bezince insan tip kayinca boyle oluyor
Yanı kendımıze yıne kendımız getırcez bende hamılelık dogum derken baktım baya dagılmısım kendıme gelmeye calısıyorum az daha oyle devam etsem pıs pasaklı evıyle esıyle ılgılenmeyen bebegıne zorakı bakan ev hanımı moduna gırmıstım. Oglumla hayatın tadını cıkarmaya karar verdım suslenıp gezıp tozup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…