2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimkilerde kış geldi, geldiler winter is coming

Şu 4.ay aşısı huyunu değiştiriyor çocuğun diyorsunuz ya ,ben şuan onu bekliyorum. Kv geldiginden beri çocuğumun yatma kalkma yemek saati herşeyi bı değişik oldu. Bu halleri o aşıyla bozulsun ve tekrar duzenimi kurayım diye bekliyorum evin içinde kat kat giydirmek istiyor ben açıyorum üzerini örtüyor , kırmak da istemiyorum surat asmıyım diyorum bakalım ne kadar dayancam

Kanguru varsa koyup gezdirmeyi deneyebilirsin canım, ben uyumamak için direndiğinde öyle yapıyorum 5 dakika evde turluyorum uyuyor.

Geçmiş olsun kuzum pzt gidersiniz sicak tut bebegi
B bebegim-gel kizlar simdi babam geldi bizi ozele goturdu kana ve idrara bakildi jicbi sey yok tamamen gaz... Gaz gaz gaz vay arkadas bi ossuramama bizi ne hale getirdi ya doktor da enfeksiyondan suphelendi ama yok yani

C
B bebegim-gel kizlar simdi babam geldi bizi ozele goturdu kana ve idrara bakildi jicbi sey yok tamamen gaz... Gaz gaz gaz vay arkadas bi ossuramama bizi ne hale getirdi ya doktor da enfeksiyondan suphelendi ama yok yani
Cok şükür cnm birseyi çıkmamış bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…