2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O kadar kötü mü ya pazartesi bizde olacağız korktum şimdiden
İlk aşıda hiçbir şey yaşamamıştık ama bu gözümü korkutuyor
HEr cocuk bir değil cnm .
Bizimki zaten kaprisli bi bebe
Asla baska yerde uyumaz,yatagını düzenini arar.
Aksm saatinde uyumazsa cıldırır.Ası iyice kaprisli yaptı

Allahım hepsi aynı
Bu hafta 4-12 calıstı esim.
14.00 de kacıyo evden
Niye erken kacıyosn bukadr diyorm yoo aynı saatte cıkıyorm diyo
Sanki ben bilmiyorm 13.00 de kalkıyo,kahvaltı edip kacıyor evden

Bizde de babama yapti cok sasirdik.. normalde onla cok oynar

Canim bende tam bu konuyu arastiriyordum.6 haftalik hamileyim boyle vajinamin ust bolgesinebicak gibi agri girip cikiyor.seninde oylemiydi ve bebegini aldinmi kucagina

Bir de bunun annemde bakmış ne var sende bakarsın versiyonu var
Aynen onu da doğumda duydum cnm annem evde doğurmuş ne var sanki doğumda diye şimdi kv o modda ben 4 tane büyüttüm ne var sanki tabi lafta 10 gün sonra 5 aylik olacaklar hala babaanneyi dedeyi tanımıyoruz gelmediler kış geldi ya kalmaya gelecekler ama

Eğer gerçekten böyle düşünüyor olsaydı yani 4 tane büyüttüyse şayet çocuk büyütmenin ne demek olduğunu, zor olduğunu bilip ona göre davranmasını bekliyor insan. Ama dediğin gibi sadece lafta. Valla bu soğukta da yatılı misafir çocukla çok zor ya.
bizimkilerde şehir dışında yaşıyorlar umarım gelmezler

Ben ilk doğum yaptığımda Lohusalık tan mı nedir o kadar saftım ki, tabi ben çocuk doğurmadım tecrübeleri dikkate alıyordum.
Sonra anladım ki kimse kendi çocuğunu kendinden iyi tanımıyor pişmanlıklarım çok fazla ve o kadar travma oldu ki o gelen giden her kafadan ayrı ses çıkması, çocuğun günlerce ağlaması apayrı
En son noktayı koydum kırıp geçiyorum artık çünkü sabrım kalmadı,
"siz doğurup büyütmüşsünüz herşeyi yaşamışsınız, ben bu çocuğu kendim büyüteyim diye işimden vazgeçtim bırakında kendi istediğim gibi büyütmeyim" diyorum.
Kv biz eskiden diye başlayan cümleler ile içimi baydı artık, ama geldiği zaman oturma odasından sadece tuvalete gitmek için çıkıyor, ne 1 kaşık yemek ne temizlik
Ama lafta yardımci oluyor.
Öyle böyle 4 aylık oldular ya bunada şükür

Aynen bizde de durum bu canim, kv gelecekmis , 10 gunnkalacakmis, o arada ana kuzusu bekar 40 yasindaki kaynim da tabi damlayacak bize ,yilbasini burda gecirmeyi dusunuyormus beyefendi. Kendi kendine plan yapiyor. Vallahi aklimi oynaticam yaa .. misafir agirlamaktan bezdim artik ben kimseye gitmiyorum kalmiyorum anca geliyorlar zirt pirt köle miyim ben yaa ((

Aynen bizde de durum bu canim, kv gelecekmis , 10 gunnkalacakmis, o arada ana kuzusu bekar 40 yasindaki kaynim da tabi damlayacak bize ,yilbasini burda gecirmeyi dusunuyormus beyefendi. Kendi kendine plan yapiyor. Vallahi aklimi oynaticam yaa .. misafir agirlamaktan bezdim artik ben kimseye gitmiyorum kalmiyorum anca geliyorlar zirt pirt köle miyim ben yaa ((

Bende senin gibiydim. İlk 10 gün kim ne derse doğrudur dedim. Kendi isteklerimi de düşünemedim. Sonra baktım ki benim istediklerim ve doğru bildiklerim bunlar değil. Herkese karşı çıktım. Bunu böyle yapmıyorum. Hayır doğrusu bu diye. Herkes beni Çok bilmiş ilan etti. Varsın etsinler. Çocuğuma 10 günlükten beri tek bakıyorum. Allah razı olsun eşim akşamları çok yardımcı oluyor. Ama ilk günler keşke bu kadar müsade etmeseydim diyorum.

Ins gelmezler bizimkilerde başka sehirdeler kışları gelip bir ay kalip gidiyorlar

Allah kolaylık versin sabır versin cnm Bnde düşünüyorum napcam diye kp namazdan namaza camiye gidip hemen eve dönüyor insan rahat edemiyor bu sene iki bebeyle nsl olcak bilmiyorum ins daha iyi olur belki yardımcı olurlar umuduyla bekliyorum işte

.ok mu var herkes kalsın evinde akıllarına yeni mi gelmiş torunlari olduğu kolay donemleri kendilerince gelmesinler hepimiz tek.baktık şimdiye kadar gerek yok
Aynen bebeler zor donemi atlattı şükür gelecekler ama birşey diyemiyorum işte gerçi telde herşey söyledim yüreksiz cigersizsiniz merak bile edip gelmediniz diye sitem ettim de umurlarında olmadi merakla beliyorum bu sene ne kdr kalacaklar yanımızda acaba belkide çocuklar var hizmetleri eksik olacak ya rahat edemez erkenden kaçarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…