2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sende ne oluyo canım? Of bende bu durumu aşamadım ne olacak bilmiyorum mememde ağlıyor kucağıma meme pozisyonunda bile ağlıyor artık..
Ahhhh.... bir aydır bende uğraşıyorum aynı herkesin dediği gibi sadece uyku sersemi ilden alıyordu zaten sanırım bebeklerin bi çoğu çok garip ne anlıyorlar 4.ayda bunu yapıyor bebek hemşiresi arkadaşım var 4.ayda gelen tüm bebeklerin neredeyse ortak sorunu dedi meme reddi ama geçmez herhalde daha böle gider diyordumki 5. Ayımıza 5 gün kala artık emiyor hatta hiç bırakmak istemiyor şuanda sadece sabır dememoki geçecek

B bebegim-gel kizlar simdi babam geldi bizi ozele goturdu kana ve idrara bakildi jicbi sey yok tamamen gaz... Gaz gaz gaz vay arkadas bi ossuramama bizi ne hale getirdi ya doktor da enfeksiyondan suphelendi ama yok yani
Ah o gaz yokmu bitmek bilmedi Bizimki de osuramiyor kakada yapsa emince dha emerken gaz giriyo çocuk büyütmek ne zormuş arkadaş

Çok şükür cnm benmde sut azaldı ya ama ben yiyemiyorum artk ondan da ol uyor birakcam diye çok korkuyrm

Ah o gaz yokmu bitmek bilmedi Bizimki de osuramiyor kakada yapsa emince dha emerken gaz giriyo çocuk büyütmek ne zormuş arkadaş
Yaa ben boyle deyince dua et saglikli diyolar ben zaten herhun sukrediyorum o ayri konu fakat bu gaz hem cocugu mahvetti bak saka degil 4 ay olmus 4 aydir bu cocuk sanci cekiyo uyuyamiyo e ben desen zaten uykusuzluk huzursuzluk uzuluyorum artik ya bagiriyo cocuk sancidan kriz geciriyo olay sadece saglik degilki yazik gunah yani... İnsanlar bunu anlamiyo sanki ben sukretmiyomusum gbi bi algi olusuyo ama cocuk sanki cok kotu bi hastaligin icindeymiscesine ciglik atiyo e bu durum da kotu cok mu iyi la hawle

Çok haklsın bende bunları yaşıyorum valla ben bide geç kavuştum bebegime tabiki şükrediyoruz hergun ama acı çekince elimizden bisey gelmiyor ve insan gerçekten yıpranıyor anlamıyorlar cnm herkes yaşadığını biliyor

Ewet herkez ne ywsadigjnj kendi bilir tabii ki Allah beterinden saklasin ama bu da hic kolay degil

Slm kızlar
2 saat dısarı cıktık,anamdan kardesimden yemediğim laf kalmadı
Yok cocuk hasta olcak,yok hava kirli,yok mikrop kaptırcan
Gittiğimiz yerde özdilek/ikea yarımsar saat anca durmusuzdur
Cocugum masallah arabada uyudu hep.
Ama beni cocuk değil bu laflar yoruyor
Sen git kafanı dagıt diyen yok,pazardan pazara dısarı cıkıyorm o da laf oluyo valla yıldım

Çok kötüyüm kızlar, grip bir yandan, diş ağrısı bir yandan. Cuma dişçiye gittim, kanal tedavisi gerek ama bebeğe etkisini bilemem, doktorunuzla görüşün dedi beni yolladı. Yani sen diş hekimisin nasıl bilmiyorsun? Ayrıca bizim daha doktorumuz bile yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Kimi tedavi olduğun gün gün boyu emzirme diyor, kimi dört saat emzirme yeter diyor. Öyle bir gün emzirmeyecek kadar süt stoğum da yok. Emzirmeyip çocuğa ne vereceğim. Cumadan beri stresten sıkıntıdan ağrıdan sütüm bile azaldı, sağsam çok az geliyor. Yarın gidip halletmek istiyorum ama sonra ne yapacağım? Bana bi akıl verin.

4 saat sonra sutunu sagip atiyosun sonra emzirmeye devak benim bildigim bu sekilde canim kullanilan morfin maddesinin etkisi geciyo, yalniz tedavini ol bence dis isi sakaya gelmez ben dis degilde baska bi tedavimi aksatacaktim iyi ki aksatmamisim o gun mama aldirdim esime mamaya besledik oldu bitti,. Cok gecmis olsun

Kuzucum peki mamayı biberonla mı verdiniz? Sonra süt, meme istememe gibi bir durum oldu mu?

Esinle mi gittin onlarla beraber mi gittin canim

Seninkilerde mi hiç gelmedi doğdu doğalı bebiş desene yalnız değilim
Oha
Benimkinden beterler varmıs
Biz aynı sehirdeyiz,ayda 1 kez aksm oturmasına geliyor,yiyip icip gidiyorlar.
Bide arabamızı istediklerinde geliyorlarYani isleri düsünce.
Kızlar üzülmeyin benimkiler bı üst mahallede oturuyor hiç gelmediler
sizin 5.ay da gelmesi yine teselli ikramiyesi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…