2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Defolsun gitsinler yaramazlık yapsinlar.bezdirsinler.ufaklıklar

Valla ben yeni hayir demeyi ogrendim hem de gecen kendime sasirdim sert bi sekilde o hirka kalacak ustunde dedim direkt yetti artik cunku ya ne konusmalar oluyo sinirden yazmak istemiyorum sanki 30 yasinda unv mezunu birine degil 14 15 yasinda evlenmis birine akil veriyolar... Bunaldim cok bunaldim psikolojim bozuluyo artik yorumlardan

Canım öksürük kızın birinde var havlu koydum hem sırtına hem göğsüne azaldı şükür dene istersen ateşi fln yoksa

Aman canim viski kullanma tenini yakmis bi bebegin gecen okudum ayaklarina mi ne surmusler oksuruk surubu bizim doktorumuz senkrol diye bi suruo vermisti sadece adini yazdim tabii ki doktor yazar burnu aktiriyo oksuruhu kesiyor

Hic gormeye gelmediler mi yoksa kisa mi durdular

[/QUOTE]
Canım öksürük kızın birinde var havlu koydum hem sırtına hem göğsüne azaldı şükür dene istersen ateşi fln yoksa
Aman canim viski kullanma tenini yakmis bi bebegin gecen okudum ayaklarina mi ne surmusler oksuruk surubu bizim doktorumuz senkrol diye bi suruo vermisti sadece adini yazdim tabii ki doktor yazar burnu aktiriyo oksuruhu kesiyor
Sağolun kızlar akşam götürelim acile senkrol yazar belki.inşallah hemen iyileşir.birde benim kız sürekli oturmak istiyor yatıramıyorum birtürlü.nekadar meraklı oldular .

Sağolun kızlar akşam götürelim acile senkrol yazar belki.inşallah hemen iyileşir.birde benim kız sürekli oturmak istiyor yatıramıyorum birtürlü.nekadar meraklı oldular .
[/QUOTE]
Hemen geviyo canim senkrolla 3 gune tamamen bizimkide surekli oturmaya calisiyo belini kaldiriyo pembepatiks

Cok haklısın. Ben artık bu çocuk aç bu çocuğun gazı var kelimelerini duymak istemiyorum. Çünkü hiç biri çocuğumda yok sadece uyumayı sevmeyen ve oyun oynamayı onunla ilgilenmeme alıştı ondan. İnsanlara sert olmadan anlamıyorlar. Bende senin gibiydim baktım olmuyor en iyisi kendi bildiğin gibi yap en güzeli.

Selam hanımlar
Önceleri yazıyordum buraya hatırlayanlarınız vardır. Bayadır da uzaktan uzağa takip ediyorum. Artık aktif olarak yazmak fikirleşmek istiyorum ☺
Benim oğluş da 4 ay 10 günlük oldu
Hoşgeldin oyle uzaktan uzaktan bakmak.yok

Bizimki de aynıydı. Anne sütü alıyorsa bol bol emzir, odaları bol bol havalandır, tıkandıkça burnunu aç, geçer inşallah. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…