2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim senin adina canım darısı başımıza inşallah benimki sütün çok gelmesini istiyo eğer az gelirse o zaman emmek istemiyo gibi şimdide o sorun..

Çok şükür cnm benmde sut azaldı ya ama ben yiyemiyorum artk ondan da ol uyor birakcam diye çok korkuyrm
Niye yiyemiyosun canım vakit bulamadigindam mı? Benimde süt azligi sorunum var..sana bi tarif söyleyimde dene bende fayda etmisti ama eşim sağolsun meme reddinin faturasını buna kesti yemiyorum bende kuru dutu göz kararı küçük bi tencereye koyup üzerine su ekleyip kaynatıp suyunu iciyodum sonrada tanelerini yiyodum..bi dene bence

Sende ne oluyo canım? Of bende bu durumu aşamadım ne olacak bilmiyorum mememde ağlıyor kucağıma meme pozisyonunda bile ağlıyor artık..

Benim de 3 aylıkken başladı, gündüzleri emzirmek işkenceye dönmüştü resmen Uykudan uyanır uyanmaz emzirmeye çalıştım. Almak istemeyince hiç zorlamafım. Gece yatmadan eşimle battaniyeyle sallayıp sakinleştirio öyle emzirebiliyordum. Hep böyle devam edecek sanırken şu an 4 ay 12 günlük ve eskisi gibi sorunsuz emiyor. Bu bir süreç ve çoğu bebek bu aylarda bunu yapıyormuş. Bir de 9. ayda böyle yaptıklarını söyledi hemşire

Kızlar aranızda uyku tulumu kullanan var mı? Bizimki gece çok üstünü açıyor. Evin sıcaklığı iyi aslında ama yine de üşüyor mudur o şekilde bilemedim. İki kat giydirip yatırıyorum.

İLacı bizde çok güzel içiyoruz

O ayrı cnm Allah iyi etsin zor durum bzmkiler haftada 4 gün telde konusuyorz iyiyiz ama is destege sira gelince ortada yoklar sadece lafta destekleri gelip ekşiyecekler basima birkacgune
Keşke gelmeseler Allah kolaylık versin iki bebişle zor.
Bizimkiler destek olmamak için görüşmüyorlar başka hiç bi sorunumuz yok destek isteyen de yok da.sukur düğüne kadar herşeyi eşimle yalnız yaptık. Diğer çocuklarıyla da görüşmüyor kendi öyle istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…