@elfpeksimetiMysonismysun
onu bilmem de esim.tam bir odun.cocuk susmuyor gelmis sustursana diyor al.dedim alamam dedi defoldu tv izliyor vallahi erkek.olmak.varmis dunyada
Ben böyle yapınca eşim deliriyorum.
Ben yaptım zaten çocuğu sadece benim çocuğum diye bi başlıyorum. Mecbur alıyor
Geçen gece ishal oldum o baktı. 4te uyandı ağlıyor duymuyor. (4e kadar kesintisiz uyudu 3 saat) dedim çekil şurdan.emzirdim saat 5te kolik sancısı başladı.8de uyandırdım bak 3 saattir uğraşıyorum hastayım uyumam lazım dedim. Ben saat 4e kadar baktım diyo az daha uyanıp çocuk ona bakacaktı. Uyuyan çocuğa bakmış.
Ahhh ahhh çalışınca keşke elensek gece bebek bakımından al ikimizde çalışıyorz yine gece ben bakıom.
Analık kızım bu, babalara yüklenmiyor.Bizim yaka iğnemiz. Ağlarsa anam ağlar diye boşa dememişler.
evet çok zor tek kişi. Ben 15. günden sonra yalnız kaldım. Artık bebek ağlıyo ben ağlıyorum.
Sağ kulakta işitme kaybı olmuştır kesin. Hala da çığlık atarak ağlıyor.
Kızlar bir öküz de bende var dün akşam geldi dedim yardım et akşama dek bakıyon gene bakarsın dedi gitti pc nin basında oyun oynadı bugünde basım agiriyordu az bak uyuyayım dedim cocuklarida getirdi yanıma yatırdı öyle yatacakmışız sanki cocuk durduda bn akıl edemedim beraber yatmayı tövbe yarabbim delirtecek beni bari akşamları yardımcı ol demi yok o ise gidiyor yoruluyormus bn ne iş yapıyormuşum ki yoruluyormusum tam sinir
Yuhhhh seninki de mi kız sende bi de iki tane var. Bitanesine baksa bari. İkisi ile nasıl yatıcan. Biri dursa biri durmaz. ,
İyi ki annen var canım ya.
3 çocuk işe gitmek ev isi tam 1 aydır gribim perşembe cuma sesim 0 di hiç çıkmıyordu dinlenemiyorum hastalığımda geçmiyor bi cocuklara bide bana bakacak adam lazım
Yuhhhh seninki de mi kız sende bi de iki tane var. Bitanesine baksa bari. İkisi ile nasıl yatıcan. Biri dursa biri durmaz. ,
İyi ki annen var canım ya.
Aynen cnm annelerimiz iyiki varlar arada gelip gidiyorda az dinleniyorum hiç olmazsa yatamıyoruz ztn max 5 saat bam uykumuz mesela bugün 3 saat uyuyabildim
3 çocuk işe gitmek ev isi tam 1 aydır gribim perşembe cuma sesim 0 di hiç çıkmıyordu dinlenemiyorum hastalığımda geçmiyor bi cocuklara bide bana bakacak adam lazım
Kızlar sorulmuştu ama ben bulamadım, kullandığınız demir ilaçlarından hangisi iyi? Bizimde başlamamız gerekiyor, sağlık ocağı vegaferon verdi ama hiç güvenmiyorum buna. Hamileyken kullanmıştım ve midemi bulandırmıştı sürekli.
Ya bi arkadaş yazmıştı, bebeğin kilosuna göre öğünlük süt ihtiyacını. O hesaplama nasıldı?
İşe başladım yabebişte kilo aldı. Artık arttırmak lazım porsiyonları. memeden gönlünce içiyor da. Gece memede uyuyunca 80cc anne sütü verdim biberon ile. 30 cc kalmış şişede. Ben işteyken porsiyonu ayarlayayım diyorum. ziyan olmasın sütler.
Ya bi arkadaş yazmıştı, bebeğin kilosuna göre öğünlük süt ihtiyacını. O hesaplama nasıldı?
İşe başladım yabebişte kilo aldı. Artık arttırmak lazım porsiyonları. memeden gönlünce içiyor da. Gece memede uyuyunca 80cc anne sütü verdim biberon ile. 30 cc kalmış şişede. Ben işteyken porsiyonu ayarlayayım diyorum. ziyan olmasın sütler.
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten akraba kardeş birileri yok mu çevrende seni nefes aldıracak??
Kızlar biz az önce sünnet olduk 3 ay 20 gün bugün biraz ağladı ama büyüyünce bize teşekkür edecek iyiki olmuşum bitmiş diye
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten akraba kardeş birileri yok mu çevrende seni nefes aldıracak??
Kızlar biz az önce sünnet olduk 3 ay 20 gün bugün biraz ağladı ama büyüyünce bize teşekkür edecek iyiki olmuşum bitmiş diye
Niye yiyemiyosun canım vakit bulamadigindam mı? Benimde süt azligi sorunum var..sana bi tarif söyleyimde dene bende fayda etmisti ama eşim sağolsun meme reddinin faturasını buna kesti yemiyorum bende kuru dutu göz kararı küçük bi tencereye koyup üzerine su ekleyip kaynatıp suyunu iciyodum sonrada tanelerini yiyodum..bi dene bence
Evet cnm vakit bulamıyorum sende mi oyuzden yemiyosun deneyim cnm alayım yapayım b3bde inşallah banada fayda eder meme reddi çoğu bebekte oluyor ya azalmayla alakası yokki çok bilmiş erkekler
Maşallah maşallah Geçmiş olsun..bende tam 3 aylıkken yaptirdim çabucak iyileşti şükür ilk gün ağladı tabi ama dediğin gibi büyüyünce onun içinde iyi olacak. Sizde çabucak atlatırsınız inşallah