2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlarım hastalara şifa dertlilere deva diliyor ve soruyorum, emzirirken Augmentin antibiyotik kullanan oldu mu?
Mastit donemi.kullandim canim.sorun.yok.kullanabiliyormuşuz b grubuymus hamileykende kullandim
E elfpeksimeti anam masallah sunnet kapida bizde gittik asi sonrasi yaptıracaz inşallah klipsmi cerrahimi olcak biz kocayla odalari ayirali 5 ay oldu paşam kapiyi ortup uyuyor odasinda

Efelihayat kız ben bilmiyorum klipsi falan anestezi olmadan yapacak pansuman falan da yokmuş paşa beylere çok rahat vermemek lazım. Ben bazen kaldirmiyordum baktım anlamıyor yoruldum deyince ,şimdi gürültü yapıyorum ki anlasın kac kere kalktigimi ,şimdi annesine diyor ki ilk doğduğu zamanlara dönük okadar çok kalkmaya başladı. Ama anlamamazliga vuruyor kadın neyse sabır sabır

arkadaslarbisey soracam pusetlet varya onlar tek ayar demi kalkmiyor sirti
arabada onu mu kullaniyirsunuz yolculuk yaparken bide en fazla kac yasina kdr kullanikir

O kadar moralim bozuk ki, herkes herşeyi çok biliyor. Sinirlendim iki laf söyledim gittim yattim. Anne oğul çocuğa bakamadilar. Ama başımda dir dir etmekte bir dünya markasi. Katıla katıla ağlayan çocuğu verdiler al tek başına bak diye. Bir de bana küsen onlar oldu iyi mi . Delirmek üzereyim

Bize bisey olsa ne yapacaklar merak ediyorum

Amin canım amin
Tipik ana ogul
Delirtip sen de cok alıngasın derler
Benim mevlüdde kıyametler kopmustı,annmle kocam birbirine girmisti.
Ben aglıyorm yolda,kvdem arayıp sizde benim tursu kavanozum vardıı,tursu yapcm bana onu bırakın bi ara demisti kocama
Mahalle yanmıs ,deli sacını tarıyor.
Sen de oyle yap,umursama cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…