Bende merak.ediyorum ya bununn cozumu nedirKızlar bebeğimi uyutmak artık tam bir işkence oldu uyuyacağını anladığı an çığlık çığlığa kalıyo sesi falan gidiyo napacağımı şaşırdım 3 haftadır böyleyiz öneriniz var mı ☹
Artık çok yıprandık gerçekten çok zorlanıyorum eşimle şoka giriyoruz öyle çıldırırcasına ağlayınca geçen kayınvalidem yoruldun sen ben uyutuyum dedi kadın kucağına aldı koluna yatırınca allahım dellendi kadında bi korktu biyerini ağrıttım sandım diyo geri verdi bana diyo ki ben emziridim tık uyurlardı diyo benim memeden redbull akıyo sanki emdikçe enerji doluyoBende merak.ediyorum ya bununn cozumu nedir
Kızlar bebeğimi uyutmak artık tam bir işkence oldu uyuyacağını anladığı an çığlık çığlığa kalıyo sesi falan gidiyo napacağımı şaşırdım 3 haftadır böyleyiz öneriniz var mı ☹
Yok kuzum götü yere değince delleniyo bir ağlıyo görmen lazım yok böyle bi ağlama öyle ağlayınca da kucakta falan zor sakinleşiyoEfelihayat ben yanında durum ellerini tutup sakinlesmesi için tamam annecim yanındayım v.s diyorum hala ağlarsa sıkıca sarılıyorum yine. Konuşuyorum öpüyorum sakinlesene kadar ,sonra yine önce kucağımda sonra uzanarak elini tutuyorum ama benimki elimize dokunmayi falan seviyor sizde ise yararmi bilmem. Neyse sonra ben gözlerimi kapatiyorum o elimle oynayıp bana bakarak uyuyakaliyor akşam kv ve öküz kocam nasıl sinirlendirdilerse avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyordu böyle sakinlestirdim. Biraz da çocuk şarkısı açtım odada gezindim falan
Abi benimki cins neler denemedim.ki çocuk deliriyor gazdan çatlicakEfelihayat ben yanında durum ellerini tutup sakinlesmesi için tamam annecim yanındayım v.s diyorum hala ağlarsa sıkıca sarılıyorum yine. Konuşuyorum öpüyorum sakinlesene kadar ,sonra yine önce kucağımda sonra uzanarak elini tutuyorum ama benimki elimize dokunmayi falan seviyor sizde ise yararmi bilmem. Neyse sonra ben gözlerimi kapatiyorum o elimle oynayıp bana bakarak uyuyakaliyor akşam kv ve öküz kocam nasıl sinirlendirdilerse avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyordu böyle sakinlestirdim. Biraz da çocuk şarkısı açtım odada gezindim falan
Bende film kopuyor o ses yetiyor yarim saat deniyim bakalim surekli alt aciyorum o zaman biraz susuyorC Can6Efelihayat sımsıkı sarın ama hiç birakmayin ,kulağınız biraz yıpranıyor dibinizde hiç susmadan bağırıyor,sizin de sinirleriniz yıpranıyor ama bıkmadan bekleyin yarım saat aynı şekilde tutup sakinlestirdim, sevgili kv gelmeden önce direkt el tutma faslına kadar işi kisaltmistim
O ses dayanılacak gibi değil ki insanın piskolojisimi mahvediyor ama sabret bak bir kaç kere yap sonra süresi kisalmaya başlıyorBende film kopuyor o ses yetiyor yarim saat deniyim bakalim surekli alt aciyorum o zaman biraz susuyor
Uc saattir susmuyor suan.artik.bayıldı yani ic çekiyor uyumuyor o modda ben şaşırdım ne yapcağımi inanO ses dayanılacak gibi değil ki insanın piskolojisimi mahvediyor ama sabret bak bir kaç kere yap sonra süresi kisalmaya başlıyor
Canım ben bugün uyku koçuyla görüştüm 7 günlük pakedi 500 tlymiş faydası olur mu hiç bi fikrimm yokUc saattir susmuyor suan.artik.bayıldı yani ic çekiyor uyumuyor o modda ben şaşırdım ne yapcağımi inan
Benimkinde aramaz eminim dene su asilari bekliyorum brn de kim adi neCanım ben bugün uyku koçuyla görüştüm 7 günlük pakedi 500 tlymiş faydası olur mu hiç bi fikrimm yok
Uykuperim.comdan bakabilirsin canımBenimkinde aramaz eminim dene su asilari bekliyorum brn de kim adi ne
Selamlar herkes ve bebeleri iyidir inşallah
4 ay 8 günlük oldu artık adamım sağlık ocağı kan damlası verdi onu kullanmak istemedigim için almadım yan etkisi az doğal içerikli kullandığınız önerebileceğiniz damla var mı hanimlar
Bombastk bi tarifle geldim
Bilenler vardır belki gecen arkadasım yap süt olsun demisti.
Notu görünce yaptım
1 su bardagı pekmez
2 bardak su
2 y.kasıgı un(nisasta da olur)
1 bardak kırılmıs ceviz
Puding yapar gibi karıstırıyoruz büttün malzemeyi.
Kaynayıp koyulasınca kapatıyoruz.
Ben üzerine kuru incirim de vardı azcık dogradım
Biraz kalorili ama zaten kalori göbek adımız oldu
Kuzum seninkinin gaz sancılarinda hic azalma yokmu? Bizim kizin gaz sorunu yok ama 3 aydir agliyo doktora göturduk sut alerjisi, idrar yollari enfeksiyonu vs.birsey çıkmadi ama ağlıyo işte nazlı bizimkide. Evden dışarı adım atsak yıkıyo ortalığı artık yıprandık eşimde bende valla Allah yardım etsin hepimizeUc saattir susmuyor suan.artik.bayıldı yani ic çekiyor uyumuyor o modda ben şaşırdım ne yapcağımi inan
Daha da artti canım vKuzum seninkinin gaz sancılarinda hic azalma yokmu? Bizim kizin gaz sorunu yok ama 3 aydir agliyo doktora göturduk sut alerjisi, idrar yollari enfeksiyonu vs.birsey çıkmadi ama ağlıyo işte nazlı bizimkide. Evden dışarı adım atsak yıkıyo ortalığı artık yıprandık eşimde bende valla Allah yardım etsin hepimize
ayakta salkiyirmusun canim benim kizda bazen oyle oluyor hizli hizli salliyirum ayaktaYok kuzum götü yere değince delleniyo bir ağlıyo görmen lazım yok böyle bi ağlama öyle ağlayınca da kucakta falan zor sakinleşiyo
Allah yardim etsin inşallah canimmKızlar psikolojim bozuldu resmen gunduzleri çocukların yanından ayrıldığım zmn sanki sürekli ağlama seslerini duyuyorum dakka başı kontrole gidiyorum tabi uyuyor oluyor minnak kızlar çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi biran önce uyku düzeni kurmamız lazım ama nasıl yapacağım ikisine aynı anda nsl ogretecegim bilmiyorum bildiğim tek şey eğer kendi kendilerine uyumayı öğretemezsem arada telef olan ben olacağım akşam 9 dan beri bi biri bi öteki ayagimda arada da biri ayagimda biri kucağımda olduğu zmnlarda oluyor tabi gündüzleri de sirayla uyaniyorlar afedersiniz tabiri caizse kicim yer görmüyor resmen hiç olmazsa aynı anda uyuyup uyansinlarda yarim saatte olsa bana kalsın dinlenmekten geçtim de bi işin ucundan tutayım en azından
Aynı şeyi bende hatta eşimde yaşıyoruz. Sürekli bi bebek ağlama sesi geliyor kulağımıza gidip bakıyoruz çocuk uyuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Bizimkide uyumayan bir bebek sürekli ayağımda sallayıp ayağımda tutmam lazım. Uyku düzeni kurmayı bende istiyorum ama daha erken ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Bu arada Allah sana güç kuvvet versin.Kızlar psikolojim bozuldu resmen gunduzleri çocukların yanından ayrıldığım zmn sanki sürekli ağlama seslerini duyuyorum dakka başı kontrole gidiyorum tabi uyuyor oluyor minnak kızlar çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi biran önce uyku düzeni kurmamız lazım ama nasıl yapacağım ikisine aynı anda nsl ogretecegim bilmiyorum bildiğim tek şey eğer kendi kendilerine uyumayı öğretemezsem arada telef olan ben olacağım akşam 9 dan beri bi biri bi öteki ayagimda arada da biri ayagimda biri kucağımda olduğu zmnlarda oluyor tabi gündüzleri de sirayla uyaniyorlar afedersiniz tabiri caizse kicim yer görmüyor resmen hiç olmazsa aynı anda uyuyup uyansinlarda yarim saatte olsa bana kalsın dinlenmekten geçtim de bi işin ucundan tutayım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?