- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.655
- 798
- 38
Benim icinde uyutma bir problem suanKızlar bebeğimi uyutmak artık tam bir işkence oldu uyuyacağını anladığı an çığlık çığlığa kalıyo sesi falan gidiyo napacağımı şaşırdım 3 haftadır böyleyiz öneriniz var mı ☹
Telsiz mi alsan cnm acaba?Gercekden agladıklarında duyarsın en azından.Kızlar psikolojim bozuldu resmen gunduzleri çocukların yanından ayrıldığım zmn sanki sürekli ağlama seslerini duyuyorum dakka başı kontrole gidiyorum tabi uyuyor oluyor minnak kızlar çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi biran önce uyku düzeni kurmamız lazım ama nasıl yapacağım ikisine aynı anda nsl ogretecegim bilmiyorum bildiğim tek şey eğer kendi kendilerine uyumayı öğretemezsem arada telef olan ben olacağım akşam 9 dan beri bi biri bi öteki ayagimda arada da biri ayagimda biri kucağımda olduğu zmnlarda oluyor tabi gündüzleri de sirayla uyaniyorlar afedersiniz tabiri caizse kicim yer görmüyor resmen hiç olmazsa aynı anda uyuyup uyansinlarda yarim saatte olsa bana kalsın dinlenmekten geçtim de bi işin ucundan tutayım en azından
Aynennn bizim uyuma şeklimizde bu yüzünü burnunu bi yere deydirmeden asla uyuma bense uyku arkadaşı aldım kolumun altına sıkıştırıyorum yüzünü deydiriyorum kucağımda sallayarak süpürge sesiyle beyfensinin ııııı ııııı diye söylenmesiyle uyuyoBenim icinde uyutma bir problem suan
Ritüellerimiz var resmen
Annem sen bunu böyle alıstırdın cok zorlancan bak diyor ama napim
Kucakta sallıyorm,yüzünü kapıyorum
Süpürge sesi acıyırm gezerek uyuyoruz
Ayakta sallamaya pek alıştırmak istemiyorum canım ya 4.5 ayda çok çaresiz kaldığım zamanda 2 kere salladım pekte sevmediayakta salkiyirmusun canim benim kizda bazen oyle oluyor hizli hizli salliyirum ayakta
Aaaa hayırlısı olsun. Bizde 2 hafta önce olduk. Geçti bile. Bizimki ayaklarını bantladıklarına sinirlendi. Yoksa iğne başarılı uyuşturmuştu.Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor gerçektenakraba kardeş birileri yok mu çevrende seni nefes aldıracak??
Kızlar biz az önce sünnet olduk3 ay 20 gün bugün biraz ağladı ama büyüyünce bize teşekkür edecek iyiki olmuşum bitmiş diye
Salonda yatmasına izin veririm ama bebişi de alırsaAy eşim dün ilk defa ben salonda yatayım istersen dedi,efe yanımda uyuyordu rahatsız etmek istemedi. Ben de ağlayınca o da benimle birlikte rahatsız olsun diye göndermedim. Annesi yüzünden bozulan gece uykusunu iliklerine kadar yaşasın dimi ama
Çocuk durmuyo ikimizde ayakta perişanız hadi sen yat biz salona gidelim dedi bende direk yatağa girdim sarıldım yastığıma saniyesinde uyumuşum sanırım sabah uyandım kocacımmm nası dinlendim anlatamam diyorum bana durmuş napıyım karıcımm baktım senin bana git yat diyeceğin yok ben sana dedim diyoSalonda yatmasına izin veririm ama bebişi de alırsa
Hayırlı olsun kızlar. Bizde doğar doğmaz olduk canımda geçen pipisindeki dikiş yerlerine pişik kremi dolmuş ben iltihap falan sandım korktum baya doktorumuza sordum normalmiş sizdede olursa aklınıza kötü birşey gelmesinAaaa hayırlısı olsun. Bizde 2 hafta önce olduk. Geçti bile. Bizimki ayaklarını bantladıklarına sinirlendi. Yoksa iğne başarılı uyuşturmuştu.
Amin inşallah canım. Değişik o ara çikolata yemiştim birde mandalina. Hala söyle devam ediyor geçen hafta cumartesi yüzünde çıktı. Sonra pazartesi vücudunda çıktı bu pazar gene yüzünde çıktı aralıklı olarak çıkıyor yani. Kanama sadece bir kere bir nokta olarak gördüm sonra görmedim. Evet daha önce burada okumuştum zorlu bir süreç neye olduğunu bulmak.S Shrrbtk bisey dokunmuş muhtemelen anlik.tepki olabilir farkli.ne yedin portakal limon ne.bilim.benzer hala devam.ediyor mu dokuntu kanama sut tavuk.yumurta deneyerek gidiceksin cok.zor bisey besinci ayda testler.daha net bulunabiliyormuş gecmis.olsun ALLAH sifa versin.geçicidir.belki
ikicicek-birbocek yavrum.kiyamam inan.biz biriyle elimiz ayagmiz psikolojimiz bozuluyor seni hayal edemiyorum ALLAH sabir.guc kuvvet versin uyku.kocu varmis deneseniz acaba ise yarar mi
O ses.konusu bizde de var zaten kulagim işitme.kaybi yasiyor o.ayrı ama.her an tuvalete gitsem disari bakkala.gitsem.aglama sesi hep var o yapışmış psikolijim asiri bozuldu
CanımAmin inşallah canım. Değişik o ara çikolata yemiştim birde mandalina. Hala söyle devam ediyor geçen hafta cumartesi yüzünde çıktı. Sonra pazartesi vücudunda çıktı bu pazar gene yüzünde çıktı aralıklı olarak çıkıyor yani. Kanama sadece bir kere bir nokta olarak gördüm sonra görmedim. Evet daha önce burada okumuştum zorlu bir süreç neye olduğunu bulmak.
Canım ben süt ürünleri ve dana eti yemiyorum, yumurtayı da çok pismis yiyorum şuan kakası düzeldi diyete devam ediyorumAmin inşallah canım. Değişik o ara çikolata yemiştim birde mandalina. Hala söyle devam ediyor geçen hafta cumartesi yüzünde çıktı. Sonra pazartesi vücudunda çıktı bu pazar gene yüzünde çıktı aralıklı olarak çıkıyor yani. Kanama sadece bir kere bir nokta olarak gördüm sonra görmedim. Evet daha önce burada okumuştum zorlu bir süreç neye olduğunu bulmak.
Benimde öyle sürekli sallamam gerekiyor bırakıp tuvalete gidemiyorum uyanıyor. Hemen anlıyor.Aynı şeyi bende hatta eşimde yaşıyoruz. Sürekli bi bebek ağlama sesi geliyor kulağımıza gidip bakıyoruz çocuk uyuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Bizimkide uyumayan bir bebek sürekli ayağımda sallayıp ayağımda tutmam lazım. Uyku düzeni kurmayı bende istiyorum ama daha erken ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Bu arada Allah sana güç kuvvet versin.
Arada kesinlikle lazım. Bende bu haftasonu yapmak istiyorum onu. Tüm gece bakıyor saat 4te odaya getiriyor uyanık kocam sonra zaten kolik krizi geliyor ben uyanıyorumÇocuk durmuyo ikimizde ayakta perişanız hadi sen yat biz salona gidelim dedi bende direk yatağa girdim sarıldım yastığıma saniyesinde uyumuşum sanırım sabah uyandım kocacımmm nası dinlendim anlatamam diyorum bana durmuş napıyım karıcımm baktım senin bana git yat diyeceğin yok ben sana dedim diyo
Hım kakası nasıldı peki? Bende sırayla deneyeceğim hepsini. Birde mama veriyor muydun?Canım
Canım ben süt ürünleri ve dana eti yemiyorum, yumurtayı da çok pismis yiyorum şuan kakası düzeldi diyete devam ediyorum
Değilsin 2 saat boyunca ayağımda tuttuğum oluyor. Uyanıkkenda yalnız kalınca ağlıyor daha doğrusu çığlık atıyor. Uyanıkken nasıl seninki?Benimde öyle sürekli sallamam gerekiyor bırakıp tuvalete gidemiyorum uyanıyor. Hemen anlıyor.
Yalnız değilmişim.
Mama veriyordum kusmustu en son onu, kakası mukuslu kokulu ve nokta gibi kan vardı. Dana eti yediğimde çizgi gibi kan oldu. Doktorum mamayı yasakladı sütüm yetiyordu zaten ben bir kere veriyordum günde öncedenHım kakası nasıldı peki? Bende sırayla deneyeceğim hepsini. Birde mama veriyor muydun?
Bende mama veriyorum ama mama olmadan doymuyor gibi. Şu da var mamayı da kusuyor bugün iki kere içti ikisini de yarısından fazlasını kustu zaten. Doktora da ancak pazartesi günü gidebilirim. Dana eti ve süt ürünlerini de bi deneyeceğim. Peki kakasını yaparken büyük insan gibi baya gürültülü yapıyor ve daha sıvı kakası birde günde Nerdeyse 5 kere falan yapıyor. Önceden iki günde bir yapardı. Seninki de öyle mi? Teşekkür ederim çok yardımcı oldun.Mama veriyordum kusmustu en son onu, kakası mukuslu kokulu ve nokta gibi kan vardı. Dana eti yediğimde çizgi gibi kan oldu. Doktorum mamayı yasakladı sütüm yetiyordu zaten ben bir kere veriyordum günde önceden
Allah yardim etsin inşallah canimm
Aynı şeyi bende hatta eşimde yaşıyoruz. Sürekli bi bebek ağlama sesi geliyor kulağımıza gidip bakıyoruz çocuk uyuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Bizimkide uyumayan bir bebek sürekli ayağımda sallayıp ayağımda tutmam lazım. Uyku düzeni kurmayı bende istiyorum ama daha erken ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Bu arada Allah sana güç kuvvet versin.
Çok sağolun kızlar büyüdükçe iyi olur diye umut ettikçe iyice yetememeye başlıyorum Allah Hepimizinde yardımcısı olsun çok zormus annelik derlerya yaşamayan bilemez buda öyle birşey ahhh cnm anam ahh şimdi daha iyi anlıyorum onu Bnde zor bir çocuk musumS Shrrbtk bisey dokunmuş muhtemelen anlik.tepki olabilir farkli.ne yedin portakal limon ne.bilim.benzer hala devam.ediyor mu dokuntu kanama sut tavuk.yumurta deneyerek gidiceksin cok.zor bisey besinci ayda testler.daha net bulunabiliyormuş gecmis.olsun ALLAH sifa versin.geçicidir.belki
ikicicek-birbocek yavrum.kiyamam inan.biz biriyle elimiz ayagmiz psikolojimiz bozuluyor seni hayal edemiyorum ALLAH sabir.guc kuvvet versin uyku.kocu varmis deneseniz acaba ise yarar mi
O ses.konusu bizde de var zaten kulagim işitme.kaybi yasiyor o.ayrı ama.her an tuvalete gitsem disari bakkala.gitsem.aglama sesi hep var o yapışmış psikolijim asiri bozuldu
canim kendini yetemoyorum diye düşünme gayet guzel bakiyorsun bebislerineÇok sağolun kızlar büyüdükçe iyi olur diye umut ettikçe iyice yetememeye başlıyorum Allah Hepimizinde yardımcısı olsun çok zormus annelik derlerya yaşamayan bilemez buda öyle birşey ahhh cnm anam ahh şimdi daha iyi anlıyorum onu Bnde zor bir çocuk musum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?