2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bıngıldağımız çok açıkmış. Devit3 kullanıyoruz. 3 damla kullanıyorduk şimdi 5 e çıkardı doktorumuz Devit3 mü iyi değil anlamadım ki

Kizlar bizimkide uykusunda aglayarak uyaniyo ve ayakta sallamayi birakiyorum bi hela arasi veriyorum onda bile agliyo... Beni en cok delirten biraz artii ewimin isini adam gbi gormek istiyorum her sey almis basini gidiyo daha sa sinirleniyorum o yaptigim ise ara vermek istemiyoeum her sey bitmeli yarisini yap yarisi kalsin yemekler dandik... Uykumu zaten hic alamicam onu geciyoruz

Mama veriyordum kusmustu en son onu, kakası mukuslu kokulu ve nokta gibi kan vardı. Dana eti yediğimde çizgi gibi kan oldu. Doktorum mamayı yasakladı sütüm yetiyordu zaten ben bir kere veriyordum günde önceden
Nasil uykulari gercekten duzeldi mi

Ne icin kustuler tepki mi gosterdin karismayin diye

Canım mamada da inek sütü var ondan kusmustur. Benim gürültülü ve kokulu kaka vardi,bir kere ishal oldu ama benimki günlük 3_4defa yapıyordu zaten

Aynen canım annesi ben değilim zaten ben bilmiyorum dedim,eşime de şimardin sen dedim
Kw ogul demekki birlik oldular su karisma isi olmasa heekes esiyle de esinin ailesiyle de sorun yasamicak ama olmuuo demekki herkes herjese karisiyo ve anneden daha cok biliyo hic bitmeyecek bir surec bide

Canım mamada da inek sütü var ondan kusmustur. Benim gürültülü ve kokulu kaka vardi,bir kere ishal oldu ama benimki günlük 3_4defa yapıyordu zaten
Evet o yüzden inek sütü olmayan özel mamayı ya doktor yazacak öyle alacağız yada kendimiz alacağız. Yüzünde vücudunda falan kızarıklık oluyor muydu?

Değilsin 2 saat boyunca ayağımda tuttuğum oluyor. Uyanıkkenda yalnız kalınca ağlıyor daha doğrusu çığlık atıyor. Uyanıkken nasıl seninki?
Evet uyanıkkende yalnız kalmak istemiyor. Anakcuağına koyuyorum mesela etrafa bakınıyor müzik falan açıyorum. Yatak odasnı toplamaya gittiğimde bağırmaya başlıyor. Gelince gülücükler agucuklar. Bizim evde patron bebek

+1
ben bi de işe başladım.Ev dandiniiii.Tüm uykular uyku boyunca ayakta.Öğlen uykusu 1,5-405 arası. 3te emmek içn uyanıyor. sonra devam etmek istiyor ağlıyor. ama sallayacaksın.

Aynı durum bizde de var bebek arabası ile benimle her yere geliyor . Her işimi birlikte yapıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…