Aksam uykusu nasil canim+1
ben bi de işe başladım.Ev dandiniiii.Tüm uykular uyku boyunca ayakta.Öğlen uykusu 1,5-405 arası. 3te emmek içn uyanıyor. sonra devam etmek istiyor ağlıyor. ama sallayacaksın.
İyi yapmışsın canım. Laftan anlamayanlara uygulamalı göstereceksin yoksa kimse anlamıyor. İyi bari eşinde bundan sonra böyle şeyler söylemez sana. Herkes çok kolay sanıyor çocuk bakmayı alın bakın o zaman bizde görelim :))Geçen gün bana karışmayın dedim diye kv ve eş öküzü bana sürat yapmıştı. Ben de dün efeyle hiç ilgilenmedim .güya babannesi iyi bakıyordu .emzirip bıraktım ona ben gittim temizlik yapmaya ,çocuk tabi hiç durmadi huysuzluk yaptı ağladı bağırdı ben kulaklarımı tikadım işimi yaptım. Çok iyi çocuk bakan babannemiz telef oldu bıktı sıkıldı bugün niye böyle yaramazsin efe demeye başladı. Kocam olacak öküz de efeyi sormak için beni değil annesini aradı. Sağolsun oğlum yine bağırıyordu bir güzel duydu onu da telefonda. Eşim eve geldiğinde içi gitmişti. Bırakma çocuğu sen al demeye başladı. Dedim nasılmış hani siz çok iyi biliyordunuz ya bakın bundan sonra böyle . Akşam kv kol ağrısından örgüsünü öremedi. Bu sabah da aynısını yaptım kahvaltıya kadar yoruldu ben mutfağı toplarım sen al dedi aldım çocuğu nedense bugün çok uslu çocuğum güldü eğlendi uyudu acaba annesi baktığı için olabilir mi
Aynen annesi yanında olan çocuğu hoplayıp ziplatmak çok kolay ,anne bir iki saat olmasın bakalım o çocuk hoplatarak duracak mı. Sağolsun oğlum benim plana uyduİyi yapmışsın canım. Laftan anlamayanlara uygulamalı göstereceksin yoksa kimse anlamıyor. İyi bari eşinde bundan sonra böyle şeyler söylemez sana. Herkes çok kolay sanıyor çocuk bakmayı alın bakın o zaman bizde görelim :))
Neden bu kadar uzun kaliyo ben ona takildim aslinda 1 ayncok uzun bi sure bebekle ayni evde kw ile.. esin iyice anlamistir bi bebek cocuk annesi olmadan bi hic.. 30 yasinda kadnim hala anneme ihtiyacim var binsure gormeyince devreler yaniyo devilki bebek yaniAynen annesi yanında olan çocuğu hoplayıp ziplatmak çok kolay ,anne bir iki saat olmasın bakalım o çocuk hoplatarak duracak mı. Sağolsun oğlum benim plana uyduyoksa kv kucağına verirken cimdirip verecektim
ben bu kadına bayiliyorum.. surekli takip ediyorum cok gülüyorum capslereGunaydin Muhteşem olmuş özellikle ilk ikisi şuan tam da hayatımi anlatmış :-D
Evet çok komikmiş capsleri :)ben bu kadına bayiliyorum.. surekli takip ediyorum cok gülüyorum capslere
Gülerek okudum çok iyiydiGeçen gün bana karışmayın dedim diye kv ve eş öküzü bana sürat yapmıştı. Ben de dün efeyle hiç ilgilenmedim .güya babannesi iyi bakıyordu .emzirip bıraktım ona ben gittim temizlik yapmaya ,çocuk tabi hiç durmadi huysuzluk yaptı ağladı bağırdı ben kulaklarımı tikadım işimi yaptım. Çok iyi çocuk bakan babannemiz telef oldu bıktı sıkıldı bugün niye böyle yaramazsin efe demeye başladı. Kocam olacak öküz de efeyi sormak için beni değil annesini aradı. Sağolsun oğlum yine bağırıyordu bir güzel duydu onu da telefonda. Eşim eve geldiğinde içi gitmişti. Bırakma çocuğu sen al demeye başladı. Dedim nasılmış hani siz çok iyi biliyordunuz ya bakın bundan sonra böyle . Akşam kv kol ağrısından örgüsünü öremedi. Bu sabah da aynısını yaptım kahvaltıya kadar yoruldu ben mutfağı toplarım sen al dedi aldım çocuğu nedense bugün çok uslu çocuğum güldü eğlendi uyudu acaba annesi baktığı için olabilir mi
bizimki oyun halisinda guzel oynuyor fazladan singirtili seyler de taktim ben isimi yaparken o oynuyor tabi kulagim surekli onda oluyorEvet uyanıkkende yalnız kalmak istemiyor. Anakcuağına koyuyorum mesela etrafa bakınıyor müzik falan açıyorum. Yatak odasnı toplamaya gittiğimde bağırmaya başlıyor. Gelince gülücükler agucuklar. Bizim evde patron bebek
Canım bizimkiler de mama yememeye başladı artık kaşık mama aldım onuda zar zor yedirdim çaresizlikten sebze çorbası yaptım yeter ki yesinler diye onu yedi sipalar :)Aptamilden golden goat a geçeceğim. Artık mamayı kabul etmiyor.
Gıdaya henüz geçiş yapmak istemiyorum 4 aylığız daha. O yüzden bu mama işini çözmem gerekiyor. Resmen savaş veriyorum mamayı içirirken.Canım bizimkiler de mama yememeye başladı artık kaşık mama aldım onuda zar zor yedirdim çaresizlikten sebze çorbası yaptım yeter ki yesinler diye onu yedi sipalar :)
Allah kolaylık versin Çok iyi anlıyorum seni 5-6 tane mama değiştim yok arkadaş yemiyorlar açlıktan ağlıyor da gene de yemiyor minnaklar bnmkiler 5 aylik oldular başladım yavaştan doktorumuz büyük ihtimal kızacak ama napim ac kalmasından iyidir bide kilolarıda çok dgl sınırda seyrediyor mecbur yedirmem lazım birşeyler yoksa iyice güçsüz kalacaklarGıdaya henüz geçiş yapmak istemiyorum 4 aylığız daha. O yüzden bu mama işini çözmem gerekiyor. Resmen savaş veriyorum mamayı içirirken.
Geçen haftalarda meme reddi yaşıyorduk, onu aştık bu çıktı şimdide
Allah yardımcın olsun canım bizimde gündüz uykularımı aynı 20 dk geçmiyor 1 saat uyutmaya çalışıp 20 dk uyumasıKızlar psikolojim bozuldu resmen gunduzleri çocukların yanından ayrıldığım zmn sanki sürekli ağlama seslerini duyuyorum dakka başı kontrole gidiyorum tabi uyuyor oluyor minnak kızlar çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi biran önce uyku düzeni kurmamız lazım ama nasıl yapacağım ikisine aynı anda nsl ogretecegim bilmiyorum bildiğim tek şey eğer kendi kendilerine uyumayı öğretemezsem arada telef olan ben olacağım akşam 9 dan beri bi biri bi öteki ayagimda arada da biri ayagimda biri kucağımda olduğu zmnlarda oluyor tabi gündüzleri de sirayla uyaniyorlar afedersiniz tabiri caizse kicim yer görmüyor resmen hiç olmazsa aynı anda uyuyup uyansinlarda yarim saatte olsa bana kalsın dinlenmekten geçtim de bi işin ucundan tutayım en azından
Bekliyorum merakla sonucu tmm cnm kitabı alıp okuyayım aglamalarina hiç dayanamıyorum nsl yapacağım bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım bizimde gündüz uykularımı aynı 20 dk geçmiyor 1 saat uyutmaya çalışıp 20 dk uyumasıInstagram kullanıyorsan baldan anne var güzel bilgiler veriyor takip ederek uygulayabilirsin ben oğlumdanda tecrübeliyim kim West metodunu uyguluyorum 3 gündür oğlumdada uygulamıştım sonuçlarını yazarım biraz ağlatmak gerekiyor ama uykusuzluktan daha çok ağlıyor çok araştırdım ve denedim en etkili Metod bu bence The sleppy kitabından faydalanabilirsin kim westin yazdığı bir kitap ama uygulamaya başlamadan önce hazır olman lazım enerji ve kafa olarak bi kere pes ettiğinde tekrar başa sarıyor ama uygulabilirsen max.15 günsonra kendileei uyucaklar Buarada bu metod 4 ay ve üstü bebekleri için geçerli :) biz 5 aylık olduk
Şimdilik sebze çorbası yaptım pırasa havuç brokoli patates çok az da Zeytin yağı atıp pisirdim robottan çektim sevdiler günlük ikişer yemek kaşığı yoğurt veriyorum meyvelerin tadına baktiriyorum birde kaşık mamalar var ek gıdaya geçiş yazıyor üstünde onlardan aldım ondan veriyorumikicicek-birbocek ek gıda ne veriyorsun kuzu
İki hafta kalır giderlerdi bebek var diye uzunNeden bu kadar uzun kaliyo ben ona takildim aslinda 1 ayncok uzun bi sure bebekle ayni evde kw ile.. esin iyice anlamistir bi bebek cocuk annesi olmadan bi hic.. 30 yasinda kadnim hala anneme ihtiyacim var binsure gormeyince devreler yaniyo devilki bebek yani
İnsallah tez zamanda giderlerİki hafta kalır giderlerdi bebek var diye uzuntam tersi bunlar ama püskürtme politikası uyguluyorum tüm hızıyla haftaya da sünnet var 12gun oldu geleli bı 10gun daha garanti var ,umarım yılbaşında beraber olmayız doğum günüm için de belki giderler diye duadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?