İki hafta kalır giderlerdi bebek var diye uzun tam tersi bunlar ama püskürtme politikası uyguluyorum tüm hızıyla haftaya da sünnet var 12gun oldu geleli bı 10gun daha garanti var ,umarım yılbaşında beraber olmayız doğum günüm için de belki giderler diye duadayim
Şimdilik sebze çorbası yaptım pırasa havuç brokoli patates çok az da Zeytin yağı atıp pisirdim robottan çektim sevdiler günlük ikişer yemek kaşığı yoğurt veriyorum meyvelerin tadına baktiriyorum birde kaşık mamalar var ek gıdaya geçiş yazıyor üstünde onlardan aldım ondan veriyorum
Günaydınn kızlar
3 te mamaya kalktık,4.30 a kadr salladım
Asla uyumuyor,kociye dedim sen git salona ,aldım yataga 5 dk gecmedi bana bakarken uyudu
Derdi büyük yatakmıs cocugun
Günaydınn kızlar
Asla uyumuyor,kociye dedim sen git salona ,aldım yataga 5 dk gecmedi bana bakarken uyudu
Akşam saat 10,5-11 gibi gece uykusuna dönüyor. 12 gibi uykusunda beslenme yapıyorum. O zaman 3e kadar uyuyor. eğer yapmazsam 1de emmek için uyanıyor. 3-4-5 emmeye uyanıyor. 5te gaz sanıcısı başlıyor. 9a kadar sürüyor. Bu esnada uyur uyanık halde kıvranıp ağlıyor. Gece uykusu da çok derin değil yani canım.
Cnım oyun halısını denedim de hiç sevmedi. Oynamayı bırak direk bağırıyor. Yatmak istemior sanırım. neler taktım neler üstüne. Hatta yeni oyun halısı mı alsam diye düşünüyorum. o derece. 4moms'ta duruyor 15 dk falan onda da gözünü önünde olacaksın. Bi çamaşır katlayışım var zaten sanırsın evde sirk var
Canım bizimkiler de mama yememeye başladı artık kaşık mama aldım onuda zar zor yedirdim çaresizlikten sebze çorbası yaptım yeter ki yesinler diye onu yedi sipalar :)
Canım bizimkiler de mama yememeye başladı artık kaşık mama aldım onuda zar zor yedirdim çaresizlikten sebze çorbası yaptım yeter ki yesinler diye onu yedi sipalar :)
Şimdilik sebze çorbası yaptım pırasa havuç brokoli patates çok az da Zeytin yağı atıp pisirdim robottan çektim sevdiler günlük ikişer yemek kaşığı yoğurt veriyorum meyvelerin tadına baktiriyorum birde kaşık mamalar var ek gıdaya geçiş yazıyor üstünde onlardan aldım ondan veriyorum
O kadar karışmasaydın canım pırasa ve brokoli gaz yapar ayrıca zeytinyagini ocağın altını kapattıktan sonra koy yanma noktası düşük bor yağ olduğu için zararlı hake gelmesin ısıyla. Sebze çorbasında ilk 3 gün patates,sonraki 3 gün havuç sonraki 3 gün kabak sonra bunların ikili karışımları 3 gün veriliyor aklında olsun ishal kabız yada alerji yaparsa hangisinden olduğu belli olsun diye.
3 çocuklu bir anneden naçizane tavsiyeler
Aynen cnm kendileri istedi akilli kızlar baktılar iğrenç kokulu tatsız mamadansa değişik tatlar iyidir biz iyisimi mama yemeyelim ki degisik birseyler versin anne dediler :-D
O kadar karışmasaydın canım pırasa ve brokoli gaz yapar ayrıca zeytinyagini ocağın altını kapattıktan sonra koy yanma noktası düşük bor yağ olduğu için zararlı hake gelmesin ısıyla. Sebze çorbasında ilk 3 gün patates,sonraki 3 gün havuç sonraki 3 gün kabak sonra bunların ikili karışımları 3 gün veriliyor aklında olsun ishal kabız yada alerji yaparsa hangisinden olduğu belli olsun diye.
3 çocuklu bir anneden naçizane tavsiyeler
Günaydınn kızlar
Bizde de oluyor o emerken uyuyor koyuyorum yatağına uyanıyor. İki üç sefer böyle olunca yanımıza yatırıyorum. Ama kocamı göndermiyorum. Üçümüz yatıyoruz :))
Bizde de oluyor o emerken uyuyor koyuyorum yatağına uyanıyor. İki üç sefer böyle olunca yanımıza yatırıyorum. Ama kocamı göndermiyorum. Üçümüz yatıyoruz :))
Akşam yine yansın geceler pelinsu eceler kıvamında takıldık. Tüm gece partiledi çocuuuum
Ben 2 ve 5 arasında 2 kere emzirmek suretiyle uyudum diyebilirim sanırım
Ne zaman düzene girecek ya resmen şuan ekrana bakarak uyuyorum
Bizde 3lü yatıyoruz
Her sabah koynumda başlıyoruz güne. Hatta ben baktım gündüz uykusunda sıkıntısı var o zmnda yanına yatıyorum.Çok ilginç sallanmadan uyuyabiliyor.
Kesin garezi bana kesinnnnn