2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
zeynepler boylr oluyor canim uzme caninu agalmiyirsa ac değildir xaten benim kizda aglamoyo ama cok hareketli ana kucaginda kendini sallandiriyor bacaklariyka hic durmiyor
Doğru valla bnm zeynepte pek bi nazlı yemiyor zorla yiyor kardeşiyle arayı açtılar iyice minik kaldı belki yardımcı olur zeynep mamayı sadece uyurken yiyor hipp yulaflı kaşık mamasını sevdi ondan veriyorum bir yada iki öğün trabzon hurmasini ikiside çok seviyor ikigunde bir veriyorum sebze çorbasını da çok seviyorlar

hurmayi benim kizlar da cook seviyo bende corbaya basladim yavas yavas canim
sanada kolay gelsin inşallah iki benisle

Kızlar ıkı gundur atesımız dusmuyor 38-39 arası atesı yarın gıtcez doktora ama cok korkuyorum acıle gıttık bısey demedı. Ikı tane dısı cıktı üstler mı ya da usuttuk mu anlamadm

Bu da diştir o zaman bence. Çok geçmiş olsun.

Z zhrazynep kuzum çorbayı nasıl yapıyorsun?

Kızlar mama sandalyesi alan, almayı düşünen, gözüne bi model kestirmiş olan var mı?

Eds sistemini arastirir mısın? 5no katater n11de 10 tane 20 liraya aldim hatta. Bir bak videolarina falan, dene, belki alır mamayi öyle
Selamlar :) oğlum 5 eylül doğumlu, bizim eylül grubumuz baya sakinledi bu ara, arada bir buraya da gelicem, hem sizden öğreneceklerim var :))) sonuçta sizinkiler abi/abla

Bizimki bu ay hiç kilo almadı gibi hissediyorum. Hissetmeyi geçtim evde birlikte tartışınca gayet de almamış 15 gündür. Stresle kontrol gününü bekliyorum. Çok bunaldım bu kilo işinden gerçekten.
Canim benim minnoş da öyle malesef, ek gidaya gecince acisini çikartiriz

Bu da diştir o zaman bence. Çok geçmiş olsun.

Z zhrazynep kuzum çorbayı nasıl yapıyorsun?
degisik bisey yapmiyirum canim bildigin tarhana ve mercimek verdim simdiye kadar cok sujur bi zarari olmadi ben mercimegi zaten sebzeli yapiyirum yedi sevdi
bugun bi yemk kasigi kdr verdim mercimekten
canim

ben yemekleri az tuzlu yapiyorum zaten kendi yedigimizden tattdrdim simdiye kadr bugun de bi yemk kasigi kadar mercimek verdim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…