2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aranizda tuzlu corba veren kim yahu yok öyle biri gençler giybetiniz dönüyor eylül annelerinde biz bilinçli anneleriz tuz seker kimse vermiyor adımızı çıkarmayın lütfen ek gıdaya tavsiye üzerine zamanında geçilir kamu spotu İlk 6 ay anne sütü sevgili eylul annesi!

ilk kizima ozel corbalar yapardim haha bi lokma zor yerdi bu benegimde gayet relax olacam kimseye tuzlu verin demedim ben kendi yaotigimi söyledim herkes istedigini yaosin
uykusuzluktan bayilan 2 cocuklu anneden selamlar
Seçim senin yavrum
Ek gıda cok korkuyorum keşke hic geçmesek efe beni otturcek adam su içmiyor ya düşün degil ki ek gida

Seçim senin yavrum
Ek gıda cok korkuyorum keşke hic geçmesek efe beni otturcek adam su içmiyor ya düşün degil ki ek gida
buyuk insan gibi.dusun canim kimi insan suyu sevmez kimi.çok icer senim oglunda boyle demeskki

ben buyuk kizda anne sutunden yogrt yaotum diye hadi hak gcwmsim bunda da sagayim dedim gwcwn hafta ilk yogrtu yaotim versim hic yemesi cok uzulmuwtum megwr yavrum. sucak istemis yogrdu simdi istiyirum benmarinusuku yiyor
bide ilk.gun kasikla yemwk degisine gitmisti artik alisti

Blw ne ya eskiden blw mi vardı iyice element ver deneyerek olsun bitsin doktor ne dicek acaba bilmiyorum ama blw garip ya eliyle zaten yicek cocuk kendi de yicek miktarı kendi zaten.belirliyor saçma her çocuk kendine özel ve damak zevki olarak büyücek eline havuc verdim kemirdi bu zaten.vardi adi blw oldu aman element ya

Babamız su sevmiyor oda mi cekmis peah

O zaman kamu spotu ben de gelsin hamileyken de diyordum hala.diyorum cocuklari izole yetistirmek cok hijyen yada tamamen hassaslastirmak alerjik bagisiklik.sorunlarina yol acar akışına birakmak.lazim tamam dikkat ediyorum vegan urunler kullaniyorum kimyasal olmayan doğala yakin besleniyorum lakin herşey gdo lu hersey kimyasal bu.çocuklar keske.eskiden.oldugu.gibi doğal seylerle buyuseydi

Ahanda ispati vay bee 12 temmuz

Selamlar :) oğlum 5 eylül doğumlu, bizim eylül grubumuz baya sakinledi bu ara, arada bir buraya da gelicem, hem sizden öğreneceklerim var :))) sonuçta sizinkiler abi/abla
Bende Ağustos anası olarak yola çıkmıştım ama 3 eylül ile Eylül anası oluverdim. Ama grubumdan vazgeçmedim Biz iyiyiz ya seviyorum Ağustos analarını. Ben de eylülü merak ediyordum. demek sakinledi orası.

Seçim senin yavrum
Kiz benim efe gaz damlası,d vitamini ve demir damlasını görünce ağzını açıyor oyun gibi ağzına pıt pıt damlatiyorum şişeyi tutmak için cirpiniyo ek gıda da nasıl olur bilemem ama

Kiz benim efe gaz damlası,d vitamini ve demir damlasını görünce ağzını açıyor oyun gibi ağzına pıt pıt damlatiyorum şişeyi tutmak için cirpiniyo ek gıda da nasıl olur bilemem ama
Allahimmm masallah benim ki kaşık görünce kaçıyor.damla icicem diye
sekersizfistikezmesi cok girgirimdir begenmeyen bakmasin.kardeş bu kadar burasi boyle hatta birisi demis ki eminim.onlar da mükemmeldir kardesim siz mi yapiyorsunuz sadece anneligi bize de ogretin kendinizi baya yüceltmişsiniz haddinizi aşmayın ozel mesajla soru soranlar oluyordu bize eylulden baya bir.hem.de kusura bakmayın biz mukemmel anne degil.girgir anneyiz burda kafa dagitiyoruz yeri geliyor bilgi dedikodu sikayet goruyorum.hep.altta.bakanlari burdalar masallah baakin yazin sohbet edelim ama elestiri burda yapın orda yapmayın dedikodu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…