2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanimlar Bebeleriniz saat kaçta uyuyor gece kac kez uyanıyor birde gün de kaç saat uyuyorlar ?
akşam 8.30 gibi uyuyor ilk 4 saat uyanmadan sonrasında 2 saate bir süt için uyanıyor coğu zaman. gündüzleri ise ben calışan anneyim annem de kaldıgı sürede genelde sabah 11 gibi 1 saat uyuyor sonrasında da 3-4 saate bir yarım saat şeklinde. ben evdeyken pek uyumuyor gündüz yada uyuyamıyor demeliyim ablamız pek izin vermiyor uyumasına birde oğluşumuz var köpük (köpeğimiz) oda rahat vermiyor bazen ..

biri gece uykusu mu dedi aglayacammm simdi huyu suyu degisti ya uyutuyorum 10 dk sonra gozu kapali sekilde başlıyor aglamaya tekrar salliyorum uyuyor yine kisa sure sonra tekrar agliyor. gece 12445677 kere kalkip salliyorum. neden agliyor uykusu bölünüyor bilmiyorum. 2 gecedir boyle canima okuyor resmen. Ins bu gece uyurr yoksa isyannnnn....

Selam canim, maleswf oyle, içeriginin iyi olmasi için illa pahali olmalari gerekiyor pedia dvit i bilmiyorum ama ferrum bi arkadasimin oglunu hasta etti. D vit olarak ocean , demir için de bestiron kullaniyoruz.

Diş olaylari olabilir yaa benim kizimin da 5.30 a kadar uyumadigini biliyorum korkunctu, henuz dis cikmadi ama şükür ki o halleri geçti sizinki de geçer

Selam canim, maleswf oyle, içeriginin iyi olmasi için illa pahali olmalari gerekiyor pedia dvit i bilmiyorum ama ferrum bi arkadasimin oglunu hasta etti. D vit olarak ocean , demir için de bestiron kullaniyoruz.
Çak aynisi ikisi de

aynen benim kizi tarif etmisson canim bi haftadr boyoe ruh gubi geziyorum

Niye böyle bu bebeler Allah hepimizinde yardımcısı olsun
Amin canm inşallah düzene girer elbet diye bekliyorum
Bizde aynı durumdayız bı saat uğraşıp uyutuyorum beşiğe koyup yatağa girmemle uyanıyor

Ocean d vıtamını ve sıdefer onerırım. Saglıkocagının verdıgı genelde parapen ıcerıyor orda calısanlarda onermıyor.

Aa nasıl hasta etti?
Cok gecmis olsn
Esim cok kzııyo devit i de vermedim
Anne sütü alıyor gerek yok dedim
Vala gerekirse dökerim lavaboya vermem

Aa nasıl hasta etti?
Cok gecmis olsn
Esim cok kzııyo devit i de vermedim
Anne sütü alıyor gerek yok dedim
Vala gerekirse dökerim lavaboya vermem
Kısın dısarı cıkarmıyorız canm gunes gormuyor kemık gelısımı ıcınde ılk ıkı yıl onemlı kan ılacını bılmem ama d vıtamını vermeye calısıyorum

Diş olaylari olabilir yaa benim kizimin da 5.30 a kadar uyumadigini biliyorum korkunctu, henuz dis cikmadi ama şükür ki o halleri geçti sizinki de geçer
galiba dişten yapiyor valla canima okuyor. doktor dis cikarabilir dedi salyasi da akiyor zaten. iki kere calpol verdim biraz da atesi vardi.

galiba dişten yapiyor valla canima okuyor. doktor dis cikarabilir dedi salyasi da akiyor zaten. iki kere calpol verdim biraz da atesi vardi.
Ben bugun jel istedim drdan.
Jele gerek yok,zeytinyagına karanfili döv karıstır sür damaklarına dedi.
İstersen sor bi drnuza cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…