Bizim kedide oyuncaklarını kaçırmaya başladı offf offf 2 bebekli oluverdim bir anda. Laf anlatamıyorum.O degilde köpegim bebegi kıskanıp çiş yapiyor ayni noktaya 5 oldu vileda yedi popoya cok hafif dokundurdumDelircem kendime zor bakıyorum arkadaş
neeeeeeyyyyyBen de merak edip Eylül annelerine baktım, biri demiş ki Ağustos grubunda gırgır şamata dönüyor burada gerçek bilgi paylaşıyoruz gfjgkgfh
Umarım feyk bilgiler paylaşıp gırgır şamata yaparken utanıyorsunuzdur kızlar........
ay bizim köpekte oyle salonun ordasına kakasını yapıyor paşam son4 aydır kıskanclıkdanO degilde köpegim bebegi kıskanıp çiş yapiyor ayni noktaya 5 oldu vileda yedi popoya cok hafif dokundurdumDelircem kendime zor bakıyorum arkadaş
galiba keci sutu mu ne onla yapiyorlar canim yanlos hatirlamiyorsamKızlar 1 yaşına kadar inek sütü yasak ya bebişlere yoğurdu neyle yapacağız kendi sütümüz sağılacak kadar çok değilse? Birde pastorize sütle yapanlar varmış hazır süt kullanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz
Hım tamam canım kan ilacı veriyo musun ya biz 5.5 aylığız ilk verdiğimde mahvolduk 1 hafta uyku uyumadı yavrum doktor ara verelim dedi bugün sabah verdim allahım çıldırdı çocuk ya hiç durmuyo kucağımdan inmiyo sürekli ağlıyo kızlar sizin bebişlerde farklı bi etki yapıyo mu çok kötüyüz şuangaliba keci sutu mu ne onla yapiyorlar canim yanlos hatirlamiyorsam
ben daha hic vermwdim canim hangi marka kullandigin bana hemsire ferrum al ver desi henuz baslamadim benHım tamam canım kan ilacı veriyo musun ya biz 5.5 aylığız ilk verdiğimde mahvolduk 1 hafta uyku uyumadı yavrum doktor ara verelim dedi bugün sabah verdim allahım çıldırdı çocuk ya hiç durmuyo kucağımdan inmiyo sürekli ağlıyo kızlar sizin bebişlerde farklı bi etki yapıyo mu çok kötüyüz şuan
Bestiron kullanıyorum sorun yok bence canimHım tamam canım kan ilacı veriyo musun ya biz 5.5 aylığız ilk verdiğimde mahvolduk 1 hafta uyku uyumadı yavrum doktor ara verelim dedi bugün sabah verdim allahım çıldırdı çocuk ya hiç durmuyo kucağımdan inmiyo sürekli ağlıyo kızlar sizin bebişlerde farklı bi etki yapıyo mu çok kötüyüz şuan
Yaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsunBen de merak edip Eylül annelerine baktım, biri demiş ki Ağustos grubunda gırgır şamata dönüyor burada gerçek bilgi paylaşıyoruz gfjgkgfh
Umarım feyk bilgiler paylaşıp gırgır şamata yaparken utanıyorsunuzdur kızlar........
Az tuzlu yapıorum demisti ya zeynep galiba onun mu dedikodusunu yapıyolarAranizda tuzlu corba veren kim yahu yok öyle biri gençler giybetiniz dönüyor eylül annelerinde biz bilinçli anneleriz tuz seker kimse vermiyor adımızı çıkarmayın lütfen ek gıdaya tavsiye üzerine zamanında geçilir kamu spotu İlk 6 ay anne sütü sevgili eylul annesi!
Ferrum verdi bize kan ilacıKizlar kan ilaci konusulmus suan doktordan geliyorum kan ilaci kesinlikle kullanma dedi 9. Ayda kan tahlili isticekmis ondaki sonuca gore ya baslatacak ya baslatmicak... Bebisin vucudunu siwilce kapladi onun icin bir yazdi ayaklari falaj egzama tarzi bisey olmus suan sut arttirmak icin susuam tahin falan yiyodum onu kestim belki gecer... Gunde 5 dakika destekli bir sekilde oturtun dedi.. Baskada valla aklima gelen ek gidaya 6. Ay gececez suan bisey verme dedi.. bu arada burda hic konusulmayan bisey sorucam sizin bebisler yabancilara asiri tepki veriyormu son 2 haftadir yabanci biri onu sevmesiyle ciglik cigkiga oluyoruz hatta babama bile yapti ve hatta yeni bi oyuncak aldik onj da yabanciladi ve ciglik atmaya basladi... Uykuya gelirsek tam gaz devam saat basi uyaniyoruz benim.migren aldi basini gitti uyku yok.. havalar cok soguk disari cikamamak beni skmaya basladi avmlerden de skildim velhasip.boyle
Rotayi sasirmis cocukcegizFerrum verdi bize kan ilacı
Adım evde pimpiriğe cıktı
Hala veremiyorm elim gitmiyo
Babama cok yapıo bakıp bakıp aglıyo
Sık görüyor halbuki
Görmediği kpdere de gülücükler atıyo sinir oluyorum
İnsan iste yetistiremiyor demek
Aynen oyleeeAz tuzlu yapıorum demisti ya zeynep galiba onun mu dedikodusunu yapıyolar
Bak cocuguna sen sanane kim veriyor diyorum burdan
Ya o konu cok dallı budaklıKızlar 1 yaşına kadar inek sütü yasak ya bebişlere yoğurdu neyle yapacağız kendi sütümüz sağılacak kadar çok değilse? Birde pastorize sütle yapanlar varmış hazır süt kullanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz
Sagol canim evet ayaklari falan egzama olmus meger ne diyelim neyse... Evet korkuyo baya doktor dedi 9. Aya kadar artarak devam ederAynen oyleee
Mysonismysun geçmiş olsun canım benimki sesler kişiler eşyalardan korkuyor arastirdim normalmis bu ayda endiselenme
Kafamda o hep var anne sutu devam sutu keci inek sutu ile yapiliyormus doktora sorucam 16 sinda durumu yazarimKızlar 1 yaşına kadar inek sütü yasak ya bebişlere yoğurdu neyle yapacağız kendi sütümüz sağılacak kadar çok değilse? Birde pastorize sütle yapanlar varmış hazır süt kullanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz
Bnm kizin biri herkese mavi boncuk ama diğeri beter tanıdığı bile olsa gözlükle gördu mu kıyamet kopuyor zaten tanimadiklari yuzune dönüp sevsever sanki sövüyorlar çocuğa kıyameti kopartıyorKizlar kan ilaci konusulmus suan doktordan geliyorum kan ilaci kesinlikle kullanma dedi 9. Ayda kan tahlili isticekmis ondaki sonuca gore ya baslatacak ya baslatmicak... Bebisin vucudunu siwilce kapladi onun icin bir yazdi ayaklari falaj egzama tarzi bisey olmus suan sut arttirmak icin susuam tahin falan yiyodum onu kestim belki gecer... Gunde 5 dakika destekli bir sekilde oturtun dedi.. Baskada valla aklima gelen ek gidaya 6. Ay gececez suan bisey verme dedi.. bu arada burda hic konusulmayan bisey sorucam sizin bebisler yabancilara asiri tepki veriyormu son 2 haftadir yabanci biri onu sevmesiyle ciglik cigkiga oluyoruz hatta babama bile yapti ve hatta yeni bi oyuncak aldik onj da yabanciladi ve ciglik atmaya basladi... Uykuya gelirsek tam gaz devam saat basi uyaniyoruz benim.migren aldi basini gitti uyku yok.. havalar cok soguk disari cikamamak beni skmaya basladi avmlerden de skildim velhasip.boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?