2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
neeeeeeyyyyy

kan benim damar benim grup benim alla alla biz hamilelik sürecimizde de böyleydik. Hem muhabbetimizi yapar dertleşirdik hem bilgi paylaşırdık. Çok da güzel dostluklar kazandık. Dışarıda buluştuk.
Girmedim Eylül grubuna ama hanııııım hanıııııım sanane bizim grubun muhabbetinden.Salon annesi çizgimizden çıkartmayın bizi

O degilde köpegim bebegi kıskanıp çiş yapiyor ayni noktaya 5 oldu vileda yedi popoya cok hafif dokundurdum Delircem kendime zor bakıyorum arkadaş
ay bizim köpekte oyle salonun ordasına kakasını yapıyor paşam son4 aydır kıskanclıkdan cıldırıyorum hergün sabah sucunu da biliyor yaa gidip yatagına yatıyor cunku kızdıgımda yerıne gec yat diyorum ceza yeri orası gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum .

Kızlar 1 yaşına kadar inek sütü yasak ya bebişlere yoğurdu neyle yapacağız kendi sütümüz sağılacak kadar çok değilse? Birde pastorize sütle yapanlar varmış hazır süt kullanmak ne kadar mantıklı bilmiyorum siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz

galiba keci sutu mu ne onla yapiyorlar canim yanlos hatirlamiyorsam

galiba keci sutu mu ne onla yapiyorlar canim yanlos hatirlamiyorsam
Hım tamam canım kan ilacı veriyo musun ya biz 5.5 aylığız ilk verdiğimde mahvolduk 1 hafta uyku uyumadı yavrum doktor ara verelim dedi bugün sabah verdim allahım çıldırdı çocuk ya hiç durmuyo kucağımdan inmiyo sürekli ağlıyo kızlar sizin bebişlerde farklı bi etki yapıyo mu çok kötüyüz şuan

ben daha hic vermwdim canim hangi marka kullandigin bana hemsire ferrum al ver desi henuz baslamadim ben

Bestiron kullanıyorum sorun yok bence canim

hapsuu valla felaket zaten kendime zor.bakiyorum evi saldik cocuktan.sonra birde cis çekemiyorum delleniyorum
Arwien aynen oyle bakmayin zorla ekrana sokan.yok.kimseyi
Demir ilaci alerjik.kabiz huysuz gaz yapabiliyormus kaka rengimiz degisti sadece kahvemsi yesilimsi siyahimsi noktalar oldu ilk basta tırstım o ne ya diye sonra çözüldü.olaylar deneye deneye dogru demir olaci bulmak gerekiyormus

Yaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsun

Kizlar kan ilaci konusulmus suan doktordan geliyorum kan ilaci kesinlikle kullanma dedi 9. Ayda kan tahlili isticekmis ondaki sonuca gore ya baslatacak ya baslatmicak... Bebisin vucudunu siwilce kapladi onun icin bir yazdi ayaklari falaj egzama tarzi bisey olmus suan sut arttirmak icin susuam tahin falan yiyodum onu kestim belki gecer... Gunde 5 dakika destekli bir sekilde oturtun dedi.. Baskada valla aklima gelen ek gidaya 6. Ay gececez suan bisey verme dedi.. bu arada burda hic konusulmayan bisey sorucam sizin bebisler yabancilara asiri tepki veriyormu son 2 haftadir yabanci biri onu sevmesiyle ciglik cigkiga oluyoruz hatta babama bile yapti ve hatta yeni bi oyuncak aldik onj da yabanciladi ve ciglik atmaya basladi... Uykuya gelirsek tam gaz devam saat basi uyaniyoruz benim.migren aldi basini gitti uyku yok.. havalar cok soguk disari cikamamak beni skmaya basladi avmlerden de skildim velhasip.boyle

Az tuzlu yapıorum demisti ya zeynep galiba onun mu dedikodusunu yapıyolar
Bak cocuguna sen sanane kim veriyor diyorum burdan

Ferrum verdi bize kan ilacı
Adım evde pimpiriğe cıktı
Hala veremiyorm elim gitmiyo
Babama cok yapıo bakıp bakıp aglıyo
Sık görüyor halbuki
Görmediği kpdere de gülücükler atıyo sinir oluyorum
İnsan iste yetistiremiyor demek

Rotayi sasirmis cocukcegiz yok vallanben de vermedim gerektebyok duruma gore arrik

Az tuzlu yapıorum demisti ya zeynep galiba onun mu dedikodusunu yapıyolar
Bak cocuguna sen sanane kim veriyor diyorum burdan
Aynen oyleee
Mysonismysun geçmiş olsun canım benimki sesler kişiler eşyalardan korkuyor arastirdim normalmis bu ayda endiselenme

Ya o konu cok dallı budaklı
Annem biz sütle pirinc unu yapardık size simdi yasak diyorlar diyo.
Sanırım direk vermek yasak.

Kafamda o hep var anne sutu devam sutu keci inek sutu ile yapiliyormus doktora sorucam 16 sinda durumu yazarim

Bnm kizin biri herkese mavi boncuk ama diğeri beter tanıdığı bile olsa gözlükle gördu mu kıyamet kopuyor zaten tanimadiklari yuzune dönüp sevsever sanki sövüyorlar çocuğa kıyameti kopartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…