2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuzum benımde bebegım acaıp aglıyordu ust degısırken gıyerken galıba basta farketmeden bısey yaptım dıye dusundum sımdı guluyor gıyınırlen mutlu anında usttunu degıstırıp guldurmustum oyun sandı sımdı kıyafet degısırken kollarından gıdıklanıyor. Oyun gıbı cıkarıp gıydırmeyı dene yanı guldugu an dene guzel pekiştirsin.

Bnmkiler de çıkarırken bi keyfleniyorlar giydirmeye baslandimi başlıyor ağlamaya sevmiyorlar giymeyi bi yaz geleydi iyiydi

Aa nasıl hasta etti?
Cok gecmis olsn
Esim cok kzııyo devit i de vermedim
Anne sütü alıyor gerek yok dedim
Vala gerekirse dökerim lavaboya vermem
Canim sagol , arkadasimin oglu, önce vegaferon denemisler cocuk fiskirarak kusmus, sonra da ferrum u denemisler yine ayni olmus cocukcagiz

galiba dişten yapiyor valla canima okuyor. doktor dis cikarabilir dedi salyasi da akiyor zaten. iki kere calpol verdim biraz da atesi vardi.
BEnim kız da aynı malesef daha önce 19.30-7.30 uyurdu emzirir koyardım yerine, şimdi gece uyumuyor doğru düzgün sürekli rahatsız gibi. İki gün ateşlendi calpol verdim ben de. Dişten herhalde diye düşünüyorum ama görünürde diş yok. Sadece diş incisi var bir de köpek dişi kırmızı ve şiş. Mantıken önce ön dişlerin çıkması lazım ama anlamıyorum Uyuduğunda da çok huzursuz uyuyor üzülüyorum geçen hafta uyumuyor ama ağlamıyordu da oynuyordu gece uyanıp. Bu hafta çok mutsuz.

Bnmkiler de çıkarırken bi keyfleniyorlar giydirmeye baslandimi başlıyor ağlamaya sevmiyorlar giymeyi bi yaz geleydi iyiydi
Benimki de aynı soyunurken çok mutlu. Çıplak olmayı seviyor. Ama giyinirken çığlık kıyamet. Sanki bir yerine bir şey yapmışım gibi :)

Bizimki bu ay hiç kilo almadı gibi hissediyorum. Hissetmeyi geçtim evde birlikte tartışınca gayet de almamış 15 gündür. Stresle kontrol gününü bekliyorum. Çok bunaldım bu kilo işinden gerçekten.
benim kiz da aynen 100 gram aldiysa aldi ek gidaya 5 ay dolunca baslayacam tarhana faln tadima baktirdim sevdi
simdilik sadeve yogrt yiyor ama corba falan baslqyacam bende 10 gun sonra canim
hemsireye kalsa 6 aylik olsun sonra

Valla o bizde de var
Yarım yarım döküyorm hep mamalsrı
Cocuum pahalı bu mama yazık günah diyorm artk

benim kiz da aynen 100 gram aldiysa aldi ek gidaya 5 ay dolunca baslayacam tarhana faln tadima baktirdim sevdi
simdilik sadeve yogrt yiyor ama corba falan baslqyacam bende 10 gun sonra canim
hemsireye kalsa 6 aylik olsun sonra

Valla ben de bunaldım artık, kaşık mamasına falan mı başlasam ne yapsam artık bilmiyorum. Bakalım kontrolden sonra inşallah ek gıdaya geç derler. Sütüm de var yani, aç gibi de değil, ağlaması vs. yok. Hayret ediyorum. Yapısı böyle heralde.

zeynepler boylr oluyor canim uzme caninu agalmiyirsa ac değildir xaten benim kizda aglamoyo ama cok hareketli ana kucaginda kendini sallandiriyor bacaklariyka hic durmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…