2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de onu anlamadim valla anne sutuyle yogurt mpgurt yapamam ben inek kadar da sutumuz yok yani doyuracak kadar var baska bi yontem soylesin

Bnm kizin biri herkese mavi boncuk ama diğeri beter tanıdığı bile olsa gözlükle gördu mu kıyamet kopuyor zaten tanimadiklari yuzune dönüp sevsever sanki sövüyorlar çocuğa kıyameti kopartıyor
Benimkide bazen cok iyi davraniyo ayni kisiye bazen kiyameti kopariyo heyheyleniyo 5 aylik haliyle valla ciglik cigliga hemde

Ben inek sütü ile mayalayıp yediriyorum bir aydan fazladir yediriyorum cok sukur sıkıntı olmadı

Kizlae bu ara bebek spalari cok yayildi bilmem size de sayfaniza cikiyo mu ama ondan cok benim galiba hamama ihtiyacim var parami ona mi yatirsam kendimemi bilmem goruntu cok hos ama suyun tepesinde kurbaga gbi duruyolar
ay sonu gidicez malum kolik anneleri gotur canım iyi gelir masaj da var miss

Hahahhah :)) yaa işte herkes demek kendi grubuna bi şekilde alışıyor. Bizde de ağustosta doğum yapanlar var :)) arada gel bekleriz, baya bi muhabbet ediyoruz

Henuz doktor bisi demedi ama ben açık süte dogal denilen şeylere güvenmem eski isimden dolayi, fabrikasyon süt alırım bu gidişle.
Once tek damla ertesi gun 2 falan diye baslasan? Bugün 3 damla verecegim mesela, zaten kusuyo çıkarıyor pek de verdim sayılmaz.
Geçmiş olsun, geçen bi restoranda kvnin gunune gittik, kadinlardan biri kucagina aldi yanindaki kadin da muhabbet etti oglanla, basta iyiydi sonra dudağı buzup çığlığı bi koydu 3.5dkda falan mekani terk ettik

Kizlae bu ara bebek spalari cok yayildi bilmem size de sayfaniza cikiyo mu ama ondan cok benim galiba hamama ihtiyacim var parami ona mi yatirsam kendimemi bilmem goruntu cok hos ama suyun tepesinde kurbaga gbi duruyolar
Seansı 150 tlmis
Kocam legene su koy cımsın diyo

Yabancilama bizde 1 aydir var heryerde ve anne baba dışında kimi görse bakıp bakıp aglıyodu şimdi birkac gündür daha iyi gibi ama bu geçici bi süreç canım normalmış yabancılama

Genclik su icirdim efoya nasil mi ılık su istiyormuş megersem.uc kasık basari bence ılık su deneyin
Canım bnm kızlara aciktiklari zaman ilk su veriyor sonra mamaya geçiyorum mama niyetine su içiyorlar yoksa içeremiyorum bende ins büyüyünce içerler hepimizin bebekleride

Canım bnm kızlara aciktiklari zaman ilk su veriyor sonra mamaya geçiyorum mama niyetine su içiyorlar yoksa içeremiyorum bende ins büyüyünce içerler hepimizin bebekleride
Valla kucuk ama buyuk adim uc kasik şükür malum salyali su kaybi var

ben kimseye sunu yedir bunu yedir demiyorum herkes kendi evladina ne yedirmek isterse yedrr
bebekelr ve cocukalr sizin onlqra yaptiginizo degil kendi begendiklerini yiyor bu da onlarin seçimi
Bosver cnm
4 aya bi gelsin o diyenler,cocugun önüne yesim diye sarımsaklı mantı bile koyarlar yeterki yesin diye
4 de yemek reddi,istahsızlık hersey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…