2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bosver cnm
4 aya bi gelsin o diyenler,cocugun önüne yesim diye sarımsaklı mantı bile koyarlar yeterki yesin diye
4 de yemek reddi,istahsızlık hersey var
benim 4.5 yasinda kizim hic birs sebze y3megi yemiyor ki butun yazlik sebzeleri ben yetistiriryorum tamamen organik
sebze yemez bakloyat yamez o kadar zorki ymeyen cocuk bebkeleiniz istahli ise tattirin aleriji faln yoksa

Ferro sanalın şurubunu kullanıyorum ama vermemeye karar verdim 9. Ayda hemogramda düşük çıkarsa bakacaz bi çaresine

Yabancilama bizde 1 aydir var heryerde ve anne baba dışında kimi görse bakıp bakıp aglıyodu şimdi birkac gündür daha iyi gibi ama bu geçici bi süreç canım normalmış yabancılama
Evet csnim iyi oldu millet opmeye korkuyo artik opmeyim alerjisi vsr dmek zorunds kalmiyorum chuky gbi saldiruo masallah

iyi canim cok sukur yavaş yavaş yogrt yiyor
mini mini corba tatiriyorum ((((az tuzlu))))
kac gundur yoktun sende iyisinz demi
gecmis olsun s3nin bebisine de
bendw kan ilaci henuz vermiyorum yasindan sonra belki bi ihtimal
İyiyz canim benim iste kwsinti mahvetti bizi az tuzly bana da koy kiz canim cekti saka maka tecrubeli annesin guzelim ne istersen oyle wer

Cok sagol canim kiz biranda degisiyolar cok ilginc bu kadin annem devil mi diyo ne diyo anlamadim

Size cok guzel moral verici bi haberim var uykusuz olan anneler bi arkadasimin bebegi hic uyumuyodu en son ramazan bayraminda gormustum bugun gordum 1 yasina basmis ve hala saat basi uyaniyo dedi
Derdi neymis
Kaparım cocugu pedagog pedagog gezerim herhlde
Bunun derdi ne cözün diye

KP'e yapıyor onu hiç hoşlanmıyor adamdan. KV konuşma sen çık salondan diye kovalıyormuş Babamı az görüyor ona yapmıyor hiç.

Kizlae bu ara bebek spalari cok yayildi bilmem size de sayfaniza cikiyo mu ama ondan cok benim galiba hamama ihtiyacim var parami ona mi yatirsam kendimemi bilmem goruntu cok hos ama suyun tepesinde kurbaga gbi duruyolar
Ben 2 aylıkken götürmüştüm. Çok rahatlamıştı. Kolik sancısına iyi gelmişti ve kendi kendine ilk defa uyumuştu.
Ama 150 TL'ye değer mi bilmiyorum. Kendine yatırım yap sütün artsın boşver , moral bulursun :)
Benim merağım vardı. bir arkadaşımla beraber götürdükonun bebeği de 2,5 aylıktı. Kankanı getir indiriminden faydalandık.

Benimki banyo sevmiyor cigliklar ondan dolayı ılımlı yoksa leğen dedi ilk.basta
Götür götür benimkine iyi gelmişti. rahatlatmıştı. Ben kovaya da koyuyordum küçükken gaz sancıları için ordan alışık suya. Şimdi büyüdüler aslında daha çok eğlenebilirler. ayaklarını ellerini çırparlar. 2 aylıkken hiç bişey anlamadı bizim oğlan biz gülüp durduk şaşkın şaşkın bakmıştı

O zaman is degisir eger uyutmayi basadacaklarsa ben 500 lira da verieim sorun yok istesgi gbi cimsin
Uyuyor canım bende rahat etmiştim. 45 dk salıncaklarında uyudu ve bana da kahve ve el masajı yaptılar.
Şok olmuştum. Su yoruyor çünkü minnoşları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…