2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah askina kiz erkek ne farkeder birde ikizler ya kiziyorum ya boyle ayrımcılık yapanlara
Bnde cok kızıyorum ama ne dersen de takmış at gözlüğünü görmüyor duymuyor bu modeller sanirim anca cocuklar buyuyunce anlayacak demek istedigimi

Bnde cok kızıyorum ama ne dersen de takmış at gözlüğünü görmüyor duymuyor bu modeller sanirim anca cocuklar buyuyunce anlayacak demek istedigimi
Allah akıl fikir versin ne diyim ya ben istemiyorum dedikce tek olmaZ ilerde olucez tek kalıcak diye başlıyor

Bu adamlar kafayı yemiş bnm ki de aynı yas geçmeden bi oğlan olsun diyo sanki garantisi var birde öyle yardım eden bi adam olsa gam yemiycem bi halttan haberi yok oğlan diye tutturuyo deli manyak
İkiz bebekten sonra mı cesaret dicem ama değil sana güveniyor çünkü nasılsa bakmıyor

Ay o bizde de var
2.yi konusuyo adam
Daha bunu yoluna koyamamıskz
Toptan huniyi takarım

Uyku eğitimi ben de vermiyorum ama şunu yapıyorum uyandı diyelim 2 saat sonra uyutuyorum tekrar. O nasıl isterse öyle uyuyor bazen yatağına koyup emziği verince uyuyor, bazen ayağımda sallayınca. Genelde yarım saat uyuyor ama ona çare bulamadım. Bir ara kucakta evi turluyorduk şükür ayağa alıştı da sırt ağrısından kurtuldum.
İkinci çocuk meselesine gelince ileride bir zaman istiyorum ama o zaman bu zaman değil eşim de öyle hemen olsun heveslisi değil neyse ki. Gece ağlayınca kendisi uyuttuğu için olabilir

Aynen benimki de hemen istemiyor ilerdee bir gün o da çok yardım ediyor çünkü herşeyin farkında diye demekki Rabbim razı olsun. tüm kullarına merhamet nasip etsin gece bibsaat uyanıp yardım etmekten kimse ölmez ama anneye büyük bı faydası olur

Allah akıl fikir versin ne diyim ya ben istemiyorum dedikce tek olmaZ ilerde olucez tek kalıcak diye başlıyor
onuAllah bilir de...
Tek ölmek varsa kaderde çevren dolu olsa da tek kalırsın. Oyle sömürü yaramaz deseydin
16si doktor kontrolü ek gıdaya gecmek istemeyen tek anne olabilir miyim acaba?
Tek degilsin cnm biliyorsun. Ben de istemeyenlerdendim. Ama mecbur dr deyince başladık.

onuAllah bilir de...
Tek ölmek varsa kaderde çevren dolu olsa da tek kalırsın. Oyle sömürü yaramaz deseydin

Tek degilsin cnm biliyorsun. Ben de istemeyenlerdendim. Ama mecbur dr deyince başladık.
bize ne der kimbilir malum kilo konusu belli

Uyku eğitimi bende vermiyorum. Genelde 3 saatte bir uyuyor. Bizim oğlanda yarım saat uyuyorda acaba uzun uyumama sebepleri alerjiden mi?
İkinci çocuk için bence de erken. Eşimde şuan pek istemiyor. Bazen espri olsun diye birlikte büyürler diyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…