2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aa hatırladım canım trombosit deyince. Ben şuna alerjisi var şuna yok gibi bir sonuç bekliyordum da ondan dedim e nabızdan göremiyor musunuz diye. Anladım şimdi. Valla bu çocuklar bize yemeden yaşamayı öğretmeye çalışıyorlar keşke sadece yoğurt olsa

Valla canım 1 kere kan verdik çocuğun damarını bulamadıkları için içinde gezdirip duruyorlar çok ağladı yavrum. Bir daha çok gerekmedikçe kan aldırmıycam o içinde gezdirmenin acısına ben dayanamıyorum küçücük bebek nasıl dayansın diyet olarak da yine süt ürünleri paketli gıda yumurta kuruyemiş dedi. Doktordan elektrik alamadığım için çok açıklama yapmadım zaten yapıyorum filan demedim çıktım. Özel gastroenterolojiye gideceğim artık valla yeter. Onun ücreti de ocağımıza incir ağacı dikecek cinsten ama neyse. Bir de onu deneyim olmazsa daha da doktora gitmiycem bunun için kendim çözcem gerekirse aç kalıp. Hayır dün diyeti bozdum bi şey olmadı bir de yani acaba diyorum süt ürünlerine alerjisi yok mu Kafamdaki sorular bitmiyordu..

Benden baska yaprak dokumu izleyen var mi cocugu sallarken gereksiz bi nostalji yaratiyorum kendime netflix varken neden surekli yaprak dokumu bide izleyemedigim.bolumleri int bulup izliuorum
Ben her gün TLC'de saat 17:00'de İstanbullu gelin izliyorum

Benden baska yaprak dokumu izleyen var mi cocugu sallarken gereksiz bi nostalji yaratiyorum kendime netflix varken neden surekli yaprak dokumu bide izleyemedigim.bolumleri int bulup izliuorum
Ayy ben hamileligimde fatmagulun sucu ne ardindan yaprak dokumu bitirdim teve2de yayinlaniyodu hergun sarmistim feci bi de oturup uzuluyodum ki smdi bebekten tv acmiyorum gündüz takip edemiyecegim icin diziye de başlayamıyorum

Ayy ben hamileligimde fatmagulun sucu ne ardindan yaprak dokumu bitirdim teve2de yayinlaniyodu hergun sarmistim feci bi de oturup uzuluyodum ki smdi bebekten tv acmiyorum gündüz takip edemiyecegim icin diziye de başlayamıyorum
Bunların hepsini yaptım ve bu satırları yaprak dökümü izleyerek yazıyorum

günaydıınn güzel anneler :) ilk hamileliğimde dr G hastasıydım.. eşim sürekli benden tırstığını soylüyordu :) dr G bilmeyen varsa diye yazayım otopsi programıydı.. birde cinayet bulmaya yönelik programları çok izledim :)) ikinci hamileliğmde pek birey izleyemedim ama ondada suç la ilgili dizi yada programlar izledim :)

Fatmagulu de bitirdim ayyy hamilelik yaaa valla ne guzelmis yayilmaca nutella baska bisey yok hee bide tv kumandasi

Ayy onlari ben de cok seviyorum cinayet belgeselleri ve korku gerilim tarzi seyler. Bebis biraz buyusun korku evleri varmis onlara gitmek istiyorum anneme birakip

test sonucunun alerjiyle ilgili kısımlarında yazılar üst üste binmiş okuyamadım Valla hayırlısıyla şu alerji bitsin üç gün üç öğün yoğurt yemezsem

aaaa o nerde bende severdim o diziyi izlerim saati uyarsa

Ay onu telefondan açıp dinliyorum temizlik yaparken

Bizde total ige diye bisey yapildi kaninda alerji var ama asiri yuksek degilmis diyete devam

Haklısın canım ya. Sarılık olduğu zaman oglumunda bulamadılar çok ağlamıştı. Ama alerji için aldıklarında kolunu tuttuğum için ağlamıştı ve tek seferde hemen aldılar. Burada da devlette alerji doktoru yok zaten özelde ki fiyatı da dediğin gibi çok yüksek. Şuanlık çocuk doktorumuzda bilgili gibi bizimde olmazsa gidicez bizde. Ben pazar günü kuymak yedim ve tepki verdi. Bizim kesin süt ürünleri ama devamında neye var onu bilemiyorum daha. Aslında alerji işlerinde anneye düşüyor iş. Kafadaki sorular hiç bitmiyor canım benimde öyle ya işin içinden çıkamıyorum.

Kızlar bebegım sol yanına yatıyor kendı istiyor normal mı ıkı uc gundur duz yatmak ıstemıyor.

Bizde anlamadık
Az evvlede pusetten attı kendini önümde
Once ayagını atıyo,sonra kaydırıyo kendini yöntemi cözmüs
İkea mama sandalyesi aldık,kociye dedim bu onu devirir bak
O kadar mesafeden bişey olmaz endişe etme. Geç kaldım yazmaya ama biz pusetten düşürdük hemde sokakta arabadan bebek arabasına geçerken. Kafası çizildi burnuna kan oturdu. Kötü bir düşüştü yani. Doktora götürdük hemen. Doktor onlar esnek pinpon topu gibi dedi. Film çekmedi. 8 saat gözlem yap dedi. her saat başı uyandır. Tepki vermiyorsa, kusma falan var ise direk üniversite hastanesine götürün özellerde çocuk beyin cerrahı olmaz dedi.
Çokşükür bişey olmadı. Ama ben öldüm öldüm dirildim o akşam. Öyle kolay deil yani. Melekler koruyor diyorlar ya. Çocuklar çok esnek ve iyileşme gücü bizden daha fazla derilerinin.

Günaydın hanımlar
Biz günde 1 ögün ek gıdaya gectik
Kafamıza göre oldu biraz ama drmız 5.ayda geceriz demisti
Dün elmalı irmik verdim güzel yedi.
Bugunde armutlu irmik yapcam.
Gecen haftalarda elma,armut suyu vermistim.Alerji vs yapar mı diye.Cok sükür yapmadı.
Balkabagı da denemistik püresini gecen hafta onu da gelistircem bakalım.
Youtube dan bakıyorm 7.ayda pankek yapıyor milletTabi yumurtasız.
Mama yerine saglıklı biseyler yesin artk bu cocuk ya
Sütte gitti gidiyor benim.
1 yasa kadr sagıp versem diyodum,6ayı zor görcez gibi

Ay yavrım ya cok gecmis olsun cnm sizede.
Bende dra yazdım hemen.KIzarınca alnı.Soguk pres yap,buz tut dedi.
Tabi 3-5 sn anca tutturdu bastı yaygarayı
Öyleymis esnek oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…