2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimki de iki gündür sık uyanıyor, ben de yanıma alıyorum en sonunda valla Ben, eşim, bebek ve meme ekibi olarak şahane geceler... Asiltutku
Ben yanıma almaktan korkuyorum ya zarar vermekten

bemce hic alistirma bende oyle yapiyordum sonra emmeyi birakti bu sefer babasi kizimi ozluyorym dedi su an 4.5 yasinda daja zorla alistriyorum kendi yataginda iyumaya
Yok kuzum onla ilgisi. Benim arkadas 2 yaşına kadar kendi beşiğinde yatırdı oğlunu. Memeden kesti. Cocuk şimdi annesinin yatağından çıkmıyor..

Merhaba kızlar saçlarım acayip dökülüyor moralim bozuldu, çözüm bulan benim gibi saç dökülmesi yaşayan var mı?
Benimde öyle malesef canım saçlarımı sürekli topluyorum açtığım zaman tararkene aşırı moralim bozuluyo tutam tutam geliyo hele duşta aşırı dökülüyor

Benimde öyle malesef canım saçlarımı sürekli topluyorum açtığım zaman tararkene aşırı moralim bozuluyo tutam tutam geliyo hele duşta aşırı dökülüyor
Sürekli tokayla sıkmak da etkiliyor da açınca da her yer saç ve benim oğlan yoluyor zaten o da var

Sürekli tokayla sıkmak da etkiliyor da açınca da her yer saç ve benim oğlan yoluyor zaten o da var
Hafifi gevşek topuz yapıyorum canım geceleri uyurkene açıyorum heryerde kıl görmeye tahammülüm yok malesef sürekli süpürmeye çalışıyorum bıktım bende bu saç dökülmesinden

Uc avuc banyo sonrasi saçım iniyor.bıktım doktora da gidemiyorum beyfendi yüzünden bırakamıyorum durmuyor çünkü
Bu arada uyku alerjisi C Can6 5 aydır var bizde
Ek.gida tadım denemeleri rezil.kusma atma.itme seklinde harikayiz havuc gectik sıra elmada

Bizde havuç kabak pirinç salatalık denedik sıpa yemiyo püskürtüyo yüzümüze çözdü işi

Alerji testi mi yaptırdınız canım kandan? Tahlil dediğin o mu?
Ya ben de yanımıza aldığımda uzun uyuduğunu keşfettim yoksa zırt bırt uyanıyor. Ama bu defa ben uyuyamıyorum yanıma aldığımda gergin yattığımdan sabah da her yerim ağrıyor. Birkaç kez emzirdikten sonra koymadım yerine yanımızda uyudu ama artık yapmıyorum.
Merhaba kızlar saçlarım acayip dökülüyor moralim bozuldu, çözüm bulan benim gibi saç dökülmesi yaşayan var mı?
Benim de çok dökülüyordu kalsiyum takviyesi kullanmaya başlayınca baya azaldı canım. Ben Osteocare kullanıyorum. İçinde çinko magnezyum D vitamini vs. var onlar işe yaradı herhalde

Kan ve kaka verdik Ama hala sonuçları göstermeye muvaffak olamadık

bugun b3nde havuc versim biraz sutunle yumuasattim haslayip ama hic yemedi hatta bogazina kacyi o kadr katiyi nasio yesin bebisler corba yedrmiyorum 10 gundur tarhana faln ama bu gidisle geri donecem mercimege ve tarhamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…