2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu menenjit aşısı herkes vurdurdumu biz 6 aylık olduk bu aşıdan yeni haberim oldu sizler ne yaptiniz
Saglık ocagında söylemiyorlarmıs sanırım
Özele gidiyorsa söylemeleri lazım drnuzun.
İlk doz 3.ayda ikinci doz 5.ayda dediler bize.
Ama sorun belki gec kalmamıssınızdır.

Bizde havuç kabak pirinç salatalık denedik sıpa yemiyo püskürtüyo yüzümüze çözdü işi
+1

Ay yavrım ya cok gecmis olsun cnm sizede.
Bende dra yazdım hemen.KIzarınca alnı.Soguk pres yap,buz tut dedi.
Tabi 3-5 sn anca tutturdu bastı yaygarayı
Öyleymis esnek oluyomus
Sağol canım. Ben zeytin yağı sürüyorum çabucak iyileşiyor. Herşeye iyi geliyor. Tavsiye ederim.

Bu menenjit aşısı herkes vurdurdumu biz 6 aylık olduk bu aşıdan yeni haberim oldu sizler ne yaptiniz
Biz 2 ve 4. ayda vurdurduk.
Ama daha ileriki aylarda da başlanabiliyor. Doktorunuz söylemedi mi?
6-12 ay arasında da başlanabiliyor.
6-8-12. aylarda nimenrix
7-9-13. aylarda bexero vurularak başlayabilirsiniz. Geç kalmadınız yani.

B Bade1115 içeceğim sabah geldi
İçtim hemen
İşe yaramadı 6 lı almıştım
Günde bir içerim yine de bitsin
Yeminle almıcam jokerdekini

EVet ocak annesiyim daha coj yeni. Bi cozumu varsa mamaya tamamen mahkum olmadan buluyum duzene girsin en bastan ustiyorum. Surekli emziriyorum vs ama sarilikla da mucadele ederken zor oluyor
canım o alacagının ürünlerle bı sure artar sana onerım dut kurusunun hosafı bol bol ıncır hurma kuru uzum Su ve uyku stresten uzak ol bol bol emzır.ben gece kalkınca her emzırmeden once bı hurma atıyordum ustune bol su hem kendım enerjısız kalmıyordum hem bol sut oluyordu. 40 gun boyunca az cok bu dedıklerımı yaparsan sutun artar. Cocugunu aksam en gec dokuzda uykuya alıstır. Onla bırlıkte sende yat on ıkı ye dınlesmıs olursun bebegını emzırırsın bence mama verme doktor ne dedı bılmıyorum ama elın bır alısırsa sütünğ cogaltamazsn bol bol emzır. Humana cayı malt ıcecek onlar hep bos tıcarı bence.

EVet ocak annesiyim daha coj yeni. Bi cozumu varsa mamaya tamamen mahkum olmadan buluyum duzene girsin en bastan ustiyorum. Surekli emziriyorum vs ama sarilikla da mucadele ederken zor oluyor
Benimki de sarılık olmuştu sütüm geç geldi ,önce emzirip sonrA mama verdim , sürekli makineyle sagdim incir hurma, kuru dutu kaynatıp suyunu içtim,rezene Anason ısırgan otu çayı içtim şuan sadece emziriyorum ,bulgur yediğimde yani kısır fellah köfte falan gogsum dolu dolu oluyor

Beslenme bozuklugundan 2 gun hastanede yattik. 16 gunlukken hala dogum kilosunun 250 gr altindaydi. Mama takviyesiyle damardan beslemeyle falan dogumdan 3 hafta sonra ancak dogum kilosuna ulasti. Mama vermeme luksum yok su an. Kademeli olarak azaltabilitim ancak.. sagim yapiyorum dediklerinizin cogunu yeyip iciyorum. Ama ilac aklimi kurcaliyor denesem mi diye

Eğer bunları yapıyorsan zamanla artar gün gün sagdigim saati ve çıkan miktarı yazardım ,önce emzirir sonra 20cc sagdim diyelim onu veriri üzerine mama verirdim zamanla mamayı bir öğün gece bir öğün gündüze düşürdüm ozamanlari hatırladım da zor oluyordu ama şimdi iyiki pes etmedim diyorum ümitsizliğe kapılma mama vermeden önce emzir ki o açlıkla daha fazla emmeye çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…