2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim oğlumda meyve emziğini sevdi şükür ben korkuyordum sevmez diye malum emzik türevlerini sevdiremedik meme dahil. Ek gıdaya doktor tavsiyesi ile mı başladınız Efelihayat
Kendim kuzum iki.doktor saçma sapan giriş yaptirdi ben araştıra arastira boyle.metot buldum aldim file meyvel emzigi yarin denicem.bizimki de yalanci meme.gercek meme.karsiti

Uuu ek gıda dönemiii. Welcome to the hell.
Nasıl gidiyor hanımlar? Ben de yavaştan bir şeyler vermeye başladım.

@babyloading87 canim irmikli karisimi sadece suyla mi yapiyirsun? Inek sutu vermemek gerek ya, neyle yapicaz onu

Kuzucum ben biraz suyun içine bir tatlı kaşığı irmik, bir tatlı kaşığı pirinç unu koyup pişirdim. Biraz da elma suyu ve püresi ekleyip verdim mesela. Azcık da olsa yedi sanki.

Kendim kuzum iki.doktor saçma sapan giriş yaptirdi ben araştıra arastira boyle.metot buldum aldim file meyvel emzigi yarin denicem.bizimki de yalanci meme.gercek meme.karsiti
Anladım canm güzel geçer inşallah ek gıda donemlerimiz . Ayy benimkide öyleydi ama bu meyve emziğini sevdi şükür ya çok sevindim.insallah Efe'de çok sever çok güzel bişey

Damdan atlar gibi olavak ama bişey danılıcam kızlar
Kızım mama ağırlıklı beslenio
Bugün ağladıpında mama verirken mamayı zor içti
Mama öncesi emzirdim ondan mı acaba
Mama vakti gelmiş, geçmişti bile
Uykusu çok vardı
Sizce uykudan mı mamayı zorla içti o da üçte biri,
Yoksa memeden mi doydu
Uykudan içmemesliği olur mu bebeklerin?

Kızlar meyve emziğini bizimkilerde çok sevdi biz ek gidaya bodoslama daldik ama yumurta yeni basladim vermeye iki kez peynir verdim dün tarhana çorbası yaptım içine yumurta sarısı kırdım biri bayılarak yedi öteki zor iki kaşık verdim midesi bulandı yemedi ben herseylerine zeytin yağı koyuyorum kilo almaları gerekiyor doktor amcamızın önerisiyle yağ kilo yapıyor diye

Son düzenleme:
bence ac olsaydi emer di mamayi

Yaaa bak sen yazinca hatrladim Investigation Discovery izliyodum bi de paso
Fatmagulu de bitirdim ayyy hamilelik yaaa valla ne guzelmis yayilmaca nutella baska bisey yok hee bide tv kumandasi

Ahh ahh hamileligi mumla arıyorum

Kizlar diyelim patates verceniz hafif yagda pisiriyo musunuz ilk bas yoksa hasliyo musunuz ve haslarken ne kadar su koyuyosunuz nasil yapiyosunuz
Henuz patates vermedim ama verirsem buharda haslicam. Havucu buharda haslayip verdim cok guzel oldu haslayip catalla ezip bi iki damla z. Yagi ekledim

Kizlar pütürlü şeyler verince rahatca yutuyor mu minikler bn hep çorba tarzı verdim şimdiye dek blendirla ezerek tabi onda bile az pütür kalsa hemen mideleri bulanıyor zor yutuyorlar bazen korkuyorum boguluyormular diye kaldiriyorum hemen

5.aya girdigimizden bu yana elma armut muz donusumlu her aksam da bikac mama kasigi yogurt. Havuc buharda haslayip z. Yagiyla verdim. 3gun kuralına sadece yumurta sarisinda uydum. Kayisi kivamnda haslayip ezip verdim. Oglenleri artik meyveli yogurt veriyorum armut veya elma cam rendeden gecirip yogurduyla karistiriyorum. Aksam sadece yogurt. Meyve filesi de kullanıyorum havuc muz armut salatalik koyuyorum.
26snda 6 aylik olucaz ana ogun anne sütü.

En basndan beri puturlu verdim ben tabi degisik geliyo ama alisti kasigin ucuyla minik minik verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…