- 14 Ocak 2020
- 431
- 649
- 23
- 34
benom kiz pütürlü havuc bi kere verdim ondafa bogazina dizildi yavrumunKizlar pütürlü şeyler verince rahatca yutuyor mu minikler bn hep çorba tarzı verdim şimdiye dek blendirla ezerek tabi onda bile az pütür kalsa hemen mideleri bulanıyor zor yutuyorlar bazen korkuyorum boguluyormular diye kaldiriyorum hemen
Puturluye ben de cesaret edemem valla... Kizlarvbaya gecmisiniz el gidaya yaw ben hicbi sey vermedim henuzbenom kiz pütürlü havuc bi kere verdim ondafa bogazina dizildi yavrumun
Merhaba canım sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba Ağustos anneleri
Vaktiniz olduğunda fikir açısından yaz-kış kıyafetlerini nasıl seçmeliyiz değinebilir misiniz?
Mesela kış için astronot tulum mu alınıyor? Kaç cm olmalı? Ya da 6-9 ay mı alınmalı 3-6 ay mı ?
Sormak istediğimi anladınız sanırım
Şimdiden not alıp indirimde gerekli şeyleri alacağım çünkü. Çok teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim canım ellerin dert görmesinMerhaba canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Astronot tulumu büyük almanı tavsiye ederim daha rahat oluyo içine malum kalın giyer. H&M nin tulumunu kullanıyorum memnunum baya indirime giriyo tavsiye ederim.
Birde her markanın kalıbı farklı oluyor birinde 6 9 giyerkene diğerinde 9 12 giyiyor kıyafette beden konusunda birşey diyemeyeceğim Lc waikiki nin kalıbı iyi civilin kalıbı küçük birde bebeğin kilosu çok önemli
Kusması için kullandık biz, 2 günde geçirdi. Artık kusmuyor.Merhaba motilium ise yaradi mi? Ben de ocak annesiyim sutum yetersiz
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.Merhaba Ağustos anneleri
Vaktiniz olduğunda fikir açısından yaz-kış kıyafetlerini nasıl seçmeliyiz değinebilir misiniz?
Mesela kış için astronot tulum mu alınıyor? Kaç cm olmalı? Ya da 6-9 ay mı alınmalı 3-6 ay mı ?
Şimdiden not alıp indirimde gerekli şeyleri alacağım çünkü. Çok teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim canım. Hangi uygulamaları kullanıyorsun? Benim bildiğim bir tutumluanne var sanırım başka aklıma gelmiyor.İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.
benim yenidoğan için aldığım çoğu kıyafet bebeğime olmadı, küçük geldi ve hiç giydiremedim. Bizimkinin boyu biraz uzun doğdu. Ben o yüzden 0-1 ay yerine 3 aylık kıyafetler almanı tercih ederim.
doğduğu ilk günler kıyafet değiştirmeye korkuyordum bir şey olacak diye o yüzden tulum en iyisi. Bir de ekstra masraf yapmanı önermem böyle geçici kıyafetlere. Çünkü bir daha asla giyemeyecek 1-2 haftada küçük gelmeye başlayacak ve giydiremeden kaldırmak zorunda kalacaksın.
ben şimdi çoğu kıyafetini ikinci el satan uygulamalardan alıyorum. Astronot tulumu 17 liraya aldım hatta daha hiç giyilmemiş etiketli.
Dolap uygulamasını kullanıyorum benTeşekkür ederim canım. Hangi uygulamaları kullanıyorsun? Benim bildiğim bir tutumluanne var sanırım başka aklıma gelmiyor.
Hiii caylak anne ✌Merhaba Ağustos anneleri
Bu süt olayı o kadar garip ki ben artık takmıyorum oluruna bıraktım. Benim sütüm hala yetersiz 6 aylık olacağız. Mama ve memeyle gittiği yere kadar artık düşünmek bir şeyler denemekten çok sıkıldım. O yüzden sağlıklı olsun tek derdim bu.Merhaba motilium ise yaradi mi? Ben de ocak annesiyim sutum yetersiz
Hiii caylak anne ✌0/3 7 set al fazla alma ben 5 li hastane çıkışları şeklinde set almıştım max 2 hafta giydi set kastım alt ust mendil zıbın
3/6 setler seklinde pamuklu patikli al
6/9 al fazlasıyla büyük beden al
kislik astronot 6/9 almistim lcwden şimdi girdi 3/6 almani tavsiye ederim çünkü ekim.kasım giyemedikucuzsa 6/9 da al
Herseyi set halinde düşün alt ust hirka yelek ceket corap şeklinde kombinle uzun kollu citcitli 5 tane 0/3 ,10 tane 3/6 yarim kol 5ve sifir kol 5 er tane ince penye hirka normal polar hirka kadife hirka al 3/6 al en kullanışlı olan onlar ebebekten almıştım tavsiye ederim mutlaka muslin battaniye al 5 tane aldim agustostan ekime kadar kullandik bez battaniye tabiki al lcwdn aldim e bebekten almıştım
Teşekkür ederim ikinize deA April wind bencede ilk 6 ay cok kiyafet almamni oneririm cok cabuj buyiyot benin iki kizimds kusan bebek degildi buyuk kizimin 10 tane 0.3 takimim vardi ikincu kiz a yeni almadim hepsini giyesiye bike olmadı
ama bebegin cok kusarsa alirsin sinra
R Rzg14 demisti canim alerjik olabilecegini Allahim şifa versin inşallah canim minik yavruna ve butun bebislereKızlar ben veya bebıse patates verınce yuzunde sıvılceler cıkıyor ellerınde de alerjısı oldugunu dusunuyorum sımdıye kadar pek dıkkat etmedım ama dusununce oatates yedıgım gunler artıyor. Dunde denemek ıcın yedım yuzu yıne sıvılce almıs. Aslında patates alerjık olacagı aklıma hıc gelmezdı
Kızlar 2 gün önce6. Ay kontrolümüz ve aşımız vardı doktor kesinlikle blender kullanmayacaksın dedi hazır bebe bisküvisi kesinlikle vermeyeceksin dedi bende zaten karşıyım kendim yaptım birde yumurtanın sarısı beyazı dahil VERMEYECEKSİN yoğurt VERMEYECEKSİN dedi yoğurda niye karşı onuda anlamadım bugün mayalayıp verecem ben biraz değişik bi doktor bizimkisi
Kabağı haşlayıp verdim 2 çay kaşığı kadar yedi sonra diliyle ittirdi aptamil kaşık mamasını çok seviyo pirinç unu veriyorum akşamları havuç verdim armut verdim havuç pirinç kabal 3 üyle püre yaptım verdim azda olsa yedi işte
Bu arada 6. Ay aşıları ateş yaptı ciddi derecede huzursuz dün gün boyu kucağımdan inmedi tek elle soğan doğrattı sıpa
Bizim cocuklar vallahi bi ilginc y da asilzadeCunku bazen bı hafta patatee yemıyorum yuzu duzelıyor. Yetınce artıyor.
Merhaba, ben de şimdiki aklım olsa ne alırdım ne almazdım onları söyleyeyimMerhaba Ağustos anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?