2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnfaltil kolik bnm oğlumda gercekten çok zor 35 gunlük olduk ama geçen komşu geldi çocuğa eziyet ediyorum sanıp felaket krizi ağlama gunde 7 saat bölük bölüjuyuyo bebek kafayı yemek üzereyim
6 aydir o durumdayim seni en iyi anlayacak insanlardanım uyumuyor benim ki 7-saat harika sure
gaz sıkıştırıyor mama bile yiyemiyor 25 gunlukken meme birakti gaz yuzunden pozisyonu zorluyormus simdi biberon sorunu var gaz baskı yapiyo yemek yerken surekli.ikiniyor doktorunuz ne onerdi

Doktorum masaj banyo sab simpleks ve gripe water önerdi en uzun uykusu 30dk memede oda sinirinden gögüs ucu ısırıyo yara bere içinde emziriyorum rezene içme dedi 20gundur gaz yapcam bişey yemiyorum ona ragmrn bakü Ceyhan boru hattı sanki aşırı gaz sma veriyorum akşamları Dr Brown biberonla sizin süre çok uzun sinir sistemi çöküyor morarana kdr aglıyor

Canim yardimci olmayi cok isterdim ama ben o ilaci almadim guvenemedim sitelere benim haturladigim onun icinde bi enjekte olmasi lazim 5 ml doldueuyosun veriyosun agzindan atmasi normal yabanci bi madde

Tatli yeme rezene bitki cayi icme evet bizim tıp literatürüne gecicek kolik tarihinin en uzun örneği gunde sadece 3 saat uyuyor toplasan 6 aydir oda kucakta gezerken siziyor uyuma degil durdugun an uyaniyor en başta.bebek arabasini yedi sonra yemedi

İnfaltil kolik bnm oğlumda gercekten çok zor 35 gunlük olduk ama geçen komşu geldi çocuğa eziyet ediyorum sanıp felaket krizi ağlama gunde 7 saat bölük bölüjuyuyo bebek kafayı yemek üzereyim
Benim de cocugumu haata sandilar hep kimisi sutum gelmiyo ac kaliyo dedi maalesef cok zorlu bi surec ve insani hayatindan bezdiriyo ama azalarak gececek insallah gun boyle kalmixak o elindeki ilac cok iyi rahatlatacaktir tabii ki mucize bekleyemeyiz ama baya memnun kalacaksin muhtemelen

disin deldigi belli olmuyormu
kizomin belli artik disi ekime degoyor
ha bire issirma cabasinda
Yeri belli baya görünüyor ama doktor ısrarla diş değil diyor.
içine meyve konulan file varya bebekler için. Ondan aldım içine elma koyuyorum damaklarını sıkıca bastırıyor ona iyi geliyor

Canım damlayı kaşıkla değil de damlalık gibi uçla ağzına tıp tıp damlatsana çok eğlenceli oyun gibi oluyor

Kızlar bebekler için spa merkezi var burada, bebek için havuz ve sonra masaj. Götürmeyi düşünüyorum. Giden var mı ?

İyi geceler kızlar
Bebeler uyumuyo derken onlar düzene giriyo dedik,bu sefer deprem uyutmuyo
Bugun oynarken benim odamda gittik geldik,Bursa Nilüfer deyiz.Dolabın sesinden anlıuorm artık
Allah beterinden korusun
Bizim kız da 1 saat ileri atıyor hergün uyku saatini
Yanıma alıyorum artk,esim mesaide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…