İyi geceler kızlar
Bebeler uyumuyo derken onlar düzene giriyo dedik,bu sefer deprem uyutmuyo
Bugun oynarken benim odamda gittik geldik,Bursa Nilüfer deyiz.Dolabın sesinden anlıuorm artık
Allah beterinden korusun
Bizim kız da 1 saat ileri atıyor hergün uyku saatini
Yanıma alıyorum artk,esim mesaide
İyi geceler kızlar
Bebeler uyumuyo derken onlar düzene giriyo dedik,bu sefer deprem uyutmuyo
Bugun oynarken benim odamda gittik geldik,Bursa Nilüfer deyiz.Dolabın sesinden anlıuorm artık
Allah beterinden korusun
Bizim kız da 1 saat ileri atıyor hergün uyku saatini
Yanıma alıyorum artk,esim mesaide
Aynen ya canta hazırladım koydım hole
Mama su falan koydm esim diyo iyice delirdin sakin ol
99 depremini görmüs insanım hic böyle olmazdım
Allah göstermesin öylesini
Cok gecmis olsun Rabbim korusun büyüğünden bursada da hissedilmis ama bn hiç fark edemiyorum depremi sanırım yoğunluk ve yorgunluktan afedersiniz bi tarafim yer görmediğinden bu diş mahvetti beni ortalama ne kadar sürüyor ilk dişlerin çıkması damaklarina elimi sürüyorum sivri sivri geliyor elime ama diş yok damak şişmiş sadece
Cok gecmis olsun Rabbim korusun büyüğünden bursada da hissedilmis ama bn hiç fark edemiyorum depremi sanırım yoğunluk ve yorgunluktan afedersiniz bi tarafim yer görmediğinden bu diş mahvetti beni ortalama ne kadar sürüyor ilk dişlerin çıkması damaklarina elimi sürüyorum sivri sivri geliyor elime ama diş yok damak şişmiş sadece
En iyisini yapmissin canim ben 2 kere evde bebekle yakalandim herkes asahi indi ozeljkle 1. De ben inemedim cunku dimdizlak olmaz ustelik telefonlarda kapandi tamamen esime de ulasamadim...onun da isi geceli gunduzlu bu arada ej sonunda ben de her seyi hazirladim kapiya koydum... Bana elazig depremi 99 u o kadae hatirlattiki cadirda kaldigimiz zamanlar, arabada bile artcilari hissedisimiz Allah korusun herkesi
Herkese selam. Yine bakamadim ne zamandir. Bir buyuk bir kucuk hasta olup duruyor. Kızımın kilo derdi de vardı maglum. Şimdi mamayı da reddediyor.. biberon gorunce ağzını açmıyor kafasını çeviriyor. Ek gıdayı çeşitlendirmeden dun kan alindi..yoğurt alerji yaptığı icin simdi kandan ozel tahlil yapılıyor. Ona göre Allah ne verdiyse yedirmeyi planlıyorum ... kiloyu bu ay güzel aldırmışım ama..sutum de kendiliğinden arttı sukur.
Oglumda 3.cu kez alerji atağı geçirdi. Tedavi görüyor şimdi. Bitince ek tahliller yapılacak bakalim..
Yoruldum.artik hastaliklardan.
İnfaltil kolik bnm oğlumda gercekten çok zor 35 gunlük olduk ama geçen komşu geldi çocuğa eziyet ediyorum sanıp felaket krizi ağlama gunde 7 saat bölük bölüjuyuyo bebek kafayı yemek üzereyim
Kolik zordur. Oğlum gunde 20.saat uyumazdi. Ağlayarak geçerdi. Ben onda 100 gün yasadim. Gece hep ayaktaydım. Gunduz 4 saat aralıklı halde uyurdu. 20-30dk. Ama hep kucagimda.
Kziim da kolikti ama daha azı. Sukur 6aylik ve onun bitti. Ama hala tepemde uyuyor.
Ilaç vs cok fayda etmiyor ne yazık ki. Mümkünse size biri yardimci olsun..en azından sizi gun içinde dinlendirsinler. Özellikle kakao yemeyin. Gazi tetikler. Rezene içmemiz faydali olabilir. Ayaklarinizi ve sırtınızı sıcak tutun. Geçici bir süreç olduğunu kendinize anlatın ve rahatlamaya çalışın.. zor ama bitiyor.
Selam kizlar, deprem yasayan arkadaslar cok gecmis olsun Allah korusun hepimizi yavrularimizi
Ek gida nasil gidiyor kizlar, tariflerden yapiyor musunuz , yoksa tek cesit mi tattiriyorsunuz? Kizim havuc , yer elmasi ve brokoliyi sevmedi kilosu da az (
Herkese selam. Yine bakamadim ne zamandir. Bir buyuk bir kucuk hasta olup duruyor. Kızımın kilo derdi de vardı maglum. Şimdi mamayı da reddediyor.. biberon gorunce ağzını açmıyor kafasını çeviriyor. Ek gıdayı çeşitlendirmeden dun kan alindi..yoğurt alerji yaptığı icin simdi kandan ozel tahlil yapılıyor. Ona göre Allah ne verdiyse yedirmeyi planlıyorum ... kiloyu bu ay güzel aldırmışım ama..sutum de kendiliğinden arttı sukur.
Oglumda 3.cu kez alerji atağı geçirdi. Tedavi görüyor şimdi. Bitince ek tahliller yapılacak bakalim..
Yoruldum.artik hastaliklardan.
Selam kizlar, deprem yasayan arkadaslar cok gecmis olsun Allah korusun hepimizi yavrularimizi
Ek gida nasil gidiyor kizlar, tariflerden yapiyor musunuz , yoksa tek cesit mi tattiriyorsunuz? Kizim havuc , yer elmasi ve brokoliyi sevmedi kilosu da az (
benim kozda mamayi ve ona ozel yaptigim seyleri yemiyir bugun kabakli çorba yapti kendimize onu sevdi icti 2 ymk kasgi kadr
normal yeşil kabagi haşladı m blndrdan gecrdim
baska tencrrede unu kavurdum sut ve su ekledim sonrada ustunr kabağı ekledim guzel oldu bayadr yapmmaisim bende
ilk kizima da hem böyle hem tavujlu yapıyordum seviyirdu büyük de
Bizimki avakadoya bayılıyo kabak ve havuç yiyince yavruma bi titreme geliyo brokoli verdim bugün 3 4 kaşık yedi yoğurdu pek sevmiyor irmikli yoğurt çorbası yaptım onuda pek yemedi avakadonun içine yoğurt karıştırıp veriyorum muzu armutu pirinç ununu çok seviyo
Hepinize cok teşekkürler ağustos anneleri Allah bebişlerimizi hastalıktan korusun evlatlarımızı bize bağışlasın yardımlarınız desteğiniz İcin çok teşekkür ederim
benim kozda mamayi ve ona ozel yaptigim seyleri yemiyir bugun kabakli çorba yapti kendimize onu sevdi icti 2 ymk kasgi kadr
normal yeşil kabagi haşladı m blndrdan gecrdim
baska tencrrede unu kavurdum sut ve su ekledim sonrada ustunr kabağı ekledim guzel oldu bayadr yapmmaisim bende
ilk kizima da hem böyle hem tavujlu yapıyordum seviyirdu büyük de
Bizimki avakadoya bayılıyo kabak ve havuç yiyince yavruma bi titreme geliyo brokoli verdim bugün 3 4 kaşık yedi yoğurdu pek sevmiyor irmikli yoğurt çorbası yaptım onuda pek yemedi avakadonun içine yoğurt karıştırıp veriyorum muzu armutu pirinç ununu çok seviyo
Masallah canim, bizim kiz brokoliyi hiç sevmedi malesef yer sanmistim ben de simdi yogurtlu irmik corbasi yapacağım insallah yer. Sabah ceyrek yumurta sarisini bitirdi sevdi