İki dakika babasına bıraktım çocuğu abisi geldi. Kahve yapıyordum, çocuğa çikolata yedirmiş abisi. Bir şey olur mu ya. Sinirdem patlayacağım el kadar çocuğun sindirim sistemimi var
Canım, bizde aynı sorunu yaşıyoruz, geceleri uyku sersemi yiyor ama sinirlerim bozuldu iyice, gündüz hipp kaşık maması ve ek gıda ile geçiriyoruz. Bu ara iştahsız gerçi ne verirsem zorla yiyor
Hipp yulaflı bende aldım
Söyle yaptım ,bezelye havuc pisirdim buharda ay ezilmediEzince bisey cıkmadı yani.
Smotije makinam var ondan az suyla püre yaptım
Kattım yulaflı mamaya
Koci diyo yap bi karnıyarık yesin
Bunla ugrasma diyo adam artk
Ama sevdi güzel yedi
Böyle yapcm kasık mamaları
Sütlü pirincli var elimde 2 kutu da.
Onları da meyveli flan kaktırcam artk
Ne vereceğimi şaşırdım. Mamayı bişeylerin içine katıp vereyim diyorum. Muz verdim biraz kabız oldu. Yoğurt veriyorum birde bebelacın pirinç muhallebisini veriyorum. Mamayı içmiyor kesinlikle ne verebilirim başka
İki dakika babasına bıraktım çocuğu abisi geldi. Kahve yapıyordum, çocuğa çikolata yedirmiş abisi. Bir şey olur mu ya. Sinirdem patlayacağım el kadar çocuğun sindirim sistemimi var
Ay en azından seninki cocuk
Ben annemin yaptıgınu anlatayım
Gecen hafta babamın dogumgünü pasta aldık gittik,bi baktım parmaklıyo pastayı anne napıosn demege kalmdı cock bakıyo diyip yalatmaya kalktı
Yavrusunu aslan kapmıs ceylan gibi attım kendimi
Babamda sacmalama dedi de vazgecti
Aksm ıspanak yapmıs ondan vermeye calısıyo
Yaglı tuzlu verme dedikce biseyler kaktırıyo cocuga ya
Ay en azından seninki cocuk
Ben annemin yaptıgınu anlatayım
Gecen hafta babamın dogumgünü pasta aldık gittik,bi baktım parmaklıyo pastayı anne napıosn demege kalmdı cock bakıyo diyip yalatmaya kalktı
Yavrusunu aslan kapmıs ceylan gibi attım kendimi
Babamda sacmalama dedi de vazgecti
Aksm ıspanak yapmıs ondan vermeye calısıyo
Yaglı tuzlu verme dedikce biseyler kaktırıyo cocuga ya
Ben kucağımdan indirmiyorum kimseye vermiyorum ama eşim birine bir şey deyip kırmak istemiyor. Gerçekten anne ile baba arasında çok fark var. Bunu yapan eşimin abisi küçük olsa neyse de. Hakikaten çok bilmiş etraftaki herkes. Çocuğun annesi hariç
Ben kucağımdan indirmiyorum kimseye vermiyorum ama eşim birine bir şey deyip kırmak istemiyor. Gerçekten anne ile baba arasında çok fark var. Bunu yapan eşimin abisi küçük olsa neyse de. Hakikaten çok bilmiş etraftaki herkes. Çocuğun annesi hariç
5ay 1 haftalikken 6170g di. Sorun kilosu değil günlük kilo alımının 4g ma düşmesiydi. 20g olmalıymış. Reflüde vardı. O yüzden AR mama ve gaviscon başladık. 6 ay bitince 6590g oldu sukur. Ama mama ve biberonu 5 gundur red ediyor
Mamaya muz ekledim, kaşıkla yedirdim. Muhallebi yaptım yemedi. Gerci hastalık da etki etmis. Bakalım çıkmak kısmet olursa, yeniden bakacagiz duruma.
5ay 1 haftalikken 6170g di. Sorun kilosu değil günlük kilo alımının 4g ma düşmesiydi. 20g olmalıymış. Reflüde vardı. O yüzden AR mama ve gaviscon başladık. 6 ay bitince 6590g oldu sukur. Ama mama ve biberonu 5 gundur red ediyor
Mamaya muz ekledim, kaşıkla yedirdim. Muhallebi yaptım yemedi. Gerci hastalık da etki etmis. Bakalım çıkmak kısmet olursa, yeniden bakacagiz duruma.
oğlum 5.5 yasinda. Ona ilaç dokundu..
Suan kızımla hastanedeyim. Ona da yoğurt alerji yaptı. Yerken ağzının etrafina değen yerler kabardı kizardi.
Ay ve kilolar aynı sayılır. Benimkisinde kilo alımı çok yavaş. Birden ek gıdaya geçince ishal oldu. Kaka sayısı arttı günde 8-9 kere yapıyor. Normalmi bilmiyorum bisküvi kotkutttu beni vermiyorum şimdi. Ama ne yediriyorsak zorla ağlarken yutmak zorunda kalıyor. Zayıf nasıl kilo aldırcam bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Yoğurdu verme bilrsüre
Kizlar selam ya bebegim doğduğundan beri esim çesme suyuyla banyo yaptrmamiza izin vermiyor, 6 aydir hazr suyla market suyuyla kaynatarak yikiyoruz ve ben artik cok bunaldim bu durumdan. Ikna edemiyorum , sanki ben kizimin iyiligini umursamiyorum