2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki sana bisey sorucam yemegin zamanlar uykusu duzeliuo mu

Geçmiş olsun cnm. Inşallah sorunsuz ilerler. Havuc yapar mı bilemiyorum. Ama yerinde olsam, egzama akevliyken decortu incecik sürerdim. Egzamanın acısı zordur çünkü.

Geçmiş olsun cnm. Inşallah sorunsuz ilerler. Havuc yapar mı bilemiyorum. Ama yerinde olsam, egzama akevliyken decortu incecik sürerdim. Egzamanın acısı zordur çünkü.

Advantan olacakti.

Mustela canim... Ya suan hicbi sey yemiyorim hemen hemen yine de kizariklik cikiyo ve egzama gitmedi o yuDen bence bizim yedigimizden degil artik bu kadar olmaz cunku
Bende ondan şüphelendim canım. Doktor özellikle al deyince aldık ama bilmiyorum. Birde duştan sonra çok kızarıyor diye sordum. Cildi çok hassas normal dedi. Bayadır demir damlasını vermiyordum. Dün vermeye başladım. Oda yapmış olabilir.

Peki sana bisey sorucam yemegin zamanlar uykusu duzeliuo mu
Diyet yapmaya başladığımdan beri daha kısa uyuyor. Çünkü doğru düzgün beslenemiyor. Mama az içiyor. Sürekli emiyor ama sütüm az. Geceleri neredeyse hep yanımda ve 2 3 saatte bir emiyor. Yani bizim farklı oldu biraz.

Sağol canım. Demir damlası yapar mı sence? Bu dediğin kremi duymadım. Iyi geliyorsa bunu alayım. Bepantol sensiderm almayı düşündük. Onunla ilgili bilgin var mı? Yavrum nasıl kaşınıyor bir görsen kıyamıyorum hiç

Benimkide kipkirmizi oliyo dustan sonra ay demir damlasi hic iyi gelmiyo wallahi

Benimkide kipkirmizi oliyo dustan sonra ay demir damlasi hic iyi gelmiyo wallahi
Aynen göya doğal bir damla vermişti eski doktorumuz vermeyeceğim damlayı. Yeni doktorumuzda başka bir marka damla verdi. Son verilen daha iyiymiş. Senin diyet nasıl gidyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…